Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

help-help

Recommended Posts

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi: sunt intr-o puternica criza hemoroidala( sunt exeterni) si nu stiu cu ce sa-mi mai dau sa-mi treaca. Dau de 2 zile cu hemorzon si fac bai de sezut cu galbenele si musetel si parca din ce in ce mai rau se agraveaza; dar ideea e ca de la atatea unguente mi s-au umflat si vulvele [:I] de parac-s o vacuta [:I][:I][:I]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de malinuta

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi: sunt intr-o puternica criza hemoroidala( sunt exeterni) si nu stiu cu ce sa-mi mai dau sa-mi treaca. Dau de 2 zile cu hemorzon si fac bai de sezut cu galbenele si musetel si parca din ce in ce mai rau se agraveaza; dar ideea e ca de la atatea unguente mi s-au umflat si vulvele [:I] de parac-s o vacuta [:I][:I][:I]

id="quote">id="quote">am uita sa spun ca am sangerat-pt prima oara- vineri si de aici intreaga poveste

Pana mergi la medic, ia-ti un calmant sa nu te mai doara. Eu ma dau cu o crema pe baza de aloe, (e naturala), a costat 400000, dar sa stii ca mi se trag in timp, acuma nu ii mai am... Eu am primit-o de la sora mea, ca nu mi-o puteam permite:)

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

quote:Originally posted by adinell

Pana mergi la medic, ia-ti un calmant sa nu te mai doara. Eu ma dau cu o crema pe baza de aloe, (e naturala), a costat 400000, dar sa stii ca mi se trag in timp, acuma nu ii mai am... Eu am primit-o de la sora mea, ca nu mi-o puteam permite:) Adinella"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"Andrei si Adriana

id="quote">id="quote">Si eu tot acea crema iti recomand cu multa caldura.Chiar trec hemoroizii cu ea.Eu nu am avut probleme, dar dintre prietenii mei sunt destui care au scapat cu hemoroizi.Daca este vorba de sangerari, este posibil sa nu ajunga crema, ci, pe langa aceasta sa mai fie nevoie de vreun supliment.Dar, in ce-mi spuneau cunostintele mele, aceasta crema cu aloe este printre singurele care dau intr-adevar rezultate.Este adevarat ca costa 400000, ar este mare si este f. buna si eficienta si cred ca asta este important, decat sa dai un pumn de bani pe prostii care nu au nici un efect.Si, pe langa acea crema mai este si aloe lips ffff eficient pt. asa ceva, din cate am auzit..Multa sanatate![biz]

Pana mergi la medic, ia-ti un calmant sa nu te mai doara. Eu ma dau cu o crema pe baza de aloe, (e naturala), a costat 400000, dar sa stii ca mi se trag in timp, acuma nu ii mai am... Eu am primit-o de la sora mea, ca nu mi-o puteam permite:) Adinella"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"Andrei si Adriana

id="quote">id="quote">De unde poti cumpara crema aceasta, din farmacie sau de la firma Forever L.? Ma intereseaza si pe mine, am probleme cu hemoroizii si vreau sa mi-o cumpar sa o am pe cand nasc, sigur atunci voi avea probleme mai mari, asa am patit si al prima nastere.Te rog sa-mi zici exact cum se cheama.Mersi![flo]Alinaid="Trebuchet MS">id="red">[gravi] (30+)[fetita] & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poziciid="blue">

Salut,

Cumpara supozitoare si crema Ultraproct sau Proctolyne si daca ai sangerari trebuie sa iei pastile ce protejeaza capilarele ( iti da medicul, mai ales ca esti in criza).

De doua ori pe zi trebuie sa faci bai de sezut cu apa calduta cu dezinfectant sau ceai ( macar 15 minute). Nu trebuie sa te speli cu apa rece chiar daca pe moment trece durerea pentru ca produce contractia brusca a muschiului si nu este bine.

Crema poti sa pui de 2-3 ori pe zi , supozitor , unul pe zi.

Sa mananci fructe si legume, tarate ca sa nu ai probleme de constipatie, plus 2 l de apa pe zi. Este indicata miscarea si de evitat sa stai mult pe scaun.

Multa sanatate

Criss

quote:Originally posted by alina morostes

id="quote">id="quote">De unde poti cumpara crema aceasta, din farmacie sau de la firma Forever L.? Ma intereseaza si pe mine, am probleme cu hemoroizii si vreau sa mi-o cumpar sa o am pe cand nasc, sigur atunci voi avea probleme mai mari, asa am patit si al prima nastere.Te rog sa-mi zici exact cum se cheama.Mersi![flo]Alinaid="Trebuchet MS">id="red">[gravi] (30+)[fetita] & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poziciid="blue">
id="quote">id="quote">Se numeste Aloe Vera Gelly si se gaseste doar la Forever.Este 400000 lei si o poti folosi si in toate problemele dermatologice.[biz]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...