Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

despagubire ING la cezariana

Recommended Posts

Azi m-am intalnit cu un agent ING pentru o proiectie de economisire pentru pensie. Mi-a prezentat un pachet in care includea asigurarea de viata si suplimentar asigurarea de sanatate. Din ce mi-a prezentat, asigurarea de sanatate e gen CASCO, ai vre-un eveniment esti despagubit, n-ai suma aia nu ti se restituie. Am intrebat ce se intampla in cazul cezarienei (pentru ca auzisem o discutie acu cateva zile, care m-a facut curioasa),si mi-a zis ca sunt despagubita la nivelul maxim al plafonului asigurat care ar fi 110 RoN la spitalizare si 1700 RON la interventii chiruricale. Acum io stau si ma gandesc, ca daca fac un copli la anu' si oricum fac cezariana (medical reason) sa inteleg ca primesc 1700 + 110 ron x nr. zile spitalizare? pentru ca la valaoarea asta eu as plati cam 20 RON/luna... si pot la aniversarea politei sa scot asigurarea suplimentara, asta inseamna ca ei sunt in pierdere... ceea ce nu imi prea vine a crede... mai ales la cotractele de adeziune.

Este cineva care a fost despagubita la cezariana sau care ma poate lamuri? Multumesc frumos.

Denii mic

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cand mi-am facut eu asigurare la ING mi s-a spus ca si daca nasc normal si mi se face epiziotomie voi fi despagubita fiindca e considerata operatie, iar zilele de spitalizare se iau in calcul fara prima si ultima zi, insa cand a fost sa imi dea banii mi-au cerut fisa medicala de la medicul de familie ca sa vada ei toate bolile ce le-am avut si fiindca agentul lor nu a fost foarte bine informat atunci cand mi-a incheiat asigurarea nu am primit nici un ban. Sfatul meu e sa le dai fisa ce o ai la medicul de familie sau sa le duci o copie cu parafa medicului de familie pe fiecare copie ca sa confirme ca e la fel cu originalul, ca sa nu descopere in ceasul al 12-lea ca de fapt ai avut niste boli care ar fi trebuit sa iti creasca tariful asigurarii si asa sa aiba motiv sa nu de plateasca!

Eu am si renuntat la ei!

Daca vrei mai multe amanunte imi scrii pe PM sau mail.

Mie mi s-a explicat astfel situatia: in caz de operatie (incl. cezariana) ei suporta costurile in limita a ...ron/zi plus ... ron interventia - daca aceasta are loc intr-o clinica agreata de ei si daca exista un act doveditor (factura de la clinica) cum ca ai platit sumele respective. In cazul in care nasti intr-o maternitate oarecare si dai spagi la doctor si la asistente - nu te despagubeste nimeni pentru banii cheltuiti.

Interesanta chestie. E valabila si daca e vorba de un spital articular?id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Am si eu o intrebare: daca sunt ultra-taiata si ciopartita imi mai fac asigurare la ei? Adica daca pentru mine cezariana va fi a "n"-a operatie si are risc letal destul de crescut mai risca ei sa incheie o asigurare cu mine? Sau poate ca trebuie sa platesc dublu?

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Mishulina, la completarea cererii se pun niste intrebari de ordin medical. Pe baza raspunsurilor tale se face o evaluare medicala a riscului pe care il prezinti. Daca iesi din limite sunt 2 variante: ti se pune o rata de risc mare, ceea ce duce la o crestere a nivelului primei sau, in caz de risc foarte mare, nu esti acceptata in asigurare. Din pacate, cred ca in cazul tau, daca e adevarat ce ai spus tu cu riscul letal mare, raspunsul va fi refuz de asigurare.

Pentru ca lucrez la ei,stiu ca nu exista o restrictie la spitale particulare sau clinici agreate. Se solicita fisa medicala de la spitalul respectiv. Se trimite un chestionar la clinica aceea si se asteapta documentele de la ei. De regula procesul este lent si dureaza, asa ca ar trebui sa avertizati in avans personalul medical si agentul de asigurare ca veti solicita astfel de informatii.

Pentru cezariana se accepta despagubirea pentru interventia chirurgicala si zilele de spitalizare in cazul unei astfel de acoperiri, dar nu se face despagubirea decat dupa o perioada de asteptare (care poate varia). Se despagubeste imediat daca ai clauza de accident si se intampla acest risc.

Pentru info mai detaliate, va rog PM, ca nu vreau sa fac reclama.[flo]

Eu am asigura la Ing de vreo 9 ani pentru copii...insa cand am incheiat asigurarea de viata pentru mine am vazut si eu cu despagubirile pentru cezariana.Si mi-a incoltit un gand ca eram insarcinata cu al doilea copil si era posibil sa fac cezariana.Insa atunci agentul de asigurari mi-a spus ca trebuia sa inchei polita cu celputin un an inainte de a ramane insarcinata si trebuia sa constate medicul lor nevoia cezarienei nu medicul meu ginecolog...plus ca am facut analizele medicale numai la laboratorul agreat de ei.Si mi-au iesit niste valori care nu avea legatura cu realitatea dar ce conteaza...ca doar traim in Romania...

Asa ca eventualele despagubiri sunt greu de obtinut...

Loreenid="Comic Sans MS">id="size3">id="green"> cu Bianca 15.10.96id="Comic Sans MS">id="size3">id="purple"> [8**] si Delia 26.04.05id="orange">id="size3">id="Comic Sans MS">[testoasa]

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Eu am avut asig. medicala la ING. Cand am nascut (normal) mi-au dat pentru fiecare zi de stat in spital suma stabilita. Din pucntul meu de vedere a fost OK, numai ca a umblat al meu sot vreo 3 zile, i-au cerut foarte multe hartii (de la doctorul de familie, de la maternitate - obisnuita, nu privata). Pana la urma am renuntat la asigurare pentru ca este tip CASCO, daca nu se intampla nimic nu-ti primesti banii inapoi si am spus ca nu avem nevoie deocamdata de asigurare medicala.

Pupici,

Andrea si Stefania (13.08.2004)

Stefi mica-mica si Stefi - mica

[cit] O poveste despre o raza de soare

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...