Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

haine de nasa pentru civil... unde ???

Recommended Posts

Fetelor, ajutati-ma si pe mine....[help]

Voi fi nasa peste o luna... [bis]

Si n-am nici macar o rochie/un compleu decent pt acest eveniment...[:(] Si habar n-am unde sa merg sa-mi iau ceva decent cu buget redus... ca taman acu m-am nimerit sa fac camera copilului (ca de, am crescut si noi !...[:)]) si nici croitoreasa destoinica nu cunosc...[8D]

[help][bang]

Eventual niste reduceri... ceva...orice ?!?!?!?...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si eu o sa fiu nasa in septembrie si ma gandeam sa-mi iau o rochita frumoasa de vara pentru civila. Si cum sunt reduceri acum am de gand sa rezolv repede problema si sa ma concentrez apoi pe rochia de seara. Am vazut rochii dragute cu cca 1 mil prin Mall Vitan. [:)]

Daca ai cum sa ajungi la un Mall sau in Mag Unirii,atunci "te-ai scos". Sunt reduceri la majoritatea magazinelor,si poti gasi o rochita decenta sau un compleu la 1 milion lei sau maxim 1,5 milioane,daca vrei ceva super deosebit!

Succes la shopping si poate ne arati ce ai cumparat! Si distractie placuta la cununie [:D]

Claudia si [copil] Nicholas (25.11.04)

http://community.webshots.com/user/misticgirl

Ba sigur ca se fac, io totusi nu ma plang, ca Iasiul e oras mare, dar il termin intr-o zi de colindat si in plus acum nu sunt reduceri mai pe nicaieri. La noi se fac reduceri cand suntem deja in extrasezon si practic nu-ti cumperi o rochie pe care o vei purta la urmatoarea nunta, nu?

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Multumesc de raspunsuri.

Stiam si eu ca sunt reduceri, problema mea era ca nu stiu exact unde si cum nu pot ajunge decat STRICT IN WEkeeend prin magazine (lucrez pe centura si ajung la 7 acasa),as fi vrut niste solutii exacte, gen magazinul "cutare".

Am vrut si eu sa merg in Unirea, dar ma gandeam ca sunt lucruri scumpute acolo, nu stiam exact unde sunt reduceri.

Nu vreau nimic pompos sau cu pretentii, doar ceva sobru, clasic pt cele 78 kg ale mele :)))))...

Daca stie cineva ceva mai exact, va multumesc si va raman recunoacatoare, pt ca in 3 weekenduri este momentul cu pricina.

Pupici si spor la cumaparaturi !

Ana

PS Daca aflu ceva, va spun si eu.

Annablue si Adita(1.11.2002)

"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...