Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Zana Alba

Recommended Posts

Nu incurajez cersetoria!

In special cea practicata de copii!

Dar, sa va spun peste ce "mogaldeatza" am dat ieri in metrou, pe traseul Timpuri Noi - Dristor 2. Lume nu prea multa, doar cat sa fie ocupate toate scaunele. Priveam in gol, adancita in gandurile mele, cand in fata mea se posteaza un pustiulica la vreo 5-6 anishori, murdarel, dar frumusel. Ma priveste fix in ochi si cu voce tare si tinuta de spectacol, incepe sa spuna o poezie care incepea asa "Zana Alba..." Si-a recitat baietelul vreo 4 strofe cu un patos de zile mari. Si gesticula si avea intonatie frumoasa si dictie pe masura. Am scos banutzii, i-am intins, dar nu i-a luat pana nu a terminat TOATA poezia. I-am multumit si l-am felicitat. Ma asteptam sa treaca apoi cu mana intinsa la vecina de langa mine. Cand colo, se opreste in fata ei si, ca si cand vecina nu auzise poezia ce-mi fusese dedicata, incepe si i-o spune si ei: da capo al fine. In acelasi stil ! Era fenomenal puiutzul. Si-a tinut-o asa, din om in om. Eu am coborat din metrou... el insa continua sa dedice fiecarui calator poezia lui. Si n-a fost persoana care sa nu-i fi dat ceva.

Nu incurajez cersetoria ! Dar acel puiutz fantastic chiar muncea pentru baniuztii pe care ii primea. Lua de fiecare data de la inceput o poezie lunga, dar frumoasa. Si in timp ce stateai sa-l asculti vrajit, n-aveai cum sa nu scotocesti in buzunar dupa un maruntzis, dar, mai ales, n-aveai cum sa nu te simti... o Zana Alba.

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Foarte frumoasa povestea, chiar m-a emotionat.

Nici eu nu sunt de acord cu cersetoria, dar si eu cred ca i-as fi dat acestui copil chiar ceva mai mult...

Oare nu exista locuri unde pot merge copiii saraci si talentati?

Caprioara & [bonjovi] Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

in afara de emotie, eu am simtit citind si ca persoana care l-a pus sa cerseasca are cunostinte psihologice, pt. ca punandu-l sa recite in fata fiecarei persoane ii cam obliga pe toti sa bage in mana in buzunar si sa-i dea ceva.

si nu vreau sa ma gandesc cate shuturi a primit acel copil pana a invatat toata poezia.[:(]

dar vad ca metodele de a cersi devin din ce in ce mai rafinate...id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

Interesant destin are kinderelul de care ne spui [biz]...... dar, daca ma uit la el, imi dau seama ca nu trebuie privit nici cu mila, nici cu suparare pentru destin.....

Trebuie sa vedem doar stradania sa de a se desavarsi si sa ne aducem aminte ca si noi mergem pe acelasi drum – trebuie doar sa ne aducem aminte de acest lucru..... [huta]

Adrian

My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

da da, yank, foarte bine spus. pe urma foarte bunii si responsabilii parinti sa o dea in judecata pe Tzuni ca le-a furat copilul si i-a rapit inocenta dandu-l pe mana presei si al paparazzilor!

te-as vedea pe la tribunale Tzunica, dand depozitii si declaratii.

quote:Originally posted by Yasmin

da da, yank, foarte bine spus. pe urma foarte bunii si responsabilii parinti sa o dea in judecata pe Tzuni ca le-a furat copilul si i-a rapit inocenta dandu-l pe mana presei si al paparazzilor!te-as vedea pe la tribunale Tzunica, dand depozitii si declaratii.

id="quote">id="quote"> Eu cu o asa noua mama,mi-as schimba si genele[alcool]......mi-as pune unele mai lungi[:D]Life`s a bitch and then you dieid="size1">

quote:Originally posted by yank

Eu cu o asa noua mama,mi-as schimba si genele[alcool]......mi-as pune unele mai lungi[:D]

id="quote">id="quote">

...acu' mai ca-mi vine sa te infiez! [:D]

PS. Teo e plecata in vacanta, cu tot cu emisiune

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...