Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

epilat inghinal

Recommended Posts

Buna, sunt in saptamana33 de sarcina si as vrea sa va intreb ce parere aveti in legatura cu epilatul cu ceara? Este necesar, sau ar fi suficient un epilat cu lama.Am auzit ca epilatul cu ceara poate declansa contractii,pe de alta parte epilatul cu lama dureaza foarte putin.Daca optati pt. epilatul cu ceara in ce saptamana credeti ca ar fi bine sa fie facut, tinand cont ca nu se stie niciodata data exacta a nasterii. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Va multumesc.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna si bine ai venit pe [dc]!

Parerea mea este sa nu te hazardezi la epilatul cu ceara. Buna mea prietena care va fi si fina mea si care este in saptamana 37 de sarcina, a renuntat la ceara ptr ca asa i-a recomandat medicul.

Gandeste-te ca mai ai putin si ca e mult mai sigur pentru [copil] asa.

Nastere usoara iti doresc si [copil] sanatos!

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

Eu m-am epilat cu ceara (ma rog nu eu, am fost la cosmeticiana) cu o saptamana inainte si nu am avut nimic (eu stiam saptamana in care nasc ca am avut cezariana). In primul rand trebuie sa stii cat de rezistenta esti tu la durere, ca pana la urma epilatul inghinal nu floare la ureche pentru nimeni. Depinde de gradul tau de suportabilitate la durere. Pentru mine a fost fix la fel.

Eu nu sunt prietena cu lama in general, plus ca se lasa cu mancarimi dupa ce incepe sa creasca parul si nu e deloc distractiv.

E drept ca daca te incordezi cine stie cum poti sa iti provoci contractii... dar mai rarutze cazurile astea.

Cel putin eu nu am avut in anturajul meu de nascatoare situatii din astea.

Nastere usoara iti doresc.

Elena & Maria Bucuria

Eu m-am epilat inghinal o singura data cu ceara, dar atat de dureros a fost, incat i-am spus cosmeticianei ca nici cand am nascut nu m-a durut asa rau[biz]

N-as mai repeta experienta cu ceara. Eu sunt cu lama[baie]

Maktub!id="red">

daca esti obisnuita cu epilatul cu ceara...nu e absolut nicio problema. eu m-am epilat pe toata durata sarcinii numai cu ceara (la cosmeticiana) si, desi am avut o sarcina cu probleme (iminenta de avort, uter contractil...) nu m-am expus niciunui risc. daca epilatul cu ceara e o tortura poate ar fi mai bine sa eviti un asemenea risc, dar numai in cazul acesta. sa fim frumoase si feminine si in timpul sarcinii!! la urma urmei e o stare de gratie.

Eu m-am epilat inghinal cu ceara in timpul sarcinii pana prin luna a 4a.Cand ma epila cosmeticiana ma treceau toate apele, ma incordam toata, in final am renuntat.Tipa care ma facea imi zicea ca sunt eu mai fricoasa ca a avut o mamica care s-a facut inghinal total chiar cu o zi inainte sa nasca si era tare relaxata( nastea prin cezariana).Apoi am folosit veet si nu am avut probleme, dar in noaptea cand am eliminat dopu gelatinos, inainte sa plec la maternitate tot lama a fost la putere.

buna, fetele!

eu sunt noua pe aici, dar am o mica dilema...

eu folosesc aparatul de epilat cam pe 50% din partea din fata... in rest, sfanta lama...

as vrea sa incerc cu ceara, dar... cred mor de durere.

intrebarea mea este: oare nu se poate face cu anestezie locala? [mariaj] macar prima data!

quote:Originally posted by cosmonautza

buna, fetele! eu sunt noua pe aici, dar am o mica dilema...eu folosesc aparatul de epilat cam pe 50% din partea din fata... in rest, sfanta lama...as vrea sa incerc cu ceara, dar... cred mor de durere.intrebarea mea este: oare nu se poate face cu anestezie locala? [mariaj] macar prima data!

id="quote">id="quote">[:D]chiar ai nevoie de anestezie???ps: in general, in orice parte a corpului, dor PRIMELE epilari.Daca perseverezi, intr-o luna-doua scade rezistenta firului de par si devine floare la ureche. Bine, mai e de specificat ca firul de par trebuie sa fie CIT MAI SCURT, ca daca il lasi pina iti impletesti coditze [:D] probabil doare de mori, intr-adevar. (si sper sa nu fi inteles cineva din asta ca m-am referit la X sau Y ca e neingrijita, da? [:p]).Elise

Va, multumesc pentru raspunsurile date.Cred ca m-am hotarat.Desi in ultimul timp inghinal foloseam lama (mi era mai simplu),o sa incerc cu ceara in saptamana 34de sarcina, apoi in 37 ca sa reziste pana dupa nastere. Eu o sa nasc prin cezariana probabil la 38 saptamani si ceva.Vreau sa dureze cat mai mult efectul epilatului.Andra.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...