Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum ne ferim copii de accidente?

Recommended Posts

Nici in visurile mele cele mai negre nu m am gandit ca i se poate intampla ceva puiului meu.Azi Inisa era sa cada de la ferastra,de la etajul 3.

O sekunda singura in bucatarie si a urcat pe masa care este langa fereastra(de abia am pus plasa de tzantzari,care sunt tot ca o ferestra doar impingi usor si se deschid)sa ridicat in picioare si sa sprijinit de plasa ...Am auzit urlat si fuga sa vad.

Ma gandeam ca sa taiat,impedicat,dar nu mi am imaginat nici o clipa ca putea fi mult mai rau.Ea a reusit sa se lase in jos in vine si sa speriat ingrozitor,tremura toata.

Va mai spun ca am explodat in plans o strangeam in brate pe puiul meu si nu imi venea sa cred.A venit si sotul(el dormea) care a ramas socat cand a vazut semnul talpitzelor pe masa si plasa deschisa[q][q]

Inca sunt sub soc.Nu mi as fi iertat niciodata daca se intampla ceva.

Astazi mi am dat seama ca puiul meu are un inger pazitor.

Trebuie sa fim mai precauti mai vigilenti cu ei,o clipa si viatza ti se poate schimba brusc.

Laureta si galusca Inisa[iepu](10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Laureta, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat.[:(]

Am patit-o si eu, a cazut copilul din tarc sub ochii mei si am ajuns la urgenta pt. ca voma intruna si era apatic.

Sora-mea avea 3 ani si ceva cand a bagat niste sarme intr-o priza si s-a curentat, desi stia f. bine ca la prize nu are voie sa umble(si nu existau nici capacele de plastic, cum sunt acum).

Cum sa-i ferim? Printr-o supraveghere cat mai atenta, cautand mereu sa gasim pericolul inaintea copilului; dar e si o metoda buna de dat in paranoia :(.

o alta metoda e sa-i lasam sa faca prostii mai mici, ca sa se sperie; pustiul meu stia ca a pune mana pe bec inseamna "au-au", mi-a repetat asta de zeci de ori, dar pana nu a pus mana pe becul aprins de la veioza nu a realizat ce inseamna asta de fapt; ei, acum sa vezi ce atent e , nu numai cu becul, ci si cu alte chestii "au-au", cum ar fi aragazul. dar cutitul tot mi-l cere sa se joace.[bang]

Pana la urma e bine ca a fost incident si nu accident, si sa speram ca nu vor mai fi de nici unele.[flo]

p.s.-emotiile astea provocate de copii sunt din ciclul "numai mama sa nu fi" :).id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

Am trecut si eu prin asa ceva si ii multumesc lui Dumnezeu ca l-a pazit pe baietelul nostru. Acum are 5 ani, dar cand era mai mic nu mai lasam fereastra deschisa si el sa ramana singur in camera.

Din experienta mea pot sa-ti spunca ca iti vei aminti mult timp acest incident, dar vei depasi situatia si vei realiza ce dar minunat ti-a dat Dumnezeusi cum a trimis ingerii sa o pazeasca.

Sa va bucurati din plin de ea !

Imi pare rau Laura, bine ca nu a fost mai grav!Doar imaginandu-mi ce ai simtit in clipa aceea, si imi dau fiorii

Si mie imi este frica de ferestre! La mine toate sunt rabatabile, cred ca nu este nici un pericol.In schimb, la bunica fereastra de la balcon sta tot timpul deschisa (nu poate sa o inchida).Inchidem usa la balcon, dar profita de cazurile in care trebuia sa accesam balconul. L-am prins de vreo 2 ori ca si-a dus un scaun langa pervaz si incerca sa se urce la geam [alcool]. Cum ai zis si tu nu stii ce se poate intampla in cateva secunde de neatentie..

I-am tot spus ca nu este bine, a inceput sa inteleaga, dar binenteles ca nu putem sa ne bazam pe asta. Trebuie sa fim in permanenta langa ei!

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

uau Laureta, ingrozitor! Acum imi dau seama cata grija trebuie sa am si eu. Tot asa, am doar plasa la geam si piciul se urca pe scaun sa se uite pe fereastra...pe masa nu il ajuta sa se urce, fiindca nu e in dreptul geamului, insa piciul meu e inalt...trebuie sa iau masuri...uff, bine ca nu s-a intamplat nimic...

cu aragazul, eu i-am pus mana lui Serban pe usa de la cuptor, cand era fierbinte, cat sa nu-l friga, si i-am tinut-o o fractiune de secunda....a plans putin, dar a vazut ce inseamna arde, de atunci, cand aude arde, face un pas inapoi, iar la aragaz stie sigur ca arde. Am preferat asa decat sa fac cu nervii strigand la el de fiecare data cand se apropia de aragaz, in plus, chiar exista riscul sa vina si sa traga de vreo oala sau sa bage degetul in foc sau sa puna mana pe usa cuptorului cand e si mai incinsa...

..cu prizele, stiu o istorioara haioasa, o mamica si-a dezvatat fetita sa mai mearga la prize asa: o pandea cand se indrepta spre prize si taman cand punea mana pe ele o intepa putin pe la spate cu un ac...si ea se speria si credea ca inteatura vine de la prize...nu am incercat asta fiindca la mine toate sunt ascunse dupa mobilier si nu e curios de ele, insa...cine stie...

Mersi de sfaturi si idei[flo]

Sambata si duminica am visat urat si cosmaruri la greu.Tot o visez pe ea in picioare pe masa si dupa aia senzatia de cadere(a mea).Masa si fereastra au acceasi inaltime si ea este inalta si excaladeaza orice piedica.Masa si scunele sunt foarte usoare pentru ea.

Pur si simplu nu am realizat sa se putea duce la fereastra.Ea nu a stiut de plasa ca sunt puse de vineri.

Ma facea sa plang mai tare cand imi stergea lacrimile si se tot uita in ochi mei mirata(prima data cand ma vede plangand)

Uf mey fetelor aveti grija de copii nici nu sti pe unde se poate intampla ceva rau.

Si ca sa si destind atmosfera va spun ce imi zice sotul meu "dupa ce ca esti mama paranoia acum vei fi super paranoia ,vai de capu meu"[:D]

Laureta si galusca Inisa[iepu](10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

Laureta-bine ca a fost doar un simplu accident!!!

Eu as lua masa de langa geam!!!! Sau as lua toate obiectele pe care se poate urca ca sa se suie pe masa!!!

Pupici fetitei tale!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

[flo]

wow mi s-a ridicat parul in sus.Slava Domnului ca totul s-a terminat cu bine.Sanatate fetitei!!

Si eu sunt tot cu ochii pe fetita mea, ca nu are stare nici 1 secunda.Nu o las de loc singura,mi-e foarte frica si mie de geamuri si balcoane mai ales ca stam la etajul 7.

Eu as lua masa si scaunul de langa geam.Iar cand o lasi putin singura, nu uita sa inchizi geamul.

Sanatate si numai bine!![flo]

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Wow, Laura, m-au trecut fiorii.

Bine ca nu s-a intamplat nimic...Nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce ati trecut...uffff.

Da' cum i-a trecut Inisei prin cap asa ceva???

Si eu stau cu spaima balconului. Tot timpul sta un geam deschis vara la balcon, dar nu las nimic la indemana Amaliei pe care se poate cocotza.

Oricum , pe mine ma ia cu lesin cand o vad la geam, tinuta de sotul meu...ma trec fiori reci. Tot "mama paranoia" sunt numita si eu [:D]

Cristina si Amalia (20.04.2004)

Povestea nasteriiid="red">

Pozeid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...