Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

SPORT+dieta

Recommended Posts

E prima data cand intru aici.Si chiar sunt subiecte care ma intereseaza.o intreabare apra insa:nimeni nu zice nimic despre sport.Orice dieta are efecte mai mari si mai rapide daca este insotita de efort fizic.Voi ce faceti pt asta?Eu mi-am luat un steper si obicileta pt ca tot a venit vara sio se poate pedala in voie peste tot.Rau e cu cainii vagabonzi pe care ii mai adun uneori dupa mine.Si le alternez, adica o zi stepper, o zi bicicleta.Si din cand in cand abdomene.

Hai sa vedem, voi ce faceti ?

Diana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 266
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[:D]Eu sunt dependenta de sport.

Prima mea postare pe forum suna asa : Ce sport practicati ? Au raspuns putine fete,insa ma indoiesc ca tabara sportivelor ar fi asa de redusa in comunitatea despre copii.

Eu alerg (momentan pauza,datorita caldurii ),folosesc stepperul cateva ore pe saptamana si fac gimnastica de intretinere.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

De fapt sport plus dieta e reteta ideala nu doar pentru slabit ci pentru mentinerea sanatatii in general.

Nici eu nu pot concepe sa nu fac miscare, din pacate am o munca sedentara, dar locuiesc la 25 min distanta si prefer sa merg pe jos dus-intors.

Dac-as avea posibilitatea sa fac dus la firma, mi-as pune chipamentul de jogging si as alerga pana acolo.Foarte multe persoane nemultumite de cum arata cauta n scuze sa evite miscarea si fac o mare greseala.

Chiar daca ai posibilitatea sa-ti faci liposuctie ori alte retusuri sa arati suplu, n-ai cum sa obtii rezultatele pe termen lung oferite de sport si alimentatie sanatoasa.

Multe femei vor sa slabeasca dar nu sunt interesate de mentinerea unui tonus muscular, ori daca nu pui muschii la treaba de unde tonus?

Masa musculara scade treptat dupa varsta de 30 de ani, si fesierii si coapsele sunt primele care arata semne de imbatranire. Urmeaza pectoralii si bratele. De abdomen nu mai vorbesc, poti sa fii slaba si cu burta.

Eu sunt pentru sport si o dieta mai putin restrictiva.

In privinta dietei, zaharul rafinat si sarea in exces, carbohidratii rafinati in general mi se par cele mai nocive pentru organism, n-au nici un aport nutritional.

Practic antrenamentul cu greutati de la 19 ani plus alergat si n-as schimba regimul asta pentru nimic in lume.

In copilarie practicam gimnastica ritmica la sala de sport din cartier, de patru ori pe saptamana, nu erau conditii grozave dar imi placea mult, in afara de asta am fost mereu un copil dornic de miscare.

Nimic nu-ti modeleaza mai bine corpul decat lucrul cu greutati, iar alergatul sau inotul sunt ideale pentru cei ce vor sa scada in greutate.

Ma bate demult gandul sa m-apuc de yoga sau Pilates, pentru alte beneficii, am o prietena aici cu certificat de instructor de yoga, insa deocamdata e la masterat in Montreal si n-o "prind" curand.

adevarul e ca gustul pentru miscare trebuie educat inca din copilarie, e tot mai greu sa te motivezi ca adult, dar daca stii ce vrei, nimic nu e imposibil.

Deocamdata ne-am achizitionat niste greutati, bare, si o banca multifunctionala pentru acasa, dar nu se compara cu antrenamentul la o sala.

Insa al meu sot mi-a promis un abo pe un an la un gym aici, drept cadou de ziua mea luna viitoare!!!

Felicitari sportivelor, tineti-o tot asa, e secretul tineretii fara batranete, iar celor care nu s-au apucat inca...mult curaj si vointa!

Eu as avea nevoie ca pe linga gimnastica pe care o fac sa tin o dieta hipercalorica, fiind destul de "fusiforma" arat prea uscata si mi se vad "muschii"[:D]. Eu as vrea sa ma mai invelesc cu putina carne. Insa nici n-as minca aiurea, mi-ar fi buna o dieta "stiintifica"..

Se pricepe cineva?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

quote:Originally posted by Mona_B

Nu-i asa greu sa iei in greutate.Incearca carbohidrati combinati cu grasimi, de exemplu paste cu branza si unt, paste cu carne, paine cu unt, prajituri cu crema, ciocolata.Si consuma-le seara in special.

id="quote">id="quote">Mona_B, nu vreau sa iau in greutate pur si simplu, vreau sa maninc lucruri consistente dar nu vreau sa ma "umflu".Nici nu stiu cum sa explic ca sa fiu inteleasa mai bine...De exemplu eu nu maninc cicolata decit o data la trei luni, asa cit sa pun pe limba, nu maninc inghetata deloc, prajituri cu crema sa nu le vad...Ma gindeam ca as putea sa tin un regim din acela ca al culturistilor care maninca multe proteine si ce mai maninca ei...tocmai asta e ca nu am de unde sa fac rost de un regim "corect", in nici un caz nu vreau sa pun "slaninutza", vreau sa pun carne[:D]!Acum am la 1.67m, 52 de kilograme insa pe alocuri mi se vad oasele si urasc asta. Of!Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...