GabyHila Publicat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 12, 2006 Ce cumparati sotilor, iubitilor (etc) la aniversarile casatoriei/prieteniei? Se apropie prima aniversare si as vrea sa mai aud idei de cadouri. Clasicul parfum si ceas.. am luat deja. Poate ceva mai original? Do not go to bed mad! Stay up and fight!! http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kya Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Eu ultima data de ziua lui i-am facut cadou un abonament la un club de fitness, pentru inot. Isi dorea asta de mai de mult. Kya - viitoare mamica in asteptare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sheherezada Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Eu i-am pregatit o petrecere la care i-am invitat toti prietenii. "Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte" sheherezada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dante01 Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 daca-i calculatorist, un joc ceva o sa-i placa foarte mult... sau si mai bine, daca chiar e inebunit dupa pc, afla cum poti (poti apela aici la ajutorul unui prieten bun care sa-l traga discret de limba) ce updrade-uri si-ar mai dori...niscai memorie, poate o placa video mai rapida sau alte din astea... baga un search, sigur a mai fost ceva, parca pe la know how on line...dar long time ago...tin minte ca erau cateva ideei bunute acolo... bafta! INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINEid="red"> IN MEMORIAM LAURA STOICAid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Ceva legat de hobbiul lui daca are, eu de pilda am ochit deja pt urmatoarea aniversare un sac pt mounatin biking. J si Carla (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabyHila Postat Iulie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Multumesc de raspunsuri. Cred ca suna f bine abonamentul la sala de fitness. SI la inot pt amandoi. Si as mai lua si un cort pentru deplasari.... si uite ce de idei imi vin:) J G ce face sacul pt mountain biking? Do not go to bed mad! Stay up and fight!! http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iulie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2006 Gaby, acum am recitit... m-am exprimat aiurea: sac de pus in spate cand mergi cu bicla. http://www.exztremk2.ro/web_2006/index.html J si Carla (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boticelina Postat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 Sotul meu este o combinatie intre Winetoo si Hook, asa ca toate cadourile au fost in "aria de acoperire" mentionata: un ceas Atlantic Sea Breeze, un binoclu, o harta a lumii uriasa cu margini de piele, agenda imbracata in piele care contine mai mult harti decat pagini de scris, un briceag Swiss Army personalizat (gravat cu numele lui) si alte ...efecte. Urmeaza sextant, luneta (din aia de pirat), busola Pt un fumator: brichete Zippo (se pot inscriptiona/grava), trabuce, tabachere, port-tigarete pentru agatat la curea (din piele, cu suport pt bricheta), d'astea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 al meu sot e mare calculatorist[:D]si tot ce-i iau e pentru pc...de craciun i-am luat un lcd samsung de pasti o placa video leadtek acu de ziua lui camera foto digitala canon...urmeaza de craciun sa vad ce-i mai iau[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinta Postat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 noi avem amandoi bicilete. si e pasionat de mersul pe bicileta. asa ca, cu ajutorul unui amic, i-am luat si instalat pe bicileta un speedometre - un aparat care masoara diverse: viteza atinsa pe moment, viteza medie pe calatorie, km parcursi total si pe calatorie, etc. s-a bucurat ca un copil. la urmatoarea ocazie vreau sa ii cumpar un aspirator micut pe care sa il foloseasca la curatatul masinii pt ca acum se chinuie cu ditamai aspiratorul. astea sunt exemple de cadouri pe care i le fac cand e ziua lui de nastere ori onomastica, Craciun, etc. pt aniversarile in 2 am cazut de acord sa le sarbatorim impreuna fara cadouri. Mai degraba un program mai special in doi. cinta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.