Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

...un copil care sa stea doar cuminte pe scaun, linistit, fara nici o curiozitate? si care nu "gusta", nu "experimenteaza" viata? si nu-i e frica mamei respective ca acel "copil ideal" va ramine toata viata doar un simplu "spectator" al vietii, frustrat ca n-a trecut el insusi prin situatii diverse? eu una nu-mi doresc, sincer, asa un copil! lasa copilul sa se tavaleasca cind e virsta, sa se joace cind e virsta, sa se rasfete cind e virsta, si lista poate continua...noi tb doar sa veghem sa nu calce limitele!

[pup][pup][pup] la ingerasi si mamici

mami de pui id="size1">[bonjovi] (23 sept 2004)id="size1">

[foto] id="size1">poze cu noi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

spune-i prietenei tale ca mai vorbim peste cateva luni.....asa ziceam si eu, eheheeee, ziceam eu foaaaarte multe pana sa se nasca . Dupa ce s-a nascut am vazut ca realitatea e cu totul alta.

Una peste alta nu mi-ar placea sa am un copil "bleg" unde-l pui, acolo sa stea. Copilul e copil sa se catere, sa se murdareasca, sa planga, sa refuze anumite lucruri, sa aiba personalitatea lui, nu a mea.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Un proverb englezesc spune;" the best way for your children is to make him happy...and this is possible only in one way: love him/her"

copilul ideal este AL MEU-ptr. ca il iubesc neconditionat..chiar daca se mai murdareste[;)]:http://www.dropshots.com/day.php?userid=64807&cdate=20060709

sau daca tzipa in magazin si nu pot pleca de-acolo decat cu o masinutza, sau daca mananca de pe jos ,sau...,sau...IL IUBESC! ATAT!

edit: sunt 5 poze in grupaj,am vrut sa o pun doar pe penultima,nu am reusit...o sa intelegeti daca va uitati...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua![;)]id="purple">

poze si poze si filmulete

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

quote:quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Sa va zic o faza: o mamica in parc cu un baietel de 10 luni, baietelul cuminte, sta in carut gangureste...Prietena mea, cu fetita de varsta baiatului meu, ii trage una peste manuta cand o vede cu un muc de tigara in mana, cea mica incepe si plange, prietena mea o cearta, lucru super normal! Acea mamica face o remarca: "Vaaai, eu nu o sa-mi bat niciodata copilul!" Pai cred si eu, ca la varsta aia nu il "bati"(o palma peste pampers sau peste manuta nu se poate numi bataie), dar dupa 1 an trebuie sa iei putina atitudine, ca altfel nu au cum sa invete ce e rau si ce e bine. Corect?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Poze cu Vladutz

--------------------------------------------------------------------------------

Poate sa invete si fara s-o incaseze. Eu am probat pe copilul meu si mi-a iesit. Deci garantez. Depinde de copil, desi al meu e un neastamparat si jumatate.

id="quote">id="quote">

Si eu am incercat pe al meu... Are 5 ani jumatate si nu a luat niciodata nici macar o palma peste pampers... desi este un agitat, plin de energie si idei trasnite. Una din ele a fost cand a pus apa in CDROM sa vada cum se invarte si la ars... nu l-am batut pentru ca tot el a suferit... asculta multa muzica si i-am luat altul deabia peste vreo 6 luni, dupa ce a promis ca nu se mai intampla ... si oricum a fost cadou de ziua lui...

Daca Adi sta prea cuminte eu ma ingrijorez... a fost linistit doar cand a avut pneumonie... in rest si la bronsite sau cu temperatura sarea si alerga toata ziua.

Fiecare copil are propria personalitate si depinde mult de felul familiei de a relationa cu el... Unii parinti sunt multumiti cu un copil agitat, altii vor unul cuminte..

Eu imi amintesc cand eram in facultate si am fost in vizita la o matusa, iar copilul acesteia, atunci in clasa a 6-a toata ziua nu a iesit din casa si nu s-a miscat de pe canapea... mi-am spus atunci ca eu nu imi doresc un copil asa ... vreau unul agitat si asta am primit... iar Adi s-a integrat perfect in familie...

Fetelor, se poate, se poate sa ai un astfel de copil ideal ca cel dorit de prietena lui claujro. Ea n-a precizat deadline-ul pe care si l-a propus prietena pentru a obtine un astfel de specimen perfect. Poate e de 40 de ani! Ce, n-ati vazut copil de 40 de ani (copilul e copil toata viata pentru mama lui, de acord cu asta, nu?) politicos, ordonat etc.? Ce mai, cum il cresti, asa il ai. Desi uneori eu as spune invers: cum il ai, asa il cresti[:D].

[:-)))][:-)))][:-)))]

O sa mai fim pe forum si peste un an si am sa va spun ce si cum. Credeam ca sunt eu un parinte "delasator" mai ales ca mi-a atras atentia ca "ai si studii de pedagogie si ar trebui sa stii mai bine" [:)] dar sa faci un sfant dintr-un copil de 2 ani si jumatate cat are Matei acum... e imposibil. Probabil ca atunci cand va intra in colectivitate la gradi se va schimba, trag sperante desi si aici mamicile cu copii de gardinita s-ar putea sa ma contrazica [:D].

Claudia, mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni

Poze Mara si Matei

Eu am fost un copil cuminte, ascultator, politicos si timid, dar asta pentru ca eram, de fapt, tare nefericita...

Singura boacana pe care am facut-o a fost sa iau bani din casa ca sa-i iau mamei cadouri ...prost alese dar alese cu dragoste...trist, nu? Si mai trist ca am fost certata foarte tare pentru asta.

Simteam mereu ca sunt in plus si de aia ma chinuiam sa nu deranjez prea mult, sa compensez cumva prezenta mea acolo...

In afara de faptul ca eram dezordonata, nu mi se putea reprosa nimic.

Sper ca fiica-mea sa se simta suficient de iubita pentru a face mai multe boacane, pentru a-si cere drepturile si a-si exprima dorintele asa cum trebuie.

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...