Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ii dau in laptic vagantol (D3 ) oare mai are efect

Recommended Posts

Stimate mamici bebe al meu nu mai vrea cele patru picaturele de vigantol si am decis sa i le pun in laptic

Oare vigantolul i-si mai face efectul ? pediatrulmeu nu e in tara asa ca va rog daca stiti sa ma indrumati

Si nu e mai eficient sa ii fac injectie cu D3? cum era inainte,, intreb[help]

va multumesc

ionelaa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mie pediatra mi.a interzis sa.i pun vigantolul in bibe...este uleios si adera de peretii sticlei...de fapt mi.a zis ca singurele cazuri de rahitism la bb au fost cele in care mamicile puneau vigantolul in bibe...

...pe noi ne.a invatat sa.i dam 2 pic.direct in gurita...sau 3 pic in lingurita...se presupune ca 1 pic.va adera de lingurita si nu va ajunge la bb...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Noua doctorita ne-a spus ca dupa vigantol jumatate de ora sa nu ii dam lapte...[bang]

Citindu-va nu mai inteleg nimic,cred ca nu o sa mai fac asa,e tare greu pentru ca e micuta-3 luni- si nu mai stiu ce sa fac cu ea cand imediat dupa vigantol vrea sa suga...o plimb in brate,ma joc cu ea...

Sa nu mai spun ca la Andrei,care are aproape 5 ani acum,nici nu ne-a spus doctorita pe care o aveam la acea vreme de vigantol..asa ca nu i-am dat deloc,slava Domnului ca este sanatos si voinic.

Dumnezeule,doctorii astia parca nu invata din aceleasi carti...[alcool]

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh id="blue">id="Times New Roman">id="size2">id="size2">

din pacate, in centrele maternale sau de plasament, copiilor li se pune vigantolul in sticla de lapte... deci e egal cu 0. pt ca ori nu bea toata sticla, ori, cum ziceau fetele, adera pe pereti, fiind uleios. cand am adoptat'o pe fii'mea si i'am facut analizele si a iesit un usor rahitism, doamnele de acolo s'au mirat: "pai cum, ca noi le dam vigantol in fiecare zi!"...

cel mai bine e ori direct in gurita, ori cu o lingurita.

multa sanatate !!! [pup]

[copil] alexa si mami

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...