nadyana Publicat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2006 Fetelor dragi, eu folosesc Nivea ca si demachian.Voi ce folositi?Demachiantul e la ROC l-a incercat cineva?Va multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 am folosit mai multe dar acum m-am oprit la asla vital cel cu argila e foarte bun si demachiaza si rimelul rezistent la apa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiskas Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Am auzit numai de bine despre cel de la Yves Rocher cu musetel. Nu am incercat, dar o voi face in curand. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teodora D. Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 eu imi demachiez ochii cu Elmiplant pt. ochi si buze, iar tenul cu ROC 3 in 1, recomandat de dermatolog; are avantajul ca nu trebuie clatit,plus ca are si efect de hidratare. dar daca nu as avea ten sensibil as folosi un demachiant mai ieftin.id="teal">id="Comic Sans MS"> Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus. Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 eu folosesc toata gama Artistry, si tare ma batea gandul sa iau ROC ala 3 in 1 cand se termina...mi-e si frica sa intreb cat costa...dar stiu ca face toti banii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Iulie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 2, 2006 Eu folosesc Garnier 2 in 1.Imi place foarte mult.Curata bine,fara sa ingrase tenul+ miros placut. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Iulie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 2, 2006 eu folosesc si imi plac la nebunie shervetzelele demachiante!!! sunt mult mai practice, mai usor de folosit!! "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicole221 Postat Iulie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 2, 2006 eu folosesc all mascaras de la hr(helena rubinstein)d kre sunt sunt super multumita....cateodata folosesc si servetelele d la nivea d kre sunt iarasi f multumita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Iulie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 2, 2006 quote:Originally posted by roxana1974eu folosesc toata gama Artistry, si tare ma batea gandul sa iau ROC ala 3 in 1 cand se termina...mi-e si frica sa intreb cat costa...dar stiu ca face toti baniiid="quote">id="quote">Si eu am folosit gama Artistry, insa mai buna mi s-a parut Nivea.Poate ga gresesc, nu stiu.Demachiantul de la ROC este cam 500 si ceva de mii in farmacii.Intr-adevar, este un pik cam scump, de asta vreau sa stiu daca face banii astia.Nivea mai foloseste cineva?Cum vi se pare ca si demachiant?Mie imi place, dar vreau sa stiu, poate exista ceva mai bun.[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anderra Postat Iulie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2006 Unde gasiti voi gama Artistry? prin comanda sau cumparatzi din comert? Eu sunt la al 5'lea tub consecutiv de BIOTEn de la elmiplant..e f bunutz ..cu miere,unt de shea si musetel.. va pup, [zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here "Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.