Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

solutii impotriva ..spider veins

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Expunerea la soare, anticonceptionalele, dusurile fierbinti, epilatul cu ceara calda (clasica), sedentarismul, folosirea de creme anticelulitice (datorita ingredientelor ce intensifica ciculatia) conduc la accentuarea venectaziilor. Bineinteles ca mai exista si factorul genetic si circulatia periferica proasta.

Tratamentul de care vorbeste Michelle este practicat de cativa ani in Romania si se numeste scleroterapie (se injecteaza un ser, se face pe etape si este destul de costisitor). Vestea proasta este ca se pot forma noi venectazii, in alte locuri decat cele supuse scleroterapiei. Asa ca nu ne ramane decat sa le purtam cu gratie.

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Loma

iaca mi-am cumparat o crema de dat pe picioare, cica face minuni, cu vitamina K, sa vedem, tocmai m-am ales si cu niste vanatai pe un picior de zici ca am vrut sa ma sinucid...[bang], am alunecat in baie

id="quote">id="quote">Cum se numeste? De unde ai cumparat-o? Cat a costat?[biz]...ca suna fff interesant! Eu daca stranuta cineva langa mine ma aleg cu vanatai!!!Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis

Daniella

am luat-o din Shoppers drugmart, e facuta in California USA, si se numeste Vita-K... eu una sunt sceptica... dar o folosesc sa vad ce se intampla.

teoretic daca ar fi asa, vitamina K e ingredientul de baza, nu prea stiu efectiv care este efectul acestei vitamine asupra circulatiei sanguine ca nu m-am documentat deloc.

tot firma asta am vazut ca, comercializeaza si o crema care ar face minuni si la cearcane, (am si din astea) insa ma cam feresc sa folosesc asta... pana nu ma documentez bine ce e cu vitamina K.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...