Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Rahianestezie sau anestezie generala?

Recommended Posts

Nu stiu spre ce sa inclin.. [huta] rahianestezie nu am facut niciodata, stiu ca are si ceva dezavantaje, iar anestezie generala am facut de 2 ori pana acum si cand m-am trezit nu am avut stari de rau, voma sau altceava, insa ma simteam ametita si totul se invartea cu mine si am dormit cam toata ziua [|)]

Despre rahi stiu f putin, ca esti constienta tot timpul, nu stiu daca e sau nu un avantaj, mai ales ca voi vedea totul[?] Chiar nu se simte nimic la fel ca la generala?

Martha 31 sapt [baietel]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[hia]

Marthaid="red"> stiu ca tu o sa nasti cu dr. Nayel si iti pot spune ca el la majoritate cezarienelor a recomandat rahianestezie.

Eu am nascut prin cezariana cu dansul si am avut rahianestezie si m-am simtit destul de bine dupa operatie(fizic,pt.ca psihic eram la pamant pt ca pierdusem copilasul),nu am avut dureri de cap,doar dureri de burta care s-au rezolvat cu calmante.

La acest tip de anestezie este bine ca poti sa-ti vezi copilul imediat si cred ca asta este cel mai important.

Iti doresc sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara.Esti pe maini bune!

[pup]

MIRELA

Merci, Mirela [pup]

Asa este o sa nasc cu dr Nayel, stiu cum e sa-l pierzi pe bb [:(] si eu mai am o operatie care e tot ca o cezariana si asta pt ca am pierdut o sarcina, atunci am facut generala. Stiu ca durerile apar dupa, insa imi era teama ca la rahi se mai si simte ceva durere in timpul interventiei, dar daca e la fel ca la generala, e OK

Martha 31 weeks [baietel]

Mirela, mi-a zis tot la fel, dupa 6 luni, dar taietura mea e cam mare, 17-18 cm...s-a vindecat repede, insa mereu aveam o jena acolo si simteam ca parca ma tine ceva si mi-a fost teama sa incerc chiar si dupa 6 luni, am zis ca mai bine sa astept un an.

Probabil ca taietura ta nu e asa mare si poate e chiar mai reusita, (la mine a ramas o cicatrice urata), si desi am asteptat asa mult, nici nu am ramas imediat, ci cam la 1 an jumate aproape 2 [xx(]

Dana, [:X] sa fii fericita si sa-ti aduca numai bucurii bb Lucas!

Martha 31 weeks [baietel]

• 3 weeks later...

aceeasi intrebare mi-o pun si eu acum mai ales ca la prima sarcina am nascut cu rahi.poate sunt o pers mai fricoasa si cei drept in timpul operatiei am simtit cum mi se prelingea lichidul amniotic printre picioare,imi imaginam ca e sangele si uite asa imi lua pulsul razna.cand mai vedeam si aparatul de monitorizare a pulsului cu valori mai mici chiar ca spuneam ca mai am putin si-mi dau duhul.din fericire totul a fost ok iar recuperarea super rapida.parca mi-as dori sa nu stiu nimic dar in acelasi timp sa-mi vad si bebele dar stiu ca sunt doua lucruri care nu-si au locul impreuna daca e cu anestezie generala.mie mi-e frica de consecintele anesteziei generale,dureri de cap si alte minuni.

octy[gravi]14,KENZO(1nov 2004)

E o senzatie tare aiurea atunci cand se sututreaza uterul. In rest e ok. Nu e durere dar e ceva ciudat, ca o tractiune.id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...