Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tumoare pe creier

Recommended Posts

ni s-a intamplat un necaz: socrului meu i s-a depistat recent o tumoare pe creier, este foarte foarte mare, nu se mai poate opera in Romania si a fost externat; nu i s-a dat o speranta de viata, nu stim nimic, ni s-a spus ca mai poate sa aiba zile, in functie de cat de puternic este organismul lui.

s-a intamplat atat de brusc, noi acum incercam sa-i prelungim viata; din putinul pe care l-am citit pe internet am inteles ca in momentul actual cancerul este tratabil (sau se poate prelungi durata de viata) prin homeopatie sau tratamente naturiste

asteptam orice sfaturi/recomandari privind aceasta situatie, si am dori sa ii cumparam cat mai repede tratamente naturiste (sau orice altceva) care ar putea sa-l ajute.

multumim foarte mult!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu zic sa nu-ti pui speranta in asemenea tratamente.Succesul lor tine si de stadiul in care se diagnosticheaza cancerul. Mai bine vedeti daca tumora respectiva se poate opera in alta tara.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Da te rog o cautare aici la clinica pt subiectul "Ajutor - remedii pt metastaze" initiata de mine si ai sa vezi acolo diverse medicamente si remedii naturiste pt cancer.

sanatate!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"id="purple">id="Comic Sans MS">[flo]

multumesc tuturor pentru raspunsuri.

abia de 2 zile am aflat, suntem la mare distanta si stim numai ce ni s-a spus de rude la telefon; de-acum sa ne adunam fortele si sa aflam mai multe sa vedem ce putem face.

eu m-am gandit de la inceput ca poate aici in SUA tumoarea sa fie operabila.nici nu vreau sa ma gandesc cat costa, probabil ca peste $100.000. intre timp am mai aflat de o clinica in Serbia, una in Brazilia, si un medic in Bucuresti care imbina tratamentul medicamentos cu cel homeopat; sotul zice ca socrul este foarte slabit si nu poate fi transportat departe.

am inteles ca tumoarea este foarte mare, extinsa pe o jumatate de creier; ieri a fost externat si o sa intreb exact diagnosticul.

de ieri a paralizat pe partea dreapta, mana si piciorul nu mai sunt functionale.

eu stau tot timpul liber pe internet, am gasit un site cu multe recomandari si sfaturi medicale, pe scurt am sunat un medic din Bucuresti (socrul fiind externat din Constanta) care ne-a spus sa il internam la spitalul Bagdasar din Bucuresti, ceea ce vom si face luni, deoarece fiind weekend nu putem obtine trimiterea.

stiti cum e, speranta moare ultima.

am citit paginile unde m-a directionat Crinuta, am intrebat daca tumoarea este maligna sau benigna, inca nu am aflat...

multumesc inca o data,

sanatate la toata lumea

Klavie ,eu una in locul vostru nu as mai astepta nici o trimitere sau m-as duce peste dr care l-a externat si l-as determina intr-un fel sau altul sa-i faca din nou internare si imediat dupa aceea sa ia legatura cu bucurestiul si sa-il trimita la spitalul de aici.

Mama lui Andreiutzu

Klaviaid="red"> eu nu stiu nimik de acest Em-x. Cami_alexid="red"> este cea care a scris de acest medicament. mesajul ei este la metastaze la pg 2. Da-i un Pm sau poate vede ea mesajul tau si ne spune mai multe.

sanatate!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"id="purple">id="Comic Sans MS">[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...