Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Reclamatie taximetrist

Recommended Posts

Buna seara, tuturor

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi cu unul din taximetristii Bucuresti-ului si judecati si voi daca e normal ce se intampla:

Azi dupa-miaza in jur de ora 6 (in timpul ploii) am luat un taxi de la Taxi Titan din strada, de la fosta Opereta, impreuna cu mama mea. Ne-am urcat in taxi si l-am rugat pe taximetrist sa inchida geamurile pentru ca era curent una la mana si imi era sa nu ne stropeasca alta masina din sens invers. Ne-a intrebat daca e curent si i-am spus ca da, e curent (eu sunt si insarcinata), la care ne-a raspuns atunci dati-va jos. I-am spus sa opreasca sa coboram si in timp ce cobaram i-am spus ca decat asa servicii, mai bine lipsa, la care a inceput sa ne injure ca la usa cortului.

Am ramas masca. Eu inteleg ca fiecare are dreptul sa refuze clienti din varii motive, dar chiar in halul asta s-a ajuns????? e strigator la cer ce se intampla!

M-am enervat, i-am luat numarul, am sunat la dispecerat, dispecera a incercat sa il scoata basma curata si imi spunea ca nu au ce sa-i faca pentru ca are contract de colaborare cu ei.

I-am amenintat ca fac plangere la primarie la licente taxi, la autoritatea rutiera si la protectia consumatorului.

Am luat numerele de telefon de la primarie (licente taxi), autoritatea rutiera si protectia consumatorului, iar dupa week-end ma infiintez cu plangerea in dinti la toata lumea, asa cu burta la gura cum sunt!

Voi pierde o saptamana din concediul meu, dar voi castiga respect de sine ca am facut ce e normal in astfel de situatii!

mini_me [gravi]28+[fetita]

poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Foarte bine. Toata lumea se plange pe la amici dar nimeni nu ia atitudine. Daca toti am proceda ca tine , nesimtitii ar fi trasi de urechi si poate, poate va fi si romania o tara civilizata in urmatorii 50 de ani [bang].

Eu ma sochez cand ti se fura telefonul sau banii si nu mergi la politie " ca mergi degeaba " [bang]. Nu facem decat sa-i invitam sa ne fure in continuare.

Michelle[neand]

Pe mine nepasarea asta generala pe care o gasesc aici de fiecare data cand vin,ma omoara: se fura in autobuze si nimeni nu zice nimic de frica (lasa ca faci alte acte, lasa ca banii asa cum se duc faci altii la loc- daca iti dadeau in cap, daca te taia cu cutitul), iti sparge masina si zici bine ca nu a fost mai rau, bine ca macar nu ti-au luat masina cu totul, iti sparge casa si spui bine ca nu am fost acasa ca ma omora... si tot asa... gasim scuze sa nu actionam!

Toti incearca sa ne pacaleasca, sa ne umileasca, sa ne faca neinsemnati!!!Pana cand????????

poze

te inteleg. cred ca esti dezgustata mai ales ca tu traiesti intr-o tara unde esti respectata si ca om si ca femeie.

PS Ce frumos e desertul !!! Cum se numeste?

Apropo de soparle. In India, in prima zi intru in casa la cineva si zic , wow ce insecta mare se plimba pe perete -cand colo era o soparla la fel cu cea din pozele tale. [:D]

Daca ai nr soferului fa plangere. Pt ca dobitocul o merita. Cum a avut tupeul sa se poarte asa cu un client ? Si mai ales o femeie insarcinata ?? Tu iti faci datoria de cetatean si faci plangere. Bravo tie ! Si nu cred ca pierzi o saptamana din vacanta, poate cateva ore.

Sibylle id="green">[gravi] saptamâna 28

Pozele mele id="green"> Poze noi id="size1">

Cu mana pe inima va spun, traiesc in Oman de 5 ani, tara araba unde ai crede ca femeia nu e respectata si se plimba beduinii pe camile prin oras.Nu e asa deloc: am mers cu taxiurile si acolo pana sa imi iau carnetul omanez, iar in Ramadan in timpul iftar-ului cand toata lumea se ruga nu s-a oprit taximetristul sa ma dea jos ca el trebuie sa se roage.M-a dus acasa si pe urma s-a dus la moschee.

Daca se intampla asa ceva in Oman, taximetristului nu ii era ridicata licenta, era bagat la puscarie si pus sa plateasca o amenda usturatoare.

poze

Michelle, off topic: desertul se numeste Wahiba Sands, la 3 ore de Muscat. Soparla mi-a intrat in casa pe gaura de la ventilatorul de la bucatarie si aparea te miri pe unde in cele mai neasteptate momente.Nu am putut sa o prind, iar in Oman e superstitie ca iti aduce noroc daca iti intra o soparla in casa.

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...