Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

toxo si cmv

Recommended Posts

Buna!

In cat timp de la recoltare ati primit rezultatele?

Mie mi-au spus 5 zile cand mi-au recoltat, cand am sunat dupa 5 zile mi-au spus 10, am sunat ieri dupa 21 zile si nici acum nu aveau rezultatele.

Mentionez ca am fost la CMU Arcul de Triumf.

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

irina,

cred ca nu prea ai de ce sa-ti faci probleme, pentru ca infectiile sunt mai vechi de 10 saptamani, cat are sarcina ta. Deci ai anticorpi. Din ce am auzit eu, dr. Cretu e foarte buna. Parerea mea e ca poti merge pe mana ei. Dar tot ma enerveaza ca te-a speriat. Nu cred ca emotiile de genul asta fac bine in sarcina. Eu zic sa stai linistita si sa te bucuri de perioada cat esti graviduta. Eu ma gandesc cu nostalgie la acele vremuri, desi am avut probleme serioase (toxoplasmoza IGM pozitiv). Am facut zeci de analize si tratamente. Asa ca stiu bine ce inseamna un astfel de stres. Bebelusul meu e sanatos si, de-acum, mare. Face, in curand, un an. Numai bine, sarcina usoara si un bebe asa cum ti-l doresti tu!

Mihaela

Irina, repet:stai linistita. Ma indoiesc ca o sa-ti recomande asta. Nu vad de ce ar face-o. S-ar putea sa-ti spuna sa repeti IGM pentru citomegalovirus, dar din moment ce infectia e mai veche de 18 saptamani, s-ar putea sa nu-ti ceara nici asta. Nici CMV, nici toxo nu-ti mai pot afecta sarcina. Oricum, o sa te convingi maine. Bafta!

mihaela

quote:Originally posted by mychydutza

am si eu trimitere de la ginecolog la inst Cantacuzino pt. toxo, CMU, listeria, rubeola si chlamydia. stie cineva ca cat costa toate. pe siteul lor am gasit ceva dar CMU n-am vazut. a mai facut cineva acolo?[gravi] +15mihaelapoze

id="quote">id="quote">cred ca e vorba de CMV- citomegalovirus nu de CMU:Citomegalovirus -Ac izotip IgM ELISA 400.000 ROLCitomegalovirus - Ac izotip IgG ELISA 400.000 ROL[flo]Irinaid="green"> ma bucur ca s-a rezolvat problema ta cu bine... [pup]
Mad, [gravi]12+ id="size3">id="green"> id="Georgia">

am fost azi la Cantacuzino si mi-a dat urmatoarele preturi care m-au cam bulvrsat:

toxoplasma-80ron

listeria- 47.5 ron

CMV-130 ron

chlamydia- 120 ron

rubeola- 80 ron

in total cam 4.5 mil. asa de mult costa. a mai facut cineva analizele astea? mi se pare enorm si inainte de a le face vroiam sa intreb si eu unde le-ati facut voi....................si cat ati dat pe ele. merci mult!

[gravi] +15

mihaela

poze

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...