Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bitest - rezultat pozitiv - rec.ecografist f.bun

Recommended Posts

Buna burtici,

E un mesaj pe care n-as fi vrut sa-l pun niciodata, dar acum ca tot sunt in aceasta situatie va cer ajutorul:

am nevoie de o recomandare catre un ecografist foarte bunid="red">

Am luat astazi rezultatul la bitest si el indica "risc crescut de sindrom Down". Stiu ca aceste teste nu de putine ori au dat rezultate fals pozitive, stiu ca nu sunt foarte concludente, simt ca de fapt totul este bine, dar nu pot sta cu mainile in san si cu spaima asta in suflet.

Astazi la pranz am fost imediat la Iosup, care mi-a spus la ecografie ca totul este ok, normal. Insa, referitor strict la aceasta problema, nu mi-a masurat decat translucenta nucala. Intre timp am mai cautat pe net si am descoperit ca pentru depistarea acestei anomalii se masoara si lungimea cranio-caudala, si cartilajul nazal...etc. Ei, dar asta am aflat dupa ce am fost la Iosup. Toate aceste masuratori sunt concludente doar intre saptamanile 11 si 14.

Pentru ca eu vinerea viitoare implinesc 14 saptamani, nu mai am la dispozitie decat o saptamana practic, in care as dori sa ma mai vada un ecografist. Am o parere foarte buna despre Iosup, dar mai stiu ca fiecare om are scaparile lui. De aceea ca sa pot fi eu linistita si impacata, imi trebuie si o a doua opinie pertinenta.

Va rog ajutati-ma cu un nume si niste coordonate ceva, trebuie sa ma misc foarte repede....

Precizez ca am incercat la dr.Pop, dar de miercuri intra in concediu o luna de zile, si se pare ca nu se poate nicicum.

da, cam asta e...multumesc anticipat!

[:X][pup]

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002

Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Burtica 25 iunie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ruxiid="red"> si daca ti-au gresit analiza bitestului?mai repeta-l odata ca sa te linistesti iar intre timp fa-ti si o programare la un alt ecografist.sa dea DD sa fie doar o simpla sperietura![pup]

octy[gravi]12,KENZO(1nov 2004)

Eu numai la Iosup am fost si sunt foarte multumita. Mai poti incerca la Herghelegiu. Din cate stiu eu Iosup, Pop si Herghelegiu sunt cei mai buni pe echo morfologica. Oricum cea mai sigura cale sa te linistesti este amniocenteza, asa afli sigur daca bebe are ceva. Eu iti tin pumnii si ma rog pentru bebe al tau sa fie bine. Pupici!

Nu, nu e cazul si nici indicatia pentru amniocenteza...adica riscul care a iesit nu e atat de mare pentru recomandarea de amniocenteza. Si oricum dupa saptamana a 14-a voi mai face si triplutest. Dar pana atunci vreau sa pot face ce se poate face in acest moment al sarcinii, si anume masuratorile astea speciale. Si as vrea 2 opinii...

[:X][pup]

Ruxi 12+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002

Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Burtica 25 iunie

HERGHELEGIU ar fi o alta recomandare, daca POP nu e disponibil..il gasesti la medsana sau la sanador

eu la sarcina trecuta am sunat la medsana plangand ca aveam dg de iminenta de avort si atat a i-am frecat de am obtinut o programare a doua zi, la sfarsitul programului..vezi cum faci, insista si tu cand suni, daca-ti spun ca nu mmai sunt locuri

asta ca sa te linistesti tu..eu sunt sigura ca totul e ok!

vine bebe!id="blue">

ruxi, herghelegiu e un ecografist f bun. Poate il prinzi la Euroclinic. Acolo e un pic mai liber. O alta ecografa f f buna este dr Rodica Chitescu de la Medlife. Nu e ea f vorbareata dar e f profi.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39 fix[fetita]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...