Florymar Publicat Iunie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 30, 2006 m-am dus la un cabinet de planing sa imi recomande antconceptionale ... A fost prima data... si m-a masurat, m-a cantarit, intrebari bla... bla... bla... Si intr-un final mi-a spus sa aleg intre yasmine si femoden... De parca eu mai flosisem asa ceva... pai daca stiam nu ma mai duceam, nu? Ajutorrrr... cine poate sa imi dea mai multe detalii despre astea doua, tinand cont ca eu sunt mai plinuta si nu as vrea sa ma mai ingras mai degraba vreau sa slabesc... Pt a slabi mi-a zis ca yasmine sunt indicate... Ajutorrrrr.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 pai daca ti-a zis ca yasmine sunt varianta cea mai buna,inseamna ca-i limpede deja,yasmine ar trebui sa iei:). eu am luat yasmine doua luni(atat a fost nevoie,nu le-am luat pentru efectul anticonceptional)-a fost prima data cand am luat anticonceptionale si mi s-au parut OK,adica n-am constatat nici un fel de efecte adverse in cele doua luni... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miag Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Eu am inceput Yasmine de o saptamna. La fel ca si tine i-am zis ca nu vreau sa ma ingras si mi-a recomandat Yasmine. Pana acum ma simt fte bine. Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2"> Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brendamitran Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Nu cumva ti-a oferit ceva asemanator ca si concentratii si continut dar diferit ca pret? Nu pe toata lumea tine punga pt.Yasmin,asa ca s-o fi gindit sa-ti dea de ales la pret.... BRENDA "COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI" http://community.webshots.com/user/brendamitran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Ce fel de medic e cel care da recomandare in functie de buzunarul clientului? Daca esti muribund iti dau o aspirina, ca-i ieftina?!id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Eu iti recomand Yasmine. Madau siid="black">id="Arial Black"> [bibe] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> [foto]pozici la 6 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 quote:Originally posted by mira_mCe fel de medic e cel care da recomandare in functie de buzunarul clientului?Daca esti muribund iti dau o aspirina, ca-i ieftina?!id="green">id="quote">id="quote">Deoarece traim in Romania (unde astazi, fiind 1 Iulie sunt cozi interminabile la farmacie pentru ca pacientii sa poata sa-si cumpere medicamente compensate [zz] – precizare pentru cei care nu mai stau in RO), multi medici se gandesc la punga pacientului........ si va fi si mai cumplit cand medicii vor primi plafoanele de bani de la farmacii .....Iar ca raspuns la ironia ta fina cu aspirina, iti spun ca nu aspirina este indicata in acest caz...... asa ca eu recomand ceaiul de tei [alcool] Cu respect,AdrianMy page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Si acum, raspunsul meu la subiect: Florymar – bine ai venit pe forum [floare3] ! Cat despre intrebarea ta, eu iti recomand femoden. Parerea mea este ca este mai potrivit pentru tine decat yasmine. Mai multe detalii despre el gasesti aici: http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=1852 Sanatate tuturor [flo] ! Adrian My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarelemeu Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Acum 5-6 ani intr-un cabinet de planning mi-a fost recomandat Femodenul desi eu intrebasem daca nu e mai indicat sa iau Yasmin(citisem o reclama la Yasmin si mi se parea ok pt persoanele mai tinere), insa dna dr mi-a raspuns ca Yasmin nu e asa testat fiind mai nou si e mai sigur sa folosesc Femoden. L-am folosit aprox 2 ani, am slabit 3-4 kg in perioada tratamentului desi nu era cazul in ce ma priveste. Oricum e bine sa stii ca orice contraceptiv are efecte secundare nedorite, cel putin la unele persoane. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greierash78 Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Eu am luat femoden timp de doi ani, la recomandarea medicului!Mi-a mers foarte bine shi cred ca am sa il reiau!O colega de-a mea ia yasmine shi nu e multzumita deloc de el, a luat cateva kg shi ii face probleme la stomac! ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004) pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.