Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Unde va duceti cand il parasiti?

Recommended Posts

Cand ai inchis sperantele si o iei de la capat, singura, unde te duci? Daca mai ai si un copil, ce faci, cum te descurci?

Trebuie sa gasesc aceste raspunsuri tinand cont ca este exclusa varianta cu "la mama" sau "la prieteni".

Nu certati copiii cand viseaza!

Copiii

Noi doi

Felix si Otilia Paul si Virginia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai, inchiriezi ceva daca nu exista rude sau prieteni. daca nu ai bani e destul de nasol.

Elise, uneori e casa lui si nu vrea sa plece si nici sa contribuie la chirie si intretinere chiar daca exista copii, mai sunt si de-astia.

J si Carla (05.02.2006)

imi pare tare rau sa aud asta, nu-ti dorei tu sa mai faci un copilas?

De ce spui ca "s-au inchis sperantele"? Poate e doar o perioada grea.

Mie mi se pare ca ai o familie tare frumoasa, baietii sunt mari si frumosi, iar matele sunt si ele superbe.

Casa este a sotului tau? De ce esti tu cea care tb sa pleci?

Exista totdeauna varianta sa te muti cu chirie. Nu stiu cum te descurci material, cred ca e greu sa faci asta cand ai 2 copii.

cristiama

Craciunitza, draga de tine, ma doare sufletul sa aud ca ai putea trece prin asa ceva, dupa ce in martie ai pierdut o prietena atat de draga inimii tale. Dupa o pierdere atat de cumplita si de grea, nu ma pot gandi ca viata ar fi atat de nedreapta si sa te puna la inca o grea incercare, diferita e-adevarat de prima, dar tot incercare grea este pentru mine.

Curaj, mi-ai demostrat ca esti o fire puternica, si te-am admirat mereu citindu-ti cu mult drag postarile.

Sunt alaturi de tine! [pup]

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

Exista si variante de inchiriat mai ieftine, dar mai putin comode. Ma refer la 1-2 camere dintr-o casa la curte (sint multe de care stiu eu in Colentina), dar trebuie sa stai si cu proprietarii. Si pe urma proces si impartit casa-daca e dobindita dupa casatorie.

Cu siguranta nu e vorba despre Craciunitza, eu una refuz sa cred asa ceva.

Asa ca am sa raspund la subiect, probabil cauti o idee pentru o prietena.

Singura varianta e chiria, avand in vedere ca la mama si la prieteni/rude nu se poate. Alta solutie nu vad. Din pacate tocmai constrangerile astea materiale condamna o multime de femei la nefericire pe termen lung. Unde sa se duca o femeie singura cu un copil ? Daca nu-si poate permite sa plateasca o chirie...sincer si cu parere de rau nu mai vad decat varianta compromisului de a ramane acolo pana la un eventual partaj, in cazul fericit ca au ce partaja...

Iulia

Din pacate am trecut si eu prin asta. El nu vrea sa plece ptr ca te iubeste ... mai ai rabdare.... tu nu poti sa pleci ptr ca nu ai putere financiara. Si speri ca timpul sa rezolve lucrurile. Citeodata o face in bine, citeodata nu, prelungind agonia. Si chiar daca ti se pare ca cea care sufera cel mai mult esti tu, nu este asa, cel mai mult sufera piticul. Dar asta nu vezi decit dupa ce ai luat o decizie si te impaci cu ea. Asa ca eu zic la mama sau la prieteni piina gasesti ceva accesibil.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...