Crinutz Postat Iulie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2006 Dar o metoda de venit mai devreme stiti? ca sa scap de cosmarul: vine, ba nu vine, vine .... exact cand sa plec in concediu. dupa calculele mele si daca pastreaza ordinea de pana acum ar trebui sa imi vina ori cu o zi inainte de plecare ori chiar in ziua aia. oricum ar fi e nasol ca de obicei a doua zi e jale, imi crge destul de mult, cu cheaguri care se duc pe langa tampon si trebuie sa ma schimb de nenumarate ori. Si pana in Grecia, cu masina (nici a mea ca sa fiu linistita ca o patez!)....nu o sa fie prea placut. Ideea e ca asta tine doar 3 zile dupa care nici nu mai simt ca as fi pe stop. De-alungul timpului insa mi-am dat seama ca am un "ciclu inteligent" pt ca de cate ori am plecat undeva, in special la mare, desi nu trebuia sa vina, el a venit. Desi am un ciclu regulat. cand am ceva important de facut el incalca orice regula existenta pana atunci. Asa ca as vrea sa imi vina mai devreme macar cu 2 zile ca sa scap de perioada "full". Si sa prind in Grecia poate o ovulatie ca cine stie...fac copii pe taram de vis!!!! Deci, astept idei. "Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"id="purple">id="Comic Sans MS">[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
carolinah Postat Iulie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2006 Tot dupa sfatul fetelor de pe Dc am luat si eu AC, desi nici eu nu iau pt scopul lor. Am inceput o folie de Logest cam cu 4-5 zile inainte de data cand trebuia sa vina in mod normal, le-am luat 2 saptamani si in ziua cand am venit de la mare le-am intrerupt. Si cam dupa 3 zile mi-a venit ciclul. Nu am avut nici o reactie secundara, ciclul a fost normal etc. Succes. Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Caprioara Postat Iulie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2006 Carolinah, Si zici sa incep sa iau cu 4-5 zile inainte sa vina CM si nu mai vine? Sa inteleg ca nu trebe sa termin folia (zici ca ai luat doua saptamani)? Si cu tuica [alcool], nu mai zice nimeni nika? Ziceam sa ma imbat si eu pentru prima oara in viata cu ocazia asta . Si cu vitamina K, cum e? Se gaseste de cumparat la farmacie fara reteta? Fiole, sau cum? Ei, dar cu venitul mai repede sunt metode? Ca merge si asa, sa-l termin pana plec, sau macar sa trec de perioada critica. Va rog, care stiti spuneti-ne si noua... Caprioara & Matei "Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sali Postat Iulie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Multumesc tuturor pt raspunsuri. M-am edificat cat de cat asupra subiectului si din tot ce am citit mi se pare ca metoda care se potriveste cel mai bine cu "profilul meu" este cea adusa in discutie de Carolinah.Nu stiu insa ce fel de anticonceptionale sa aleg. Cred ca n-ar strica sa intreb totusi si un medic, adica pe dr. ginecolog la care mereg eu de obicei, poate obtin o parere avizata si asa m-as simti mai linistita. Important e ca, intr-un fel sau altul, solutii exista pentru ca ,,armata rosie" sa-si amane invadarea teritoriului Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Crinutz Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Eu am intrebat eu imi raspund. Cred ca o metoda de venit mai devreme nu prea e dar am gasit una de dimineata ca sa nu mai vina deloc: sarcina . N-ar fi buna ideea? cel putin pt mine ca tot vreau. "Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"id="purple">id="Comic Sans MS">[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
dordia2000 Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Crinutzid="red"> suuuuper tare!!![:-)))][:-)))][:-)))] Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Caprioara Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Crinutz, pentru tine o fi buna, da la mine nu tine . Iti urez succes atunci [;)]. Deci, nu mai zice nimeni nimic cum e cu tuica aia [alcool], ca am si eu un fix, deh ??? Caprioara & Matei "Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
helbi Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Nu vreau sa va dezamagesc. Eu am CM regulat si iau AC si am luat 2 folii una dupa alta, ca eram la mare. Exact cind trebuia mi-a venit si CM-ul de-mi venea sa mor ca am luat a doua folie fara pauza:-( Andreia Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ramonzca79 Postat Iulie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 18, 2006 hellooo...si eu am aceeasi problema..se pare ca trebuie sa-mi vina CM exact in ziua nuntii si apoi bineinteles in luna de miere...dar am fost la medic si mi-a recomandat Desorelle...numai ca trebuiesc luate cu o luna inainte de data cand nu vrei sa-ti vina...adica in cazul meu e vb de 13 august si mi-a spus sa iau incepand cu a 5-a zi a menstrei din iulie si sa merg cu ele continuu...nu-mi garanteaza nimic dar poate - poate....nu am luat niciodata anticonceptionale si mi-e putin teama de reactia corpului dar voi incerca... nunta oradea-5 august nunta ploiesti-13 august Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
MoNy_o3 Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Multumes pt raspuns ...dar cred k pana la urma ma reprofilez pe o.b desi nici de acela nu am folosit pana acum :) Nu are ce sa fie rau. MoNy Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.