badjoke Publicat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 10, 2006 Incerc, plina de nervi, sa redau in cateva cuvinte ce se intampla daca vrei sa casezi vechea masina si sa cumperi alta noua! Ma duc la primul dealer auto Avia Motors. Ii spun consilierului de vanzari ca vreau sa cumpar o masina Skoda Fabia de aproximativ 9500 (ca cea de 8900 Euro nici nu mai era pe stoc de mult) si totodata vreau sa beneficiez si de cei 30 mil in urma casarii vechii masini (conform programului de reinnoire a parcului auto) . Individul ma intreaba cum vreau sa platesc masina : cash sau credit? Am raspuns: credit. De care credit?-ma intreaba individul. Eu zic : credit auto. Apoi raspunsul lui: NU PUTEM SA VA DAM MASINA PRIN CREDIT AUTO. Trebuie sa faceti credit de nevoi personale (parca se intalnisem hotul cu prostu’). Si nici asa nu puteti avea masina. Explicatia era ca nu aveau masini pe stoc, si daca vreau sa fac comanda imi vine masina prin toamna, dar nu mai beneficiez de cei 30 mil . Sotul meu a ramas masca. Adica dupa cateva intrebari prostesti ne aflam in imposibilitatea de a casa masina veche (prin REAMAT) si sa luam una noua. Atunci sotul meu a inceput sa ridice tonul la acest consilier si i-a cerut sa vorbeasca cu un superior. Apoi s-a cam schimbat un pic situatia. Ne-a explicat ca dupa 15 iulie intra toti salariatii fabricii din Germania in vacanta, iar cand incep din nou livrarile e tarziu pentru noi. Ca cica cei de la banca nu-ti da creditul auto pana nu au seria sasiului de la masina. Asa ca seria sasiului vine dupa 30 august cand cica nu mai e valabil programul. Am plecat la alt dealer (tot Skoda). Acolo alta poveste. Trebuie sa dau un avand de 30% din valoarea masinii, dar comanda nu o va da imediat ci numai dupa ce imi va fi primita masina la REMAT. Iar masina va sosi in vreo 2-3 luni. Ca pe stoc nu mai au Fabia Avantaj.Eu zic ca ii dau 50% avans din valoarea masinii si vreau sa-mi dea comanda imediat. El imi spune ca nu se poate ca asa e politica firmei.Daca nu eram prin acest program, putea sa faca comanda imediat, altfel nu. Plecam si de acolo si ajungem la un dealer VW. Consilierul de acolo nici nu stia despre program. Asa ca lasam un nr de telefon ca sa ne contacteze. Dar macar am aflat un lucru interesant: ca unii reprezentanti de vanzari nu sunt interesati de vanzarea masinilor prin programul acesta, pentru ca iau comisioane mici (toata lumea vrea masini ieftine), cica sunt acte multe de intocmit si planul de vanzari pe luna asta l-au indeplinit. Asa ca nu-si mai bat capul. Oare sefii lor stiu ce invart acesti consilieri de vanzari? Sau e o indiferenta la nivel de management? Si imi pun intrebarea: daca conducerea manageriala stia ca va incepe programul acesta de ce nu au facut stocuri de masini ? In concluzie: in tara asta ori ca vrei sa cumperi un lucru de 10 lei ori ca vrei sa cumperi de 1 miliard, tot asa te trateaza, cu INDIFERENTA. Daca aveam vreo relatie sau daca dadeam spaga aveam masina imediat. Si se face atata tam-tam ca se da spaga numai la functionarii publici sau salariatilor care lucreaza la stat!!!!! Mami si NiKo (24 sept 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissy Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 badjoke, imi dau seama ca tu te-ai simtit ca intr-o gluma proasta...crede-ma ca nu vreau sa polemizez, dar imi spun parerea mea sincera despre acest program: eu cred ca este DISCRIMINARE, iar noi, cei care ne-am vandut rablele pe 3 sau 4 milioane nu il intelegem. adica de ce au unii nevoie de bani de la stat si altii nu? poate sunt eu mai proasta si nu inteleg. cum nu inteleg de ce subventia de 25% pentru construirea de casa se acorda NUMAI celor care nu au avut NICIODATA o locuinta in proprietate personala. Adica daca eu am avut o garsoniera confort trei si acum locuiesc in ea cu 2 copii, nu pot beneficia de sunbventie, in timp ce altul care are mii de euro venit si a stat cu chirie ca asa a vrut el, poate beneficia? WWW (WIN WITHOUT WAR) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 pai daca ar beneficia de subventia de 25% si unul care a avut 10 case, atunci toti afaceristii ar trage sfori ca sa poata construii zeci de case cu subventii de la stat. Michelle Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badjoke Postat Iulie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 quote:Originally posted by crissy eu cred ca este DISCRIMINARE, iar noi, cei care ne-am vandut rablele pe 3 sau 4 milioane nu il intelegem. id="quote">id="quote"> Eu nu i-as zice DISCRIMINARE, ci "noroc", daca pot sa-i zic asa. Sa stii ca si eu vroiam sa dau Dacia la fier vechi, dar am zis ca atata timp cat este acest program, de ce sa nu beneficiez de el? Si apropo de garsionera...Si eu am stat in confort 3, iar prin 1995 am vrut sa fac un imprumut ca sa pot cumpara un apartament cu 2 camere. Dar pe atunci nici nu se ofereau imprumuturi. Iar acuma, dupa 10 ani se acorda tot felul de imprumuturi. Poti spune ca este discriminare? Eu zic ca nu. Atunci am avut ghinionul sa nu se faca imprumuturi. Atata tot. Mami si NiKo (24 sept 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 e cu dus si intors toata treaba. eu am depus dosarul pt un logan cu promotia..remat. apoi...m-am sucit eu dar n-am sunat sa comunic k m-am razgandit. sun..sa vad ce se mai aude cu campania..cand incepe. ii zic omului cine sunt...isi aminteste...si imi zice k a durat campania remat 20 MINUTE k au avut decat 6 masini de dat...dar mi-a propus o alta varianta...renault clio symbol...o oferta tentanta. dealerul..de altfel..foarte amabil chiar daca probabil nu beneficiaza de prea mult la varianta asta .. f amabil sa ma ajute sa ma hotarasc cum platesc...recomanda cu "caldura" o anume banca...depune el dosar...bla bla. a facut niste ochi mari la mine cand a auzit k vreau sa dau avans 50% .. si tot asa sincer...n-am ramas cu un gust amar dupa toate astea...asa k...nu-mi ramane decat sa astept.. [9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankalaura Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 E drept, daca aveai o pila, reuseai usor. Ca nu isi fac stocuri.. stocuri nu isi fac oricum! Cu atat mai putin pentru programul de casare. Oriunde te-ai duce e de asteptat cam 3 saptamani. (Exceptie - cand am luat noi Matizica, erau 3 pe stoc, asa ca am renuntat la pretentia de culoare, numai ca sa o putem lua imediat) La dealeri, ti se mai poate oferi masina din showroom, cu conditia sa aiba ei posibilitatea de a aduce alta repede. Cat despre politica de vanzari, si mie mi s-a spus ca pentru leasing pe 5 ani (cat ma ducea pe mine buzunarul), trebuia sa dau avans 35%. Adica, avans mare, rata mica. Pai pe mine avansul ma oprea, nu o economie de 10 euro pe luna la rata... Asa ca m-am dus la alt diealer. Acolo imi cerea de doua ori si jumatate rata, in cartea de munca. Ma incadram cu greu. Tot 35% avams. Asa ca m-am dus la alt dealer. Unde a trebuit sa am numai o data si jumatate in cartea de munca, in raport cu rata, si numai 25% avans, pentru aceeasi 5 ani. Mi s-a lamurit nedumerirea la banca - cum ai vazut si tu, unii prefera vanzari mai mici si comisioane mai mari, decat vanzari cu comisioane mai mici, dar mai multe si sigure. La mine nu era cu programul de casare, dar n-are importanta. Aaa, si inca astept masina :) De la mijlocul lui iunie... Sper sa nu ma apuce toamna... Anca si papusica Eliza (26.august.03) Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adusca Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 quote:eu cred ca este DISCRIMINARE, iar noi, cei care ne-am vandut rablele pe 3 sau 4 milioane nu il intelegem. adica de ce au unii nevoie de bani de la stat si altii nu? id="quote">id="quote"> nu, nu e discriminare, e strategie. prin acest program incureajeaza cumpararea de automobile noi, si pana la urma firmele respective nu pierd nimic, ci castiga. io saptamana trecuta am despus actele pt un vw polo. am facut exact cum ne-a spus consilieru', a zis ca adeverinta cu venitul sotului ajunge, restul actelor nu le-a inapoiat, masina trebuia s-o ridicam vineri. joi ne suna ca ni s-a respins dosarul pt venit insuficient, io aruncasem adeverinta mea si copiile duma cartea de munca. iar alergatura sa refacem dosaru'. cand totul e gata, se mai trezeste ca mai vrea o copie dupa certificatul de casatorie. iar bat drumul pana acasa si ma'ntorc cu el in dinti, dar deja mi se aplecase. asa ca m-am dus duminica in targ si mi-am luat un megan sh, merge bine si sunt multumita de el...deocamdata. fetele de pe DCid="size1"> sexy babuscaid="size1"> Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="blue">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 Nici un dealer nu-si face stocuri.Orice masina, chiar si loganurile se aduc pe comanda. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adusca Postat Iulie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2006 quote:Originally posted by delsimNici un dealer nu-si face stocuri.Orice masina, chiar si loganurile se aduc pe comanda.id="quote">id="quote">da' temele poa' sa si le faca?ca a calculat ce-a calculat, si a decretat: - la masina asta, si avansul asta (respectiv 40%) va trebuie un venit de cca 8 milioane. - io am cinj'pe (zice sotu') - buuuuuuuun, e arhisuficient.iaca n-o fost.fetele de pe DCid="size1"> sexy babuscaid="size1">Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="blue">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Iulie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2006 tocmai ce.am vb sambata cu un dealer de masini de acest program...si.mi spunea ca nu e avantajos deloc pentru ei...io m.am mirat si am intrat in amanunte...ideea e ca dc nu au masina respectiva (adica cea pe care o vrei tu) pe stoc...si dc din varii motive importul intarzie o zi peste termenul limita...trebuie sa puna ei din buzunar aia 30 mil...chestia e ca la masini mai scumpe nu prea.si permit sa aiba multe in stoc...si se poate nimeri ca resp.client sa vrea una care nu.i pe stoc...asa ca risca....deci prefera sa nu intre in acest program...iar fabricile din strainatate produc mai putin vara...ca.s multi in concediu... Anca si Alexandra (10 nov.2003) poze: http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.