Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Salut.

I-am facut copilului meu un coproparazitologic, a iesit Giardia. Anul trecut dupa Oasti am aflat ca are, i-am facut o luna tratament homeopat, dupa care a inceput sa tuseasca foarte rau...Am intrerupt si am continuat cu miere si propolis vreo 3 luni...dupa care am facut 5 copro in perioade diferite (fiecare cu cate 2-3 probe diferite), au iesit negative. Ma linistisem...

Acum de ceva timp este noaptea agitat, de curand o eruptie pe piele (eu am zis ca este de la caldura), dar...azi dimineata am luat rezultatul si sunt tare necajita.

Copilul meu are 3 ani si jumatate.

Stie cineva un homeopat bun in Brasov? Multumesc.

Sau un numar de telefon si o adresa a d-lui Teleianu, in Bucuresti?

Multumesc,

Nicoleta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu nu-ti raspund la intrebari , dar as dori sa teajut cu niste sfaturi: in primul rand , tratamentele impotriva viermilor intestinali TREBUIE sa aiba caracter familial; un alt sfat important este acela ca in perioada tratamentului nu se consuma lapte dulce( favorizeaza inmultirirea viermilor). Iti recomand un produs naturist, se numeste Helmiflores( picaturi), iar pentru adulti uleiul din seminte de dovleac. Cura se face 10zile cu 10 zile pauza , dupa care alte 10 zile tratament. Multa sanatate.

Multumesc pentru sfaturi, ideea este ca Helmiflores am incercat si rezultatele au fost pe moment (adica simoptomele s-au ameliorat si atat), vom face si noi tratament si ceva de sustinere a lui, cat despre lapte... Giardia am inteles ca nu face nazuri la nimic. Laptele nu-l putem scoate, copilul meu nu ar fi deloc de acord sa nu bea cei 300 ml de lapte dimineata (atat vrea).

Nicoleta

buna nicoleta. si mara a avut giardia demult cand inca o alaptam si am luat helmiflores si eu si ea (nu mai stiu daca i-am dat si sotului). i-am mai facut de atunci de vreo cateva ori copro si nu i-a mai iesit dar cica se poate sa aiba si sa nu iasa. si eu ma gandeam sa-i mai fac marei ca are cearcane. oricum cu orice ai trata daca merge in colectivitate o poate lua usor din nou, si nu numai si din balti, de pe jos din apa, animale, cica e peste tot. daca te ajuta a fost un articol interesant pe pagina desprecopii.com despre paraziti.eruptia de care vorbeai pe unde i-a iesit? ti-am spus ca si noi ne luptam cu o dermatita pe nasuc. cand nu e una e alta. ce sa facem? despre tratamentele naturiste nu stiu ce sa zic cat de eficiente sunt dar si eu as incerca tot cu ele daca ar fi cazul.succes sa scapati repede de ea. alina

Draga Alimara,

Stefan are eruptia pe torace si se tot intinde (tind acum sa cred ca este totusi de la caldura, au inceput sa dispara de la mixtura mentolata). Alte simptome nu are, decat ca este mai nervos si mai agitat noaptea. Dar putin, nu de speriat. Cearcane nu are asa de rau, cel putin nu ca vara trecuta, cand a facut tratamentul homeopat. Nu vomita, are un singur scaun normal pe zi...Cam atat.

Eu stiam ca homeopatele ajuta la dobandirea unei imunitati in ceea ce priveste reinfestarea. De aceea ma intereseaza subiectul. Am vorbit cu un medic homeopat sa il vada, zicea ceva de duminica sau luni. Chiar s-au vindecat oamenii asa?

Pana atunci ce fac? Sa incerc si eu cu Helmiflores? Am mai incercat (macar sa diminueze cantitatile de Giardia din corp, poate niste ceaiuri ar fi bune...pana duminica), eu am luat Giardinofug, sotul a incercat si el asta dar nu a terminat tratamentul.

Acum ma uitam la alternativele de la California Fitness, au niste porduse interesante, nu stiu cat de mult merg la copii.

Ce mai face fetita ta?

Nicoleza

Draga Nicoleta,

si eu am cu fetitele probleme cu giardia. Am mers pe Helmiflores si apoi pe tratament homeopat. Nu stiu inca daca va avea rezultat, ceea ce voiam sa-ti spun este ca mie doctorita care mi-a dat tratamentul homeopat mi-a zis ca trebuie luat 6 luni de zile pentru ca organismul sa devina imun la giardia. Eu nu am nici macar o luna de cand l-am inceput, asa ca nu stiu daca va fi si adevarat. Tot ce pot sa fac este sa sper...si sa le mai fac analizele. Oricum, eu Flagil nu cred ca le voi da...

Bafta si daca descoperiti ceva cu efect pe lunga durata tare as vrea sa stiu si eu.

Mioara, mama Craitei si Crinei

nicoleta, mara e bine, in afara de nasuc infundat si bubite tot pe nasuc. eu nu m-as incumeta nici la tratamente naturiste pe termen lung. ca nici astea nu cred ca sunt asa de inofensive. iar imunitate la giardia nu stiu daca exista. sa ne spui ce va zice medicul homeopat, sunt curioasa. numai bine

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...