Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebare analize

Recommended Posts

Servus.

Mi-am facut analizele si am:

- HEM 26,5 (min 27)

- CHEM 32,1 (min 32)

- monocite 8.1 (max 6).

- Ac.anti Toxoplasma IgC 64,1 (pozitiv, peste 9; seroconversie recenta peste 240)

- Anticorpi Rubeola IgG 79 (pozitiv peste 10)

- Ac anti Citomegalovirus IgG 2,68 - NU (adica nu am imunitate?) (si daca da, ce as putea face?).

Voi merge repede cu analizele la medic, dar pana atunci...Multumesc.

Nicoleta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din analizele mentionate reiese ca esti la limita cu hemoglobina din hematii, dar inca in normal, deci nu-ti face probleme inca.

Din analizele imunologice reiese faptul ca ai avut toxoplasmoza si rubeola, deci nu e cazul sa-ti faci probleme in privinta unei viitoare sarcini, si nu ai avut infectie cu CMV (citomegalovirus). In privinta asta nu poti face nimic, decat sa astepti sa faci boala, peste care poti trece fara sa stii.

Cel mult iti poti determina si anticorpii de tip IgM anti CMV (atentie, IgM, nu IgG), care ar arata daca ai acum, in momentul de fatza, infectie cu CMV.

Monocitele pot creste intr-o infectie virala, adica si o banala raceala (poate ai avut de curand). Nu e ceva de speriat [:)].id="purple">

Diana si superbebelusa Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

Povestea unei mameid="orange">[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

id="size1">

Pai nu spune nimeni ca esti anemica. Cat a iesit fierul? Dar hemoglobina (Hb)?

Se coreleaza mai multe analize si in functie de asta ti se va pune un diagnostic.id="purple">

Diana si superbebelusa Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

Povestea unei mameid="orange">[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

id="size1">

Pai daca hemoglobina si hematocritul sunt asa bune, ma indoiesc ca esti anemica. Ar mai trebui fierul, dar nu musai.

Bineinteles ca mergi si la medic, te va lamuri suplimentar [:)].

Sanatate si stai linistita, analizele sunt f. bune!id="purple">

id="size1">

Nu lucrez inca, sunt studenta la Medicina in anul 6.

Nu ma supar de intrebare [:)].

Numai bine iti doresc! [flo]id="purple">

id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...