Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Se poate intarzia venirea rushilor?

Recommended Posts

Salutare !

Iata care este "problema" mea: peste 2 saptamani plec in concediu si,facand calculul, am vazut ca rusii trebuie sa vina exact atunci si sa plece tocmai la sfarsitul concediului. ( pe mine ma tine cam o sapt si jumatate).Chestia ma enerveaza cumplit, pt ca plec undeva la mare, plus ca ma incurca si din alt motiv...if you know what i mean...relatie proaspata, totul super OK, in fine...

Intrebare: exista metode de intarziere/amanare sau macar de reducere a "perioadei rosii" ? Parca auzisem eu ceva, era cazul gimnastelor care luau nu stiu ce ca sa le intarzie pt a putea evolua in concursuri, dar n-am fost atenta, ce-mi pasa mie atunci...

Scuze daca vi se pare aiurea, stiu ca exista probleme serioase, si ca asta poate parea usor...nu stiu cum dar poate aveti vreo solutie, testata daca se poate.

Multumesc anticipat si nu ma supar daca o sa faceti bascalie, ba chiar o sa particip...cred![:D]

Sunt pregatita sa devin consumatoare de ceaiuri de buruieni care mai de care, etc...deh , ce nu face omul, mai ales femeia, cand este [il], nu?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de sali

Salutare !Iata care este "problema" mea: peste 2 saptamani plec in concediu si,facand calculul, am vazut ca rusii trebuie sa vina exact atunci si sa plece tocmai la sfarsitul concediului. ( pe mine ma tine cam o sapt si jumatate).Chestia ma enerveaza cumplit, pt ca plec undeva la mare, plus ca ma incurca si din alt motiv...if you know what i mean...relatie proaspata, totul super OK, in fine...Intrebare: exista metode de intarziere/amanare sau macar de reducere a "perioadei rosii" ? Parca auzisem eu ceva, era cazul gimnastelor care luau nu stiu ce ca sa le intarzie pt a putea evolua in concursuri, dar n-am fost atenta, ce-mi pasa mie atunci...Scuze daca vi se pare aiurea, stiu ca exista probleme serioase, si ca asta poate parea usor...nu stiu cum dar poate aveti vreo solutie, testata daca se poate.Multumesc anticipat si nu ma supar daca o sa faceti bascalie, ba chiar o sa particip...cred![:D]Sunt pregatita sa devin consumatoare de ceaiuri de buruieni care mai de care, etc...deh , ce nu face omul, mai ales femeia, cand este [il], nu?

id="quote">id="quote">Daca iei anticonceptionale e simplu, incepi folia urmatoare inmediat ce-ai terminat-o pe prima, fara pauza.The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Multumesc pt raspuns dar nu este cazul, nu iau. Daca postam mai de mult si aflam metoda asta, poate as fi inceput sa iau acum o luna si as fi continuat imediat cand ar fi fost cazul...dar asa..

Multumesc oricum, mai astept si alte raspunsuri.

quote:Originally posted by sali

Multumesc pt raspuns dar nu este cazul, nu iau. Daca postam mai de mult si aflam metoda asta, poate as fi inceput sa iau acum o luna si as fi continuat imediat cand ar fi fost cazul...dar asa..Multumesc oricum, mai astept si alte raspunsuri.

id="quote">id="quote">Sint medicamente pe care le iau sportivele dar nu stiu cum se cheama, sigur unul e endometril dar cred ca si ala trebuie luat din timp.The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Uite aiciid="blue"> si aiciid="blue"> aceleasi probleme, poate te ajuta!

Vacanta placuta iti doresc!

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

Fetelor, si eu am aceeasi problema! Nu vreau sa iau anticonceptionale ca oricum e tarziu pt ele. Cand eram mai mica imi intarziam ciclul cu "CLOROCALCIN" si mergea fantastic. Problema e ca nu mai stiu cat luam. O sa incerc cu ciclul de luna asta care ar tb sa-mi vina pe 26.07.2005 si sa vad cam cum pot sa-l aman cateva zile. Daca iese figura...inseamna ca urmatorul va veni mai tarziu si...practic e ok. Daca nu....incerc cu vit.K in aug.

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

quote:Originally posted by dordia2000

Fetelor, si eu am aceeasi problema! Nu vreau sa iau anticonceptionale ca oricum e tarziu pt ele. Cand eram mai mica imi intarziam ciclul cu "CLOROCALCIN" si mergea fantastic. Problema e ca nu mai stiu cat luam. O sa incerc cu ciclul de luna asta care ar tb sa-mi vina pe 26.07.2005 si sa vad cam cum pot sa-l aman cateva zile. Daca iese figura...inseamna ca urmatorul va veni mai tarziu si...practic e ok. Daca nu....incerc cu vit.K in aug.Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian14.11.2005

id="quote">id="quote">Aveti grija cu vitamina k, puteti face tromboze!!!The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Da cu tuica, cu tuica cum este mei [alcool]?

Chiar merge? Si cata sa beau [:D]????

Si eu plec pe 1 august si cred ca pe 3 ma loveste problema... ori eu as aprecia sa nu vina pana pe 8-9 august.

Caprioara & [bonjovi] Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Metoda cea mai sigura e cu anticonceptionale, dar daca nu iei poti incerca clorocalcin. Eu am facut asta acum citiva ani cind trebuia sa plec cu cortul pe munte si n-aveam chef de complicatii. Intr-o zi am baut o sticla!!! (nu stiu cum de nu mi s-a facut rau) si a doua zi nu mai aveam absolut nimic. N-am citit nici pina acum prospectul clorocalcinului, dar ceva imi spune ca a fost inconstienta sa beau atit (nu mai zic ca e scrirbos rau de tot).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...