Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Daca as fi stiut....

Recommended Posts

Mamicilor, (si nu numai[:D]) va propun un nou subiect (in ideea ca nu exista deja...eu una nu l-am gasit): Daca stiam cutare lucru, ce bine eraid="red">, evident legat de copiii nostri...

De exemplu,...daca stiam ca preotul de la Dobroteasa se enerveaza ca intarziem 5 minute la botez, si imi face copila sa planga non-stop, alegeam o alta biserca: deci..aveti grija sa nu intarziati la Dobroteasa[bang]...

Sau...daca stiam ca bebele poate sa planga de oboseala, fara sa aiba nimic, nu o mai suspectam de toate bolile posibile si nu mai sunam pediatra.. (care nonsalanta ne recomanda, prin telefon, eu Eferalgan[:D]..)

Sau...daca stiam ca cat de greu duc vanita dupa baie cand nu e sotu acasa, cumparam o vanita cu suport cu rotile...[bang]..

Si mai am de-astea, da' trebuie sa mai meditez un pic..

Numai bine[flo]

[pis]Noeid="Georgia"> si Anne Biancaid="teal">id="Georgia">(14.03.2006)id="Georgia">

Bebe Blog-Cooking for my Babyid="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noe, esti simpatica foc. Iti raspund usor off-topic cu o sugestie: ca sa nu mai regreti cadita cu suport cu rotile, fa-i baie lui bb in cadita lui, asezata in cada mare.

...asta am patit-o si eu, de ce sa ma mai dau mare. Si dupa ce m-am impiedicat si am varsat apa din cadita in dormitor...mi-a venit mintea la cap!!!

Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis

quote:Originally posted by daniella4

Noe, esti simpatica foc. Iti raspund usor off-topic cu o sugestie: ca sa nu mai regreti cadita cu suport cu rotile, fa-i baie lui bb in cadita lui, asezata in cada mare....asta am patit-o si eu, de ce sa ma mai dau mare. Si dupa ce m-am impiedicat si am varsat apa din cadita in dormitor...mi-a venit mintea la cap!!!Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis

id="quote">id="quote">[:D]hihihi, si sotu a patit-o odata, am ris vreo 3 zile de el si de fatza mirata pe care o facuse...Cred ca o sa incer ideea cu cadita in cada...macar nu mai car apa! Danke[pup]alta faza: daca as fi stiut de biberoanele Bfree de la inceput, nu imi mai chinuiam puiul cu Nuk sau cu alte jmekerii ortodontice pe care le scuipa imediat ce le simte....Apropos, la Nuk tetinele cu gaurica..gaurica tre' sa stea in jos sau in sus????[help][pis]Noeid="Georgia"> si Anne Biancaid="teal">id="Georgia">(14.03.2006)id="Georgia"> Bebe Blog-Cooking for my Babyid="navy">

hihihi.... faza cu cadita e ffff.....misto, la care mi-am adus aminte ,

ca daca stiam ca sotul o sa-l scape in cada mare , ii faceam si eu baie in cadita [bang], ca l-a scapat o data , avea o luna si ceva hihihi...... ca nu-i de ras nu.[:D]

G.K.Rid="red">

[quotealta faza: daca as fi stiut de biberoanele Bfree de la inceput, nu imi mai chinuiam puiul cu Nuk sau cu alte jmekerii ortodontice pe care le scuipa imediat ce le simte....

Apropos, la Nuk tetinele cu gaurica..gaurica tre' sa stea in jos sau in sus????[help]

[pis]Noeid="Georgia"> si Anne Biancaid="teal">id="Georgia">(14.03.2006)id="Georgia">

Bebe Blog-Cooking for my Babyid="navy">

Subscriu, daca stiam despre biberoanele Bfree la care supapa chiar functioneaza....alta treaba era...la urmatoru stiu.

Tot cu Bfree: daca stiam ca dupa ce se acomodeaza vizigotu ca canutele=biberon nu se vor mai importa....il acomodam cu altceva.

Daca stiam ca la varsta de un an e impozibil sa il mai acomodez cu bona...o luam de pe la 6 luni.

pup

Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

http://community.webshots.com/user/vizigotu

http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

cronicile vizigotuluiid="green">"]cronica vizigotului[/url]id="green">

[:)] E cam ciudat preotul de la Dobroteasa. Parca-i prea repezit si nu intelegi nimic de la el, dar tre sa recunosc ca n-a primit nici un leut de la noi la botez, ne-a aratat cutia bisericii daca vrem sa dam ceva. Insa fi-miu i-a facut-o. Cand l-a dezbracat, a facut pipi pe roba lui sau cum ii zice. El de colo rusinat: Nu-i nimica taica! [cool]

Daca as fi stiut ca primele 3 luni de sarcina sunt cele mai hotaratoare in dezvoltarea fatului nu mai fumam. Am fumat primele 2 luni ca turbata. Atunci de abia am intrat pe tot felul de site-uri si-mi venea sa-mi dau palme. Ehehe, daca as fi stiut.........

Daca stiam cat de usor se obisnuieste copilul sa doarma in pat normal in concediu (la mare in cazul nostru, dar cred ca si la munte), nu ma mai caram cu patutul (de lemn) pe portbagajul masinii la fiecare calatorie, pana la 2 ani si 3 luni. [bang]

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

daca as fi stiut ca un carut mare si incomod si greu pe deasupra nu e "utilizabil", imi luam altul [:D]...asa, acum avem 2 pe stoc...unul folosit pana pe la 4-5 luni, cand il puteam cara cu tot cu bebe sau cand era si tati acasa si unul sport, folosit de la 7 luni si pana in prezent (tot mai rar acum, ca suntem mari)

aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

quote:Originally posted by aime

daca as fi stiut ca un carut mare si incomod si greu pe deasupra nu e "utilizabil", imi luam altul [:D]...asa, acum avem 2 pe stoc...unul folosit pana pe la 4-5 luni, cand il puteam cara cu tot cu bebe sau cand era si tati acasa si unul sport, folosit de la 7 luni si pana in prezent (tot mai rar acum, ca suntem mari)aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

id="quote">id="quote">coreeeect, sa ma vezi pe mine cum ma lupt cu gigantul Chicco in care Bia se lafaie ca o cadana...da' si eu fac muschi pe scari..[:D]...ea acu sta pe spate in el..da' cand mai creste...clar il schimb...sic![pis]Noeid="Georgia"> si Anne Biancaid="teal">id="Georgia">(14.03.2006)id="Georgia"> Bebe Blog-Cooking for my Babyid="navy">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...