ionelaf Publicat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 12, 2006 Stimate mamici bebe al meu nu mai vrea cele patru picaturele de vigantol si am decis sa i le pun in laptic Oare vigantolul i-si mai face efectul ? pediatrulmeu nu e in tara asa ca va rog daca stiti sa ma indrumati Si nu e mai eficient sa ii fac injectie cu D3? cum era inainte,, intreb[help] va multumesc ionelaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Este singurul medicament care se poate lua cu lapte. Deci, poti! Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionelaf Postat Iulie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Multumec mult pt raspuns mi-ai luat o piatra de pe inima cum se zice sanatate multa tuturor copilasilor ionelaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 As face mentiunea sa fii sigura ca ia tot laptele, adica sa ii dai o lingurita cu lapte in care sa pui vigantolul, nu sa picuri in biberon sa nu cumva sa iti mai lase in sticla si sa nu inghita vigantolul cum trebuie. Cristina si ghighiloi [foto] id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 mie pediatra mi.a interzis sa.i pun vigantolul in bibe...este uleios si adera de peretii sticlei...de fapt mi.a zis ca singurele cazuri de rahitism la bb au fost cele in care mamicile puneau vigantolul in bibe... ...pe noi ne.a invatat sa.i dam 2 pic.direct in gurita...sau 3 pic in lingurita...se presupune ca 1 pic.va adera de lingurita si nu va ajunge la bb... Anca si Alexandra (10 nov.2003) poze: http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 daca ii pui picaturile de vigantol intr-o lingurita cu lapte e totul ok. asa eviti pierderile prin aderenta pe peretii sticlei. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Foloseste o lingurita cu lapte sau ceai dupa cum ti-au spus si fetele. Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Eu dau picaturile(3 la numar) cu sab simplex in linguritza. Acum nu stiu cat e de mic bebelusul tau si daca mai ia sab. [copil] Andreiaid="red">, ingerasul nostru mic (23.05.2006)id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrella Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Noua doctorita ne-a spus ca dupa vigantol jumatate de ora sa nu ii dam lapte... Citindu-va nu mai inteleg nimic,cred ca nu o sa mai fac asa,e tare greu pentru ca e micuta-3 luni- si nu mai stiu ce sa fac cu ea cand imediat dupa vigantol vrea sa suga...o plimb in brate,ma joc cu ea... Sa nu mai spun ca la Andrei,care are aproape 5 ani acum,nici nu ne-a spus doctorita pe care o aveam la acea vreme de vigantol..asa ca nu i-am dat deloc,slava Domnului ca este sanatos si voinic. Dumnezeule,doctorii astia parca nu invata din aceleasi carti...[alcool] La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh id="blue">id="Times New Roman">id="size2">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa Ioana Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 din pacate, in centrele maternale sau de plasament, copiilor li se pune vigantolul in sticla de lapte... deci e egal cu 0. pt ca ori nu bea toata sticla, ori, cum ziceau fetele, adera pe pereti, fiind uleios. cand am adoptat'o pe fii'mea si i'am facut analizele si a iesit un usor rahitism, doamnele de acolo s'au mirat: "pai cum, ca noi le dam vigantol in fiecare zi!"... cel mai bine e ori direct in gurita, ori cu o lingurita. multa sanatate !!! [copil] alexa si mami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.