Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

perfuzii

Recommended Posts

Buna,

Eu va urmaresc de mult timp dar nu am scris pana acum.

Incerc de un an si jumatate sa raman insarcinata. Am schimbat vreo 3 medici pana acum. In sfatsit am ajuns la un medic de care sunt multumita.

Am facut o histeroscopie acum 2 luni la care mi-a gasit polipi la intrarea in trompa stanga si mi i-a curatat. Luna trecuta am facut histerosalpingografie: trompe filiforme, permeabile. Luna aceasta am facut 3 perfuzii utero-tubare la care a iesit permeabilitate 1. De luna urmatoare o sa-mi monitorizeze si ovulatia care sper sa se produca in urma tratamentului cu Ova-mit. Problema e ca in urma perfuziilor am niste dureri usoare si uneori niste intepaturi in zona genitala si mi-e frica sa nu fi racit si sa am iar probleme cu trompele. Trebuie sa mentionez ca a doua zi dupa ultima perfuzie m-a plouat. Am avut umbrela dar ploua asa de tare ca am ajuns acasa uda la picioare. Bineinteles ca m-am schimbat imediat, mi-am pus un supozitor si pana seara nu m-am mai dat jos din pat. Dar tot imi e frica de raceala.

A mai facut cineva perfuzii? Cum v-ati simtit dupa ele? Ajutati-ma, sunt tare speriata. Durerile nu sunt mari si nici continue, mai mult ca niste junghiuri, dar totusi sunt.

Va multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

dupa instilatii - cred ca despre asta este vorba - trebuie sa te feresti de frig, poti raci mult mai usor. eu am facut asa ceva, a fost o experienta traumatizanta, iar hsg-ul facut dupa ce am terminat tratamentul a iesit mai prost ca primul, trompele se inflamasera. din fericire la un an dupa aceasta experienta am ramas insarcinata.

daca nu te simti bine, te sfatuiesc sa mergi la medic. bafta!

bine ai venit la [dc] si sedere scurta pe acest topic

Alinaid="red"> am facut si eu instilatii acum doua luni, si cum stau in aer conditionat sau cu picioarele goale pe gresie chiar si doua secunde, cum ma iau intepaturile.

Am inteles ca se sensibilizeaza si trebuie sa te feresti sa racesti.

Ia si tu o pastiluta, ceaiuri calde cateva zile, fara rece si inghetata, si toata luna poarta sosete in picioare daca stai in aer conditionat, si poarta-le musai acasa! De la picioare urca frigul la ovare.

Ai grija de tine si o sa fie bine

Sheritra

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...