Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce pot face cu bananele?

Recommended Posts

Am vreo 3-4 kile de banane ff coapte si nu stiu ce as putea face cu ele. Parca nu as vrea sa le arunc si nici nu stiu ce altceva sa fac din ele. Ati incercat vreo reteta de gem,peltea sau altceva din banane? Am mai dat din ele dar cu aste chiar nu stiu ce sa fac...Daca aveti vreo sugestie sau reteta astept...

noi

tot noi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tort de banane necoptid="red">

Ingrediente

50 g gelatina

150 ml apa

11 oua

3 linguri faina

400 ml lapte

400 g zahar

3 pachete de biscuiti "Picnik"

4 banane

500 ml frisca

Mod de preparare

intr-o cratita se amesteca 3 albusuri ,3 galbenusuri,200 g zahar,3 linguri faina pana se omogenizeaza.Se pun pe foc si se fierbe pana se ingroasa ca o smantana.Se ia de pe foc si se pune gelatina inmuiata aprox.30 min in 150 ml apa si se mai pune pe foc 3 min fara sa fiarba.Se pune deoparte si se bat 8 albusuri cu 200 g zahar si se amesteca cu compozitia calda.se ia o cratita de 4 l se imparte compozitia in 4 parti egale.Prima parte se pune in cratita umezita.pe aceasta se pun:pe margine biscuiti,iar in mijloc banane taiate felii,apoi se pune a doua parte care este ornata astfel:banane pe margine iar biscuiti pe mijloc si se continua asa pana se termina.Se lasa la frigider 2 ore .Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.

Banane paneid="red">

Ingrediente necesare

4 banane,

aluat gros de clatite preparat cu faina de orez;

mult ulei pentru prajit;

deasupra, zahar pudra.

Mode de preparare:

Bananele curatate se taie in bucati de 3 cm, se inmoaie in aluatul de clatite din faina de orez si se prajesc pe foc mare in mult ulei.

Se pun la strecurat si se servesc fierbinti, presarate cu zahar pudra

Banane flambateid="red">:

Ingrediente:

- 4 banane, 50 g unt, 4 linguri de gem aromat (jeleu de coacaze sau visine, gem de zmeura); 100 ml rom.

Mode de preparare:

Bananele curatate se asaza una langa alta in tigaia de teflon, se ung cu gem, se faramiteaza deasupra untul si se coc in cuptorul fierbinte, aproximativ 10 minute. Se scot din cuptor, se stropesc cu rom si se aprind. Se servesc imediat.

Pofta buna!id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="purple">

Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Platoid="size1">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...