Nicoleta Publicat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 13, 2006 Servus Am citit in revista Asul Verde o reclama la dieta pe care a tinut-o Catalin Crisan. Nu stiu daca ati vazut-o si voi pe undeva... O dieta minune, fara restrictii si ajutata de niste picaturi, cu care el a slabit 32 de kg in 10 saptamani. Hm, ce sa fie asta? Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 eu nu stiu nimic despre aceasta tema , dar poti gasi discutii aici. Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Postat Iulie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 Multumesc pentru link, ideea este ca el recomanda nu stiu ce picaturi... Iar eu nu vreau sa slabesc chiar 15 kg. Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinaxeni Postat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 Ia uitate aici sa vezi ce viteaza am fost eu. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69767 In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.