Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

epilatul dupa nastere

Recommended Posts

Am nascut acum doua saptamanai prin cezariana si as vrea ca sapt asta sa ma duc la cosmetica pentru epilat cu ceara calda. Vreau sa ma fac numai pe picioare. Credeti ca e prea curand? Nu ma refer la durere pentru ca o suport foarte bine, ma gandesc numai la faptul ca e ceara fierbinte si poate e contraindicata la fel ca baile.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe picioare nu vad de ce ar fi contraindicat dar inghinal, mai asteapta....id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Pe picioare nu este nici o problema. succes si fte bine ca esti o mami ingrijita...[pup][pup][pup]

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Cunosc multe persoane care se fac tot timpul. Si dupa nastere,atunci cand au timp sa mai ajunga :))

Ceara nu trebuie sa fie fierbinte !

Eu saream doi metri daca era fierbinte,nu o suport,si trebuia mereu sa le fac atente.

Pana cand am gasit o doamna care mi-a spus ca e o tampenie sa aplici ceara fierbinte ca sa se ia bine,

pt ca se ia foarte bine cu ea calduta,ca e riscant sa pui ceara fierbinte pt arsuri,pt circulatie...

nu trebuie sa acceptati asa ceva,nu doar dupa nastere, niciodata!

Asa ca fa-o atenta sa fie calduta,nu mai asculta povesti ca nu se ia bine,

in ziua de azi ceara e buna,

si proobeaza pe mana intai .

Mergi fara probleme !

quote:Originally posted by aelita

Pai cu aia de unica folosinta trebuie sa se faca singura,nu?Mai mare munca. Ca ceara calda de la salon nu e niciuna !

id="quote">id="quote">Eu ingeneral ma fac cu aparatul acasa. Dar cand eram insarcinata m-am facut cu ceara de unica folosinta la un salon(parca asa ii spunea) si cand o punea pe piciare era era abia calduta, nu se compara cu cea clasica...brrrrr!Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...