Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Calcati rufele ?

Recommended Posts

Mai fetele ,am si eu o intrebare ca eu deja sunt stresata...voi calcati rufele dupa ce le luati de la uscat apoi le impachetati si le bagati in sifonier??Sunt curioasa cam cate dintre voi procedeaza asa si cam cate ca mine ...ca mama deja mi-a sarit in cap si ma simt prost.Deci eu le iau de la uscat apoi le impachetez necalcate si le bag in sifionier..inainte sa ma imbrac ,le calc...de ce ?pt ca daca le calc si le impaturesc ,stand in sifo. capata dungile pe mijloc de la cum au stat si uite ca ma vad obligata sa le calc iar inainte sa le iau pe mine si cum nu am o placere nespus sa cald de o mie de ori ...Tin sa specific ca hainele mele se usuca foarte frumos pt ca sunt maniaca la intins rufe...sa fie perfect intinse , neaparat albe langa albe , niciodata pantaloni printre tricouri sau alte combinatii ,sa fie prinse cu aceiasi culoare de carlige [bang]...ideea e ca le iau destul de calcate de la uscat incat sa nu spun ca le bag punga in sifonier[:D].

Haideti ca m-am lalait mai mult ca am vrut sa imi spun oful .Voi cum faceti ??

gogomarla

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Total de acord cu tine !

Nici eu nu le calc decat cand le folosesc, mi se pare pierdere de vreme sa stea calcate si sa se sifoneze in dulap, plus ca sunt maniaca cu dungile la haine, pantaloni, etc.

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

NUUUUUU!!!!!!!!!

Mai mult - SA LE CALCE CINE ARE NEVOIE!!!!!!

Lenjerie de pat sa ma bata cineva, dar tot nu o calc! (oricum, am cumparat aia, care nu cere calcarea).

Haine le pun la nr mai mic de rotatii, ca sa nu se sifoneze, le intind bine si gata. Daca, totusi, sunt sifonate, le calc inainte sa le imbrac.

Eu le calc. Pe toate. Obicei prost [alcool]...p[ierd mult timp, insa ce sa fac...asa m-am obisnuit de acasa.

Acum, dupa ani, tot mama ma mustruluieste... ca sa mai las calcatul ca-mi ia prea mult timp.[bang]

Dar e prea tarziu.....mi-a intrat in sange....si sunt si fixista rau. [mariaj]

serbari gradi

id="right">

quote:Originally posted by Field_mouse

NUUUUUU!!!!!!!!!Mai mult - SA LE CALCE CINE ARE NEVOIE!!!!!!Lenjerie de pat sa ma bata cineva, dar tot nu o calc! (oricum, am cumparat aia, care nu cere calcarea).Haine le pun la nr mai mic de rotatii, ca sa nu se sifoneze, le intind bine si gata. Daca, totusi, sunt sifonate, le calc inainte sa le imbrac.

id="quote">id="quote">Bravo !! Eu le calc pe cele pe care stiu ca le voi purta curand, iar celelalte raman uitate prin sifonier. Nu-mi place sa calc si, dac-as putea, mi-as lua numai haine din astea de nu se calca !!Pisica, zambind [pis]

Draga Mea,

Si eu eram o mica maniaca cu calcatul sincer...injectat de mica virusu' in sange de la mama [xx(]

...dar de cand casatorit fata si e la casa ei, face regulile in casa, ca de...de aia sunt "Doamna si Stapana Casei!"[^]:

Folosesc balsam de rufe, deci nu calc decat camasile sotzului/pantaloni ( cand este nevoie de ele), calc numai sacourile si pantalonii/fustele mele cand le imbrac.

Si cu asta basta!

Am haine care nu necesita calcatul, mi-am facut un obicei in a-mi cumpara numai lucruri care se spala usor, nu se botesc si nu necesita calcat [;)]

Tot ce e apretat la mine ori e cadou de la soacra( care le calca pana arata ca bucatele de tabla...sau scandurele)...sau sunt costumele mele de birou....restul, leger si comod ca doar am si eu o viatza de trait [8)]

Pupicei, si nu te mai lasa influentata de altii, in casa ta Tu esti stapana, si daca vrea sa te ajute cu ceva, sa faca ceea ce-i zici tu...eventual sa-ti calce ce crede ca trebe calcat. Valabil si pt soacra [:D]

[gravi]Floricica lu' Taticu'

In afara de lenjeria de pat,chiloti si sosete....calc cam restul rufelor.Si fac asta pentru ca,daca le-as pune necalcate in dulapuri n-as mai avea loc...Am incercat si varianta de a le netezi frumos si a le pune necalcate in dulap si apoi sa le calc cand am nevoie...Nu incap toate.Asa,calcate si netezite cu fierul...intra tot ce am de depozitat...Oricum ,parerea mea,ce fac eu e munca de chinez batran,dar n-am de ales...[:D]

Spor la treaba!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...