Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

dragele mele,

randurile astea fac parte din jurnalul meu!

dar pentru ca ceea ce mi se intampla capata proportii de acut,m-am gandit ca n-ar strica sa le afisez si in aceasta sectiune!

nu e prima oara cand apelez la voi cerandu-va parerea ,iar voi m-ati ajuta mult,chiar daca nu tot ce mi-ati comunicat mi-a fost pe plac!

cititi ,va rog,si exprimati-va!

ei,da...

degeaba am promis ca o sa continui...

mi-a fost imposibil...

pana la urma ,revenind la ultima pagina si uitandu-ma cu jale la data ultimei postari,m-am hotarat ca fie ce-o fi,in definitiv,daca simt nevoia s-o fac,o s-o fac...

noutati?

si bune si mai putin bune...

bune sunt legate de copii si de iubitul meu sot.

mai putin bune sunt legate de mine si de iubitul meu sot.

horia a terminat cu brio si clasa a 3-a, a luat tot felul de premii,a fost felicitat premiat si de noi,pupat,iubit,dragalit,lasat sa doarma dimineata,ca doar e vacanta:)

irina a incheiat gradinita ,a deschis serbarea,a avut al 3-lea vernisaj si prima licitatie unde a si vandut primul ei tablou cu uriasa suma de 35RON:)

ma uit la ei cum au crescut,cum s-au inaltat,cum invata din ce in ce mai multe lucruri si cum se mareste viteza lor de asimilare,cum creaza/sesizeaza/inventeza legaturi,cum ma iubesc neconditionat si total,cum ma cred si cum imi acorda iubire,si,totusi,cat sunt de micuti inca,naivi ,usor de pacalit,neobisnuiti cu nimic rau sau viclean...

noutatile mai putin bune tin de faptul ca eu m-am lenevit in ceea ce ma priveste,am avut cateva luni in care am mancat ca nebuna dulciuri si chips-uri si alte kkturi,talia mi s-a ingrosat si am ajuns la 50 de kg la marea inaltime de 1,60 m...

sa ne intelegem!

inca sunt bine,imbracata arat intr-un mare fel,dar am un colacel de grasime dizgratios iar bratele au capatat contururi de lucratoare intr-o patiserie...

razvan e incantat:ma ciupeste afectuos ,iar cand ma vaiet ma alinta ...

mie nu-mi place,fireste ca nu-mi place...

si nu-mi place fiindca nu am vointa sa termin cu astea,am ajuns ca femeile alea disperate ,as manca,simt nevoia de dulce la ore imposibile,ma apuc de abdomene si-mi trece intr-o zi jumate,tin regim doar trei sferturi de ora pe zi( :) ),n-am vointa ,ce mai...

mi-e sila sa promit ca incetez pentru ca nu am certitudinea ca voi reusi,creste in mine o comoditate gretoasa...

plec la mare in 2 saptamani si mie imi trec prin cap efectele yo-yo ale curelor de slabire(desi pana la varsta asta nu am tinut nici o cura pentru ca nu am avut nevoie...)...de ajuns ca sa ma traga inapoi...

am stat si m-am tot gandit ce se intampla ,de ce reactionez asa...

sunt nemultumita!

nu am o relatie care sa ma implineasca in anumite puncte pe care le consider importante.

sau poate nu sunt eu in stare sa las de la mine suficient in asa fel incat sa nu-i pese.

si aici ma refer la faptul ca razvan are un talent deosebit de a ma critica(e fecioara,sa fie clar...),un real har de a se agata de lucruri mici,o comoditate a lui vis-a-vis de propria sa familie

care lucreaza in detrimentul copiilor si al meu cu o viteza de neimaginat,si un mod extrem de lejer de a trece peste propriile lui greseli/omisiuni ...toate astea combinate cu o grija deosebita ca lui sa-i mearga bine...

precizari:

-nu pot spune ca e un om rau

-nu pot spune ca nu are grija financiar de noi

-nu pot spune ca nu-i iubeste pe cei mici

dar ,fratilor,emana un egoism prin toti porii,sa fie liniste cand vine el,nici cainele sa nu latre,sa nu indraznesc sa-l solicit cu ceva in plus fata de ceea ce el considera ca poate si merita sa fie facut,sa nu-l bat la cap ,cand ii explic lucruri legate de noi si de casa,ma aude cu juma' de ureche,sunt nevoita sa-i aduc aminte permanent.

in marea majoritate a timpului petrecut acasa(care,credeti-ma e foarte putin...)cu noi,ma trateaza cu superioritate si cu un semi-dispret care ma irita ingrozitor,arata ca si cum nu ar da doi bani pe ideile mele,pe cuvintele mele,afiseaza un are condescendent,si practica aproape permanent ironii la adresa mea si a mamei mele...

iar la toate astea daca adaugi si o doza in crestere de megalomanie ,

de idei de genul:"eu sunt destept,iar ceilalti niste idioti,incepand cu tine...",credeti-ma ca-mi vine din ce in ce mai greu sa mai vorbesc cu el.

deci suntem intr-un punct idiot,iar eforturile de comunicare le fac in marea majoritate a timpului numai eu...si-mi vine din ce in ce mai greu,zau asa...

zic marea majoritate a timpului ,pentru ca mai sunt si noptile noastre,iar noptileeee...ei bine,pot spune ca traiesc doua vieti:cea diurna in care nu ma simt confortabil,in care adun frustrari la adresa lui,si cea nocturna in care ma simt adorata...

pas de intelege ceva!

de ce doar din punct de vedere carnal?

sau, mai bine zis,de ce doar dupa contactul fizic este capabil sa asculte,sa creeze legaturi cu mine,sa arate apreciere?

si se intampla cu mine ceea ce s-ar putea numi un cerc vicios din punctul asta de vedere:cand ziua petrecuta cu el este infernala,si seara vine langa mine cautandu-ma ,il refuz...inconstient aproape...

ei,si dupa cateva zile de refuzuri de genul asta,timp in care intre noi creste o tensiune de poti s-o atingi, vine o noapte din asta miraculoasa,balsamica si o iau de la capat:zorii zilei urmatoare ne gasesc impacati,pe aceeasi lungime de unda(ca atunci cand se lupta sa ma cucereasca),plin de dragalasenii,de atentie fata de mine,de rabdare fata de problemele casei...dar nu dureaza...

iar exemple de lucruri pe care le amana/uita/le eticheteaza drept batai de cap o sa dau intr-o viitoare postare...

acum am obosit scriind...

fac si un supraefort pentru acum sunt la birou...

astept opinii,daca aveti,daca puteti,daca ati trecut prin situatii asemanatoare...

eu m-am gandit ca,dat fiind faptul ca este un barbat pentru care rezolvarea unui conflict(interior sau exterior),eliminarea stresului,

afisarea unei disponibilati afective au rezolvare exclusiv prin latura fizica,sa incerc sa...prestez(scuzati limbajul,dar mi se pare expresia cea mai potrivita) mai mult si mai fara mofturi...

adica sa trec (iar...)peste acumularile mele de frustrare la adresa lui si sa le directionez rezolvarea tot prin a face sex(in zilele cu adevarat proaste) sau prin a face dragoste(in zilele frumoase)...

voi,dragelor,ati patit asta?

oare voi,dragelor,considerati ca toti barbatii sunt construiti atat de simplist?

asta sa fie o cale de mijloc?

asta ar aduce pacea intr-un cuplu in care el e iubitor si grosier in acelasi timp?

asta sa fie solutia?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Irene, tzi-am dat un raspuns la jurnalul tau [:)]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Mie sincer nu mi se pare nimic iesit din comun in casnicia ta - viata cotidiana intr-adevar macina o relatie, trebuie avut grija si trebuie depus un efort sa treci peste astfel de crize existentiale cum ai tu acum. Stai linistita toti avem momentele noastre bune si mai putin bune, asta-i viata. Bineinteles s-ar putea sa ma insel - numai tu si el stiti exact ce e intre voi. Cu bine!

irene [il] m-am delectat cu jurnalul tau! ai talent! vad ca si horia si irina au talent. sa va traiasca!

si se pare si razvan. talentul de a se face iubit [amoras] fara a depune eforturi, talentul de a te face sa depui tu aproape toate eforturile care ar trebui depuse impreuna - de la treburile casei la comunicare - talentul de a te ridica ca mai apoi sa te cufunde, ca mai apoi sa trebuiasca sa te ridici singura. da' ce vorbesc io? cea talentata esti tot tu. pentru ca desi esti nemultumita si nu te simti implinita, tu vrei. tu speri. tu incerci. si nu numai. tu te schimbi. el nu. el traieste asa cum vrea el. asa cum considera el ca e bine in primul rand pentru el, in al doilea pentru copii si in al treilea pentru tine (?).

intrebi daca noi am patit asa ceva. :-). normal. am trecut prin asta in fiecare relatie la un moment dat. de ma intreb daca am io niste criterii nestiute nici de mine pe baza carora ii aleg :-) sau daca nu cumva - prin absurd :-) - oi gresi io cu ceva, undeva. cand glumesc pe tema asta, spun ca aproape toti barbatii is usor autisti. ca is lipsiti de empatie.

cat despre sex si dragoste. ai descris foarte bine (si cu talent) dilema. care si pentru mine ramane o dilema. cercul vicios la mine arata un pic invers. dupa o zi infernala, refuzuri (mai mult sau mai putin inconstiente, uneori orgolioase, alteori pentru ca pur si simplu refuz sa cred ca asta ar fi solutia si pentru ca-mi doresc mai intai o indreptare a situatiei, mai intai o apropiere afectiva si mai apoi sexuala) deci dupa o zi infernala, refuzuri, vine si nopatea de sex si de abia in ziua/noaptea urmatoare, vine dragostea. in perioada, sa-i zicem a nspea luna de miere, intervine ceva curios :-) de fapt retraiesc relatia intr-un "loop", un while-loop, care dupa cum stim verifica conditia la inceputul loop-ului. si dintr-o data conditia nu mai e "true" ... buimacita ma trezesc, ne trezim (?) in for-loop ... si in timpul loop-ului astuia in toata buimaceala incerc sa inteleg cine, unde cand si cum a facut ca cc conditia sa nu mai fie true? si ce mecanism o face sa redevina true? oi detine misterul. dar nu-l pot deslusi. de fapt se petrec mai multe lucruri curioase, chiar si in timpul sa-l numim, while-loop ... in timpul asta ma surprind, repet ne aflam in while-loop, cand conditia e true, ca io de fapt nu numai ca fac sex, imi doresc sex si deci nu fac dragoste, fac sex, dar de data asta pentru ca asa vreau Io. nu pentru ca asa vrea el. asta sa fie faptul care face ca cc conditia sa nu mai fie indeplinita si sa nu mai fie true, deci sa ma/ne treaca in alt loop? nu cred. ar insemna io is aia care rupe vraja :-)

io am si o alta dilema. daca io si el suntem in loop-uri diferite? cand io is in while-lopp (si cred ca si el e acolo) si el e de fapt in cu totul alt loop?

si uite asa ne invartim fiecare in lumea lui, io multimea A, si el multimea B, si ne reunim si intersectam si complementam :-)

oooof irene in primul rand uite o [flo] asa pentru puterea de care dai dovada mergand mai departe, si mai departe si tot mai departe in relatia voastra cu incredere in voi...si asta conteaza enorm, chiar daca te ucide asa incetul cu incetul "simplitatea asta a barbatilor"...uite sunt femeie, dar cu mana pe inima[:)] am aceasta viziune asupra vietii a barbatilor, putin simplista...destul de egoista...si destul de self-centered ca sa pot accepta cu usurintza ca si cel de langa mine imi este egal, mai totdeauna partenerii mei ajung mai devreme sau mai tarziu sa cada in desuet, si asta din cauza mea ;))...din cauza "decaderii la care ii supun"...de ce iti scriu desi poate n-are relevantza in contextul mesajului tau...poate pentru ca undeva in interiorul meu inteleg mecanismul "gandirii asteia simpliste" a barbatilor...a neframantarii lor din cauza nobila a "altarului iubirii"...a trairii genuine a clipei...stii tu a ne-durerilor de cap din orice...a luarii ca atare a iubirii fie ea fizica, fie spirituala, a scufundarii mai mult in senzatii decat in sentimente...poate nu ma exprim destul de clar si sper sa ma fac inteleasa...uneori privesc barabtii din jurul meu, cu o condescendenta, asa de fluture deranjat din zbor...ceva de genul:da, hmmmm...stiu la ce te referi, dar crede-ma nu este un capat de tzara...pentru ca sincer ii inteleg, nu suta la suta (nici pe propria persoana[:)] nu ma inteleg absolut)...dar le inteleg rotitele alea interioare, turmentate si razvratite unoeri, chiar pasionale, dar mai directe...barbatii adorm frumos dupa ce fac dragoste, femeile inca viseaza cu ochii deschisi[;)]!!

Lena si t-rex Freya

dragele mele,

multumesc de raspunsuri!

poate sunt in continuare naiva,nu stiu,sunt la o varsta la care ar trebui sa fiu mai putin increzatoare,mai suspicioasa...

cu adevarat ,ei functioneaza diferit!

cu adevarat, cred ca ma complic inutil dar mi-a facut bine sa scriu si sa citesc raspunsurile,macar stiu ca nu gandesc gresit,stiu ca imi merge mintea ,stiu ca vad lucrurile corect,chiar daca realitatea bate filmul...:)

multumesc mult,fetelor!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...