Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum recunoastem un parfum original?

Recommended Posts

Am o nelamurire:

La mine la munca vine un tip cu parfumuri care zice el sunt furate din afara. Intre noi parerile sunt imopartite, sunt fete care zic ca sunt super altele zic ca ar fi falsuri. Am luat si eu unul si sunt multumita de el, dar ma tot gandesc daca am tat banii pe o facatura si ma costat cat un original. Cam ce ar trebui luat in considerare, sau mai bine zis cum pot sa imi dau seama daca este original?

Narcis George [hagi] si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cica perfumurile originale au pe fundul sticlutei marca stantata, nu o eticheta lipita. Sau te uiti la modul in care se imbina metalul cu care este prins pufaitorul de sticluta.

Daca zice ca le fura s-ar putea sa fie testere. Si astea oricum sunt mai bune, pentru ca sunt mai concentrate (ca sa-ti ia "nasul" prima oara cind le mirosi, si sa te convinga sa cumperi parfumul respectiv).

La mama mea la servici vine unul care vinde aceleasi "parfumuri furate". [hot] Sunt mai ieftine, si mie mi se pare ca rezista pe piele destul de mult. (Si pe fundul sticlei e o eticheta lipita [:D])

Kya - viitoare mamica in asteptare

quote:Originally posted by Kya

Cica perfumurile originale au pe fundul sticlutei marca stantata, nu o eticheta lipita. Sau te uiti la modul in care se imbina metalul cu care este prins pufaitorul de sticluta.Daca zice ca le fura s-ar putea sa fie testere. Si astea oricum sunt mai bune, pentru ca sunt mai concentrate (ca sa-ti ia "nasul" prima oara cind le mirosi, si sa te convinga sa cumperi parfumul respectiv).La mama mea la servici vine unul care vinde aceleasi "parfumuri furate". [hot] Sunt mai ieftine, si mie mi se pare ca rezista pe piele destul de mult. (Si pe fundul sticlei e o eticheta lipita [:D])Kya - viitoare mamica in asteptare

id="quote">id="quote">Multumesc[pup]Narcis George [hagi] si Narcisa "Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare." http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

pai acum cand citii m-am uitat pe fundul sticlutelor mele luate de aici din magazin (parfumerie- unde nu s-ar pune problema de falsuri, pe fund este o eticheta lipita, exista si acel numar... dar de ce e lipita, ma duc sa vaz si la ale sotului.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

si eu m-am uitat chiar acum pe 2 parfumuri cumparate din State sau din Europa (nu mai tin minte), de la 2 case diferite, ambele au etichete lipite pe fundul sticlei (cu un nr de serie cam asa ceva) si nici o marca stantata

deci acesta nu cred ca e un criteriu, asa cum zicea Kya, de a deosebi parfumurile originale de falsuri (sau nu in toate cazutrile [:D], poate alte case isi shtantzeaza marca pe ambalaj, io stiu ...)

eu recunosc ca nu ma pricep, cred ca am si o scuza ca multi dintre noi, poate: am inteles ca in momentul de fata se poate falsifica orice (de la parfumuri, cafea, adidasi, blugi, dvd-uri etc. pina la opere de arta), iar multe dintre falsuri par mai "adevarate" decit originalele [:D]

asa ca eu ca sa fiu sigura ca nu dau banii pe prostii am cumparat parfumuri numai din magazine din afara tarii (sincer, in Ro n-am incredere nici in magazinele care comercializeaza unele tipuri de produse)

Intre timp nu cred ca mai functioneaza nici un criteriu de deosebire a falsurilor de produse adevarate. Am vazut atitea falsuri "reale" incit puteai sa juri ca sunt de la mama lor... Asa ca pina la urma cred ca e vorba de noroc [bang]

Kya - viitoare mamica in asteptare

quote:Initial creeata de mnarcisa

Am o nelamurire:La mine la munca vine un tip cu parfumuri care zice el sunt furate din afara. Intre noi parerile sunt imopartite, sunt fete care zic ca sunt super altele zic ca ar fi falsuri. Am luat si eu unul si sunt multumita de el, dar ma tot gandesc daca am tat banii pe o facatura si ma costat cat un original. Cam ce ar trebui luat in considerare, sau mai bine zis cum pot sa imi dau seama daca este original?Narcis George [hagi] si Narcisa "Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare." http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

id="quote">id="quote">Daca tot te-a costat cat un original,nu era mai cinstit sa cumperi din magazinele specializate,decat sa-i umflii buzunarele unui hotz?id="purple">Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici[bibe](27 Nov 2004)Christinel[copil]New ZealandOsamaCine da din coate...departe ajunge...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...