elenabianca Publicat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 13, 2006 Mi-a spus un dr ca exista in farmacii un produs impotriva suptului degetului.Spunea dr. ca nu isi mai aminteste cum se numeste.Am intrebat la cateva farmacii si nu stiu nimic. Voi stiti despre ce produs este vorba si unde l-as putea gasi? Va multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oLo Postat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 Este vorba de o oja speciala, cu gust extrem de amar. Acu cat de eficienta e nush ce sa zic, fii-mea a mai mica sugareatza de desht', adora gustul ojei amare :D Cand se termina mai cere... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaboali Postat Iulie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2006 elenabiancaid="blue"> mi-ai luat-o inainte .Mi-ai luat vorba din gura exact despre asta vroiam si eu sa deschid subiect caci si eu sunt fooaaaarrrtttee interesata. Astept si eu raspunsurile. pupici la pitici[pup] ...si la mamici [flo] [flo] [flo] ali poze IARINA(16.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 nu situ cum se numeste acel produs dar nu e eficient deloc, majoritatea copiilor il accepta De ce nu incerci cu vorba buna: - esti mare acum e rusine, nu mai suge degetu ca se lungeste si e urat, o sa iti cada degetu (speri putin , de ce nu), nu mai primesti X si Y de mai te vad cu mana in gura, nu mai mergi afara, copii rad de tine.. de cate ori o vezi cu mana in gura, scoate mana afara sau ma supar - unele mamici au un tabel si le zice la copii de te vad azi de 2 ori sau de 5 ori cu degetu in gura (notez fiecare data cand te vad), primesti o pedeapasa, sau luam jucaria preferata... daca nu ai nici o bulina in tabel aytunci primesti seara o raspalta cunosc cateva cazuri care cu tabelul au reusit sa o scoata la cale... Toate cele buneid="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple"> I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gandacel Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Eu deja am inceput "campania". Ieri am facut ceva progrese si intentionez sa mai fac si altele in zilele care urmeaza. Baietelul meu isi suge cu sarg degetul, aproape continuu. Acum e drept ca ii ies doi dinti deodata! Insa de la inceput mi-a refuzat suzeta. IN general imi convine, ca doarme toata noaptea fara sa ma caute. Nici zilele trecute nu voia, desi i-am luat de toate formele si culorile. Ii plac, se joaca cu ele, dar nu le suge... Ieri am insistat si cu explicatii. I-am spus ca e mai buna ca degetul, cum baga degetul in gura i-l scoteam si ii bagam in loc suzeta, ca sa "prinda" miscarea specifica suptului. Nu mi-a mers decat ieri. In zilele anterioare am facut treaba asta fara rezultat. I-am prins chiar suzeta de hainuta cand am iesit la plimbare, doar-doar o incepe sa arate ceva interes... Ce am obtinut ieri a fost ca a supt suzeta in cateva reprize lungute si vedea ca are ambele maini libere sa se joace! A inceput (coincidenta, tot ieri!) sa faca primii pasi tinut de manute. Asa ca mi-a venit idee ca, atunci cand vom trece la faza urmatoare (tinut de o singura mana) sa il tin de cea al carei deget il suge. Asa, treptat, fiind mereu ocupat, va uita de el (cel putin asa sper eu). Asta e ce fac si intentionez eu sa fac... nu stiu daca te ajuta. Gandacel si Bogdanel (14.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caprioara Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Am incercat si noi oja la timpul nostru, si nu a mers. Pana la urma s-a lasat singurel de supt degetul la un moment dat, desi imi era groaza atunci ca nu vom reusi. Nu stiu cand si cum s-a intamplat, poate gradinita sa fi fost cauza... dar ne-am dat seama intr-o zi ca el chiar nu-si mai suge degetelul . Caprioara & Matei "Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrella Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Si ce sperante aveam cand am vazut titlul subiectului! Si fetita mea de trei luni a inceput sa isi suga degetele,mai degraba pumnii cu totul,chiar daca nu ii e foame,nu stiu ce sa ii mai fac pentru ca suzeta mi-o refuza vehement... Cred ca vom ramane cu manutele in gura... La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh id="blue">id="Times New Roman">id="size2">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiloi Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Mirela,servus,am mai raspuns la acest subiect cind a mai fost deschis,si o fac si acuma cu toata sinceritatea! Cind fetita mea avea aproape un an-un an si citeva luni, am pus in aplicare aceasta metoda si a functionat.Cam in citeva saptamini...am reusit sa o "scap" de acest obicei! Solutia se numeste AMBI-AMER, nu costa mult pina in 9-10 euro, aici echiv. in canadieni, si e ptr. persoanele care-si rod unghiile, dar cu toata sinceritatea iti recomand sa incerci sa vezi daca functioneaza , depinde poate si de copil ce-i drept, dar nu stii niciodata! Ps:e atit de amara incit cu siguranta va renunta la acest obicei!Bafta multa! simona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisa Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Oja aia cu gust amar(Grow Up parca-i zice) n-a functionat nici la noi. Vivien a terminat o sticlutza in citeva saptamani si toata amareala ajungea si pe buzele mele, cind ne mai pupaceam ceea ce se intimpla destul de des. Si au mai fost si alte subiecte unde am mai scris, parerea mea la 2-3 ani sau chiarsi mai mici, ei inca nu au gustul format, nu percep ca noi gustul ala amar ca e ca pelinul nu stiu cum isi mai sugea degetelul in continuare . toate cele bune narcisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gio Postat Iulie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2006 Eu am avut o solutie adusa dn Franta - Bio-Amer. Am auzit de ea aici pe forum, la unii copii functionase, la noi nu a mers. Exsita si un produs de la Oriflame impotriva rosului unghiilor. Poti sa-l folosesti pe acesta. merita sa incerci; la voi poate merge. ...I want a permanent vacation... id="size1">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.