Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mananci mai putin dec necesarul caloric slabesti,?

Recommended Posts

Teoretic, asa ar fi.Deci daca necesarul meu caloric (femeie, sedentara deocamdata, 30 ani) este 1800kcal/zi, atunci orice dieta in care mananc mai putin ma face sa slabesc. De pilda, o pizza mica congelata are in jur de 800kcal.Daca mananc una pe zi, slabesc? Nu vreau acum o viata sanatoasa ci sa slabesc cat mai repede si cu o dieta simpla care sa nu presupuna sa gatesc.Am inteles ca daca renunti la 9000kca/ aprox(in timp, desigur, sa zicem 1 sapt), slabesti 1 kg.A incercat cineva o dieta dupa astfel de principii?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

800 de calorii e prea putin.

incearca cu 1.200.

nu manca o singura masa ,incearca 3 mese.

fructe ,legume ,gratar de pui sau vita,apa multa si o sa slabesti garantat.

o salata si un gratar nu inseamna ca gatesti.

mult succes.

eu am reusi sa slabesc asa 7 kg.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Eu am facut la un moment dat o cura de genul asta-nu conteaza ce doar cu numaratul caloriilor.

Pe langa fdaptul ca am rabdat o foame zdravana, intr-o saptamana am reusit sa ma ingras 4 kilograme, de era sa lesin si sa cad de pe cantar ca m-am cantarit doar la inceput si la sfarsit...

Am citit apoi pe undeva ca se intampla ca organismul sa intre in alerta cand ii tai "portia" dintr-o data si sa depuna tot ce ii dai. Nu am idee daca se aplica neaparat dar stiu ca eu asa am patit...

Apoi am slabit 17 kg cu o dieta tinuta cu cap.

Ma mai ingras cate o data 4-5 kg peste idealul meu dar le dau jos tot cu genul de cura: gratar+salata, branzeturi slabe, fructe, multa apa...

Dara si Darisor

Ideea e sa faci MISCARE!!asta iti accelereaza metabolismul si te mentine in forma fara sa-ti refuzi mici pofte.

Daca te limitezi la dieta nu te alegi cu mare lucru si te afecteaza si psihic ca nu poti trai o viata cu mere si salata.

Doar un exemplu.

Nu-i usor sa te mobilizezi si sa exersezi regulat, dar starea generala de sanatate pe care ti-o ofera miscarea plus aspectul estetic merita tot efortul!

Si, Dara si Danielle-le bine spuneti, degeaba ii refuzi organismului ce-ti cere, ca finalmente se razbuna si te alegi doar cu frustrari!

Si pe masura ce inaintam in varsta, e tot mai greu sa te mentii in forma, dar nu imposibil.

E nevoie doar de ambitie.

Da,eu am incercat!

Insa nu cu o pizza pe zi.Pt.ca nu trebuie sa te infometezi si sa te anemiezi sau sa-ti dai tot organismul peste cap.

Poti manca o multitudine de alimente.Totul e sa nu depasesti cam 1000 de kalorii pe zi.

Insa poti manca si o feliutza de paine,poti sa-ti permiti si o inghetata,poti manca orice.

Atentie la unt,ulei,bulion si tot ce are calorii multe.

Daca mai faci si un pic de miscare,e ok.

Dupa parerea mea,e cea mai sigura metoda de slabit!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"

http://community.webshots.com/user/brendamitran

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...