Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

odiseea aproape gata

Recommended Posts

se incheie pt mine cea mai frumoasa perioada...a odiseei de 40 de saptanami...luni sunt programata la cezariana, nu mai am rabdare deloc, simt cum orele curg atat de greu...astept cu nerabdare momentul in care imi voi tine in brate copilul atat de mult dorit si asteptat...va pup pe toate si astept incurajarile voastre,

alina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Alina, iti doresc ca puiul tau sa vina pe lume sanatos ai sa vezi ca momentul intalnirii este unic, curat si emotionant. Ma si vad pe mine, in urma cu 1 an si 8 luni, intr-o vineri seara, asteptand sa treaca orele, clipele sa se faca luni si sa vina momentul marii intalniri. Au trecut orele, clipele...au venit clipele dinaintea operatiei, unde m-am dus fara emotii si fara frica, doar cu bucurie si cu speranta. Si ne-am intalnit...un botz roz cu oki invelit in scutece cu o guritza mica si rosie ca o cireasa si o fatzuca serioasa care imediat mi-a zambit-scancit. Eram mamica si sentimentul era unic si irepetabil. De atunci suntem un tot, este sufletul nostru si crestem odata cu el in toate...Este atat de dragalas si miraculos, este al nostru si ne minunam ca l-am putut face noi, niste oamnei simpli de pe acest pamant.

Acum fug la baia puiului (ca as mai fi scris muuuulte) si iti doresc nastre usoara, refacere usoara si bebe sanatos si mancacios!

aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...