Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Test negativ dupa pregnyl ?

Recommended Posts

Servus fetele.Am si eu o mare nelamurire si m-as bucura daca cineva ar putea sa ma ajute si pe mine.Sa va spun doleantele mele.Am facut pentru prima data stimulare cu ova-mit cinci zile z3-z7 ,ovestin trei zile z9-z11 ,pregnyl 5000 in z10.Dupa nu mai putin de 6 zile am facut un test de sarcina i a iesit negativ.Sa inteleg de aici ca nu sunt insarcinata ,sau ca ar fii pre devreme sa se vada ceva??Rusii trebuie sa-mi vina cam prin data de 23 iulie.Cam pe cand sa repet un test de sarcina? Va multumesc tuturor celor care imi ve-ti raspunde si ve-ti fii alaturi de mine.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

TRUST e mult prea repede sa faci un test de sarcina.

trebuie sa ai rabdare ,macar pana dupa 20 iulie,desi ideal ar fi sa faci testul in zilele de intarziere a cm.

si chiar daca ar fi iesit testul pozitiv,dupa injectia cu pregnil,testele se mai pozitiveaza fals,pana la eliminarea pregnilului din corp.

asa ca mai ai putina rabdare,si te asteptam cu vesti.

da am facut,dar la mine din pacate nu s.a intamplat nimic in luna respectiva.

si da,ai toate sansele ca testul sa se pozitiveze mai tarziu.acum e mult prea repede ca testul sa determine cresterea hormonului in sange.daca vei avea ceva simptome de sarcina si vrei sa fii f sigura,poti sa faci un test de sange,care nu are cum sa dea gres.

si testul de sarcina cel mai sigur este CLEARBLUE,facut in ziua cand trebuia sa.ti vina cm,sau chiar cu o zi 2 inainte,nu are cum sa dea gres.

iti tin pumnii...[dual]intra la ,,simptome de sarcina si vb cu fetele de acolo.

TRUST poate nu e momentul cel mai potrivit sa.ti spun,dar pe forum suntem fff multe fete care am facut chestii mul mai complicate decat stimularea...si tot nimic.nu e obligatoriu totusi sa ramai cu stimularea.ceea ce sper sa nu fie cazul tau.

problemele pot fi si in alte parti...

oricum,stimularea am facut.o cu clostibegyt,pregnil si dupa duphaston sau utrogestan.

te rog totusi sa fii optimista,sa incerci sa.ti ocupi zilele astea cu cat mai multe lucruri,si saptamana viitoare sa repeti testul.[pup]

Iti multumesc.Sa stii ca pentru mine ai fost astazi o incurajare.Aseara dupa ce am facut testul am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare.Imi doresc foarte mult un bebe ca si voi toate de altfel.Acum dupa mesajele tale parca am mai prins ceva curaj si sper ca sa nu vina rusii.Iti doresc numai bine si sa ne ajute Dumnezeu sa ramanem [gravi]cat mai repede.Te pup

Trust, eu m-am saturat de stimulari. Am facut vreo 4. Primele 2 cu clomifen (clostibegyt), a treia clomifen combinat cu menogon, a treia exclusiv menogon. Toate urmate de pregnyl 10000. Cu clomifen nici gind de rezultate pozitive: endometrul nu a depasit 3 mm. A treia a fost cea mai reusita: 2 foliculi ovulatori si endometrul de 7 mm. Din pacate nu a fost sa fie. Abia la ultima am avut succes, desi nu ma asteptam din cauza endometrului care ramasese la 5.5 mm.

Nu te grabi cu testul. Stiu ca la prima stimulare optimismul si nerabdarea sint peste poate, dar daca faci testul mai devreme de 2 saptamini de la pregnyl nu iti va spune nimic. Testul pe care l-am avut pozitiv a fost de fapt f. slab pozitiv, si asta la 16 zile de la pregnyl.

Monica [gravi] 5+

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...