megbeng Publicat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2006 sper sa gasesc pe cineva pe forum intr-o situatie similara cu a mea, poate ma indrumati, ca eu cu toata bunavointa...nu mai pot! sunt inscrisa -inca- la un medic de familie care are contract cu casa de asigurari ce tine de ministerul transporturilor (MTCT)..m-am inscris intr-un context de imprejurari, fara sa stiu ca nu are contract cu casa "normala"...si uite asa m-am trezit ca umblu cu o reteta gratuita pentru UTROGESTAN din farmacie in farmacie si nu reusesc sa-mi iau medicamentul gratuit (ma costa cam 23 RON pentru 5 zile si am de luat vreo 2 luni) am mers azi, pe 1 ale lunii, la TOATE farmaciile din zona garii de nord..doua isi epuizasera plafonul, doua nu-l primisera, una elibera doar retete compensate, nu si gratuite, resutl erau inchise(am fost in peste 10 farmacii, nu exagerez). ca sa nu ma lungesc foarte mult: stiti cumva farmacii care elibereaza si retete de la MTCT, in alta zona decat gara de nord? am fost trimisa inclusiv la farmaciile din carrefour orhideea si carrefour colentina (cred ca azi am facut 200 de km prin oras[bonjovi])..dar se pare ca a fost o pista gresita, cei de acolo se jura ca nu au contract cu MTCT[V] ..la una din farmacii terminasera plafonul cu o ora inainte sa ajung..ce-mi place seninatatea cu care declara ministrul sanatatii ca suntem noi isterici ca ne imbulzim la cozi, ca medicamente se gasesc toata luna. mai fac maine o tura la cele care erau azi inchise (am sa merg la 8 dimineata)..daca nu cred ca singura solutie e sa schimb medicul de familie, nu? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_b Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Incearca la Sensiblu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Iulie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 sensiblu-ul de la gara inca nu primise plafonul pe luna asta..si nu vor sau nu pot sun nici o forma sa-mi spuna daca o alta farmacie din lantul respectiv elibereaza retete de la MTCT, asta e cel mai nasol..chiar nu pot sa bat tot orasul, sunt sute de farmacii, iar eu am indicatia foarte clara de a face minimul de efort in perioada asta. stii tu vreun sensiblu care SIGUR colaboreaza cu MTCT? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_b Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Din Bucuresti nu stiu din pacate. Locuiesc in Iasi si le stiu pe cele de aici. Poate maine iti voi putea spune sigur ceva...daca nu cumva rezolvi intre timp. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Iulie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 multumesc mult, iulia! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataghe Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Megbeng, nu stie medicul tau de familie care farmacii au contract cu aceasta casa de asigurari? In mod normal ar trebui sa stie. Daca nu, atunci nu poti suna la aceasta casa de asigurari ca sa intrebi acolo, la sursa, carei farmacii te poti adresa? _______________________________________________________ "The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Iulie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 medicul meu de familie mi-a zis de o singura farmacie...azi intra in categoria celor inchise, dar maine la 8 sunt la ei la usa...si la restul care au deschis duminica..daca nici maine nu rezolv, luni ma retrag de la medicul la care sunt si merg la altul (am vazut ca au dr de familie si la CMU, unde am asigurare..). cred ca e buna si ideea cu telefonul la casa, am sa incerc...dar luni, pe 3 iulie deja o sa fie gata plafoanele [:-)))] vine bebe!id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucasimarius Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Miine te astept pina la ora 14 la HelpNet-ul de pe Mihai Bravu colt cu Pache Protopopescu. [biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.