brendamitran Publicat Iulie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 8, 2006 Nu stiu nici macar daca am scris corect denumirea.... Nu am mancat niciodata,nu am facut niciodata,dar combinatia ingredientelor imi suna bine si m-am hotarit sa-l fac,dupa ce la mare am salivat zilnic la o terasa care-l avea pe meniu dar in fiecare zi imi spuneau aia ca nu l-au facut. Bun! Zis si facut! Mi-l fac eu acasa,ca nu-i mare scofala,dar cind sa ma apuc,ieri,gasesc o reteta care cuprindea si "branza proaspata" in lista de ingrediente. M-a bulbersat,eu nu stiam de branza.Si atunci vin si va intreb: 1.Se pune si branza? 2.Daca da,ce inseamna "branza proaspata"? Branza de vaci? Telemea proaspata? Sau ce? 3.Stie cineva reteta originala? BRENDA "COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI" http://community.webshots.com/user/brendamitran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Iulie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 8, 2006 buna dimineata benda, eu fac tzatzichi fara branza, dintr-un iaurt gros(eu cumpar iaurt bulgaresc) si mai ai nevoie de ustoroi zdrobit(dupa gust) , castravete dat pe razatoare, marar si o lingura de ulei de masline. le amesteci toate intr-un castron si lasi la rece o ora inainte de servire. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Iulie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 8, 2006 Brenda, uite aici variante de reteta! Alina In der Ruhe liegt die Kraft! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Iulie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 8, 2006 spor la facut tzatziki ca tare bun e!! eu mi-am luat din grecia 4 casolete.....care s-au dus intr-o zi!! [alcool] multe poze HAI DINAMO!!!! Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!id="red">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luizax Postat Iulie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 8, 2006 io me-am facut azi. Iaurt a la grek dila nush ce firma (si m-e lene acu sma uit in frigider :)))), plus nejte smantana, plus sare, usturoi, castravete marunt, o lingura de ulei de masline si o lingura de ce-a ramas din morcovul pe care l-am bagat la storcator sa ii dau lu Giulia. Nu zeama..partea aia solida dupe peretii masinariei de stors. Bun bun iami iami. Luizax - karkotash shef! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brendamitran Postat Iulie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 9, 2006 Multzam fain! Nu-mi ramane decit sa trec la treaba! BRENDA "COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI" http://community.webshots.com/user/brendamitran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brendamitran Postat Iulie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 Mda......nu prea mi-a iesit cine stie ce,ca am facut cu iaurt Brenac,care s-a dovedit a fi apa chioara....si nici n-am avut rabdare sa-l las la rece,l-am papat imediat... Oricum,cred ca doar consistenta a fost problema,ca gustul presupun ca e acelasi.... BRENDA "COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI" http://community.webshots.com/user/brendamitran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 Brenda, singurul ingredient de baza in tzatziki este iaurtul care trebuie sa fie gros, adica virgula cu cat mai multa grasime (de aia "a la grek" de la dorna e bun, are 10%). razi castravete, lasi sa se scurga apa, apoi il storci (ca sa scapi de cat mai mult lichid), pui sare/piper, usturoi, amesteci bine. se mananca imediat sau il tii la frigider. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 brenda, tocmai am aflat ca tzatzichi original se face intr-adevar cu branza proaspata de capra :) dar in lipsa pune iaurt, e bun oricum. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brendamitran Postat Iulie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Multzam fain,acum am retinut amanuntele.... O sa-mi iau si branza de capra,sa incerc si asa,dar pina atunci merg pe iaurt BRENDA "COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI" http://community.webshots.com/user/brendamitran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.