Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ciclul menstrual la 27

Recommended Posts

Buna fetelor!Am si eu o nelemurire in ceea ce priveste ciclul meu menstrual.De cand am aflat ca am ovare polichistice ma intereseaza absolut tot ce este legat de ciclu menstrual.Mie imi vine cam la 27 de zile insa o data pe an la 36 si cateodata la 28(rar).Stiu ca ovarele polichistice se mostenesc de la mama(asa am citit) si sunt tare nelamurita.Am vorbit cu ea si zice ca tot asa are ciclul neregulat insa are 2 copii.Dupa cat am citit ciclurile neregulate sunt anovulatorii.Deci sunt cam in ceata[bang] pentru ca nu stiu pot ramane insarcinata sau trebuiea sa astept luna de 28?Are veuna dintre voi aceiasi problema dar care s-a solutionat cu un bb?Oricum ar fi eu nu ma las pentru ca vreau sa am o frumoasa burtica.Stiu de laparascopie insa mai stiu ca nu da intotdeauna rezultate si vreau sa mai incerc inainte![alcool]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna doxinu,

Un ciclu de 27 zile cu micile devieri descrise de tine nu este deloc neregulat si cu atat mai putin anovulatoriu. Ciclurile foarte lungi (peste 35-36 sau cele foarte scurte 22-23) ar putea fi anovulatorii.

La 27 de zile ovulatia ta ar trebui sa fei in ziua 13. Ca sa stii exact ce e cu ovulatia ta ar trebui sa iti faci cateva analize hormonale si monitorizari ecografice din ziua 10 pana in ziua 15.

Daca nu pti face monitorizari poti incerca metoda temperaturii bazale.

iata aici cateva utile http://www.reclamamascataatentie/a_116_348_Identificarea_ovulatiei_si_a_perioadei_fertila.html

si pentru temperatura bazala www.fertilityfriend.com.

Oricum cele mai multe sfaturi si cel mai mult ajutor gasesti le subiectele din 'Asteptand un ingeras in viata noastra'

bafta

Fetelor scuze ca ma bag si eu....am si eu o nedumerire:

Inainte de a fii insarcinata aveam ciclu menstrual normal la 28 zile.Dupa ce am nascut mi-a venit dupa 4 luni dar tot aiurea.A trecut 1 an si 4 luni si nu-mi mai vine normal, la 28 de zile, imi vine tot la 35-38 zile.Doctorul mi-a spus ca se va regla , dar inca nu s-a reglat?

Este ceva??A-ti mai patit asa???

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

elena_oona, daca alaptezi e normal sa ai neregulat. Si la mine tot asa, si sunt calma ca inca alaptez.

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

id="blue">

Va rog sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: secretia lactata poate fi afectata in conditiile in care mi-a venit menstruatia la 4 luni de la nastere? Precizez ca anterior menstruatiei am avut lapte suficient pentru a hrani copilul fara a folosi si alte adaosuri. Astept nerabdatoare raspunsul mamicilor care au trecut prin aceasta situatie, pentru ca deocamdata nu pot ajunge personal doctor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...