martha78 Publicat Iulie 5, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2006 Nu stiu spre ce sa inclin.. [huta] rahianestezie nu am facut niciodata, stiu ca are si ceva dezavantaje, iar anestezie generala am facut de 2 ori pana acum si cand m-am trezit nu am avut stari de rau, voma sau altceava, insa ma simteam ametita si totul se invartea cu mine si am dormit cam toata ziua Despre rahi stiu f putin, ca esti constienta tot timpul, nu stiu daca e sau nu un avantaj, mai ales ca voi vedea totul[?] Chiar nu se simte nimic la fel ca la generala? Martha 31 sapt Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Iulie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2006 Marthaid="red"> stiu ca tu o sa nasti cu dr. Nayel si iti pot spune ca el la majoritate cezarienelor a recomandat rahianestezie. Eu am nascut prin cezariana cu dansul si am avut rahianestezie si m-am simtit destul de bine dupa operatie(fizic,pt.ca psihic eram la pamant pt ca pierdusem copilasul),nu am avut dureri de cap,doar dureri de burta care s-au rezolvat cu calmante. La acest tip de anestezie este bine ca poti sa-ti vezi copilul imediat si cred ca asta este cel mai important. Iti doresc sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara.Esti pe maini bune! MIRELA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martha78 Postat Iulie 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2006 Merci, Mirela Asa este o sa nasc cu dr Nayel, stiu cum e sa-l pierzi pe bb si eu mai am o operatie care e tot ca o cezariana si asta pt ca am pierdut o sarcina, atunci am facut generala. Stiu ca durerile apar dupa, insa imi era teama ca la rahi se mai si simte ceva durere in timpul interventiei, dar daca e la fel ca la generala, e OK Martha 31 weeks Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Iulie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2006 Marthaid="red"> tie la cat timp dupa acea operatie ti-a spus ca poti ramane din nou insarcinata? Mie mi-a spus ca dupa 6 luni pot incerca din nou. Nu simti absolut nimic la rahianestezie e[cool] [pup] MIRELA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana_ch Postat Iulie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2006 marta nu simti nimic la rahi si vezi bb imediat mirelaimi pare rau pentru bb pierdut stiu cum e ca si eu am pierdut un bb,dar o sa vina altul cum s-a intamplat si la mine,dupa un an jumate. va doresc tot binele din lume. [foto] Poze cu [copil] Lucasid="blue"> poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martha78 Postat Iulie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2006 Mirela, mi-a zis tot la fel, dupa 6 luni, dar taietura mea e cam mare, 17-18 cm...s-a vindecat repede, insa mereu aveam o jena acolo si simteam ca parca ma tine ceva si mi-a fost teama sa incerc chiar si dupa 6 luni, am zis ca mai bine sa astept un an. Probabil ca taietura ta nu e asa mare si poate e chiar mai reusita, (la mine a ramas o cicatrice urata), si desi am asteptat asa mult, nici nu am ramas imediat, ci cam la 1 an jumate aproape 2 [xx(] Dana, sa fii fericita si sa-ti aduca numai bucurii bb Lucas! Martha 31 weeks Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalina2003 Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 Nu se simte chiar nimic cu rahianestezie, iar eu nici dureri de cap nu am avut ulterior. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodraghici Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 In AG nu simti nik pt ca dormi....in rahi simti ca se lucreaza dar nu doare... Teo si BB Fulvia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bits Postat Iulie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2006 aceeasi intrebare mi-o pun si eu acum mai ales ca la prima sarcina am nascut cu rahi.poate sunt o pers mai fricoasa si cei drept in timpul operatiei am simtit cum mi se prelingea lichidul amniotic printre picioare,imi imaginam ca e sangele si uite asa imi lua pulsul razna.cand mai vedeam si aparatul de monitorizare a pulsului cu valori mai mici chiar ca spuneam ca mai am putin si-mi dau duhul.din fericire totul a fost ok iar recuperarea super rapida.parca mi-as dori sa nu stiu nimic dar in acelasi timp sa-mi vad si bebele dar stiu ca sunt doua lucruri care nu-si au locul impreuna daca e cu anestezie generala.mie mi-e frica de consecintele anesteziei generale,dureri de cap si alte minuni. octy[gravi]14,KENZO(1nov 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Iulie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2006 E o senzatie tare aiurea atunci cand se sututreaza uterul. In rest e ok. Nu e durere dar e ceva ciudat, ca o tractiune.id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.