ladidi Publicat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 16, 2006 salut pt toti parintii care sunt pe aici,as vrea sa-mi zic si eu ofuuuul...fetitza mea de 6sapt plange dupa ce ii fac baie,nu inteleg de ce?mai e cineva in situatia ac?ce stiti,e bine sa scoatem bebelusul de cap din apa? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Veve Postat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2006 Cum adica "de cap"?id="Comic Sans MS">id="maroon"> Irina , vevika & "scaly monstel"id="size2">id="violet">id="Times New Roman"> poze1,2,3,4,5,6id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2006 De cap - adica in loc s-o iei altfel- in brate, de ex, o prinzi de cap. Sa inteleg ca plange pentru ca e scoasa de cap?! Daca-i asa, n-o mai scoateti de cap, mi se pare cumplit. Si, oricum, n-ajuta la nimic! Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxana80art Postat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2006 Buna Ladidi. [:0]Scuza-ma,dar si mie mi se pare putin cam prea,prea......sa-l scoti din baie "de cap",cu toate ca nu cred ca asta e motivul pt care ea plange...si mie tot la fel imi facea fetita mea la cate saptamani,dar s-a linistit dupa 3-4 luni(acum.... depinde de fiecare copil). Si de asemenea am mai auzit de metoda asta,cu scosul copilului in felul asta din apa ,cica "sa creasca inalt si voinic"dar sincer,eu nu cred in treburile astea.Dar ,ma rog ,fiecare face cum considera de cuviinta.... Noapte buna si multa sanatate! Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004) http://community.webshots.com/user/roxana80art Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2006 hmmm...inclusiv soacra-mea m-a sfatuit sa o scot pe Bia de cap din vanita!!!!!...cica e o practica ancestrala[:D] ca sa faca copilu gat si sa creasca mare.. din punct de vedere medical: efect egal zero, dar banuiam deja asta cand am refuzat sa imi scot copilu de ureki[:D] ontopic: poate e prea frig in camera?Bia se oftica daca o scot din apa calda si da de frig..asa ca incercam sa tinem cat de cald in camera, la baita...sau poate ii e foame?incearca sa ii faci baie cam cu jumatate de ora inainte de ora de masa, ca sa se bucure la max de baita[il] a, si inca ceva: am citit tot aici pe DC un sfat al unei mamici 'patite': chiar daca e super cald afara, nu ii fa baita cu apa mult mai rece ca de obicei, ca s-ar putea sa-l deranjeze pe bebe. Numai bine![flo] Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> id="Comic Sans MS">id="size1"> BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2006 inca ceva: scoate draga mea copilul din vanita in mod normal, lasa babismele astea cu scosu' de cap etc ca nu prea isi au sensul..una e daca faci gimnastica cu bebe (dupa 3 luni, parca), dar asta cu scosul de cap tare mi-e teama ca intra la categoria...'basme, snoave si folclor' [flo] Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> id="Comic Sans MS">id="size1"> BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2006 Pai cum sa nu planga mititica dupa ce are parte de un asa tratament dureros? Eu tin o mana sub capusor(prind si gatul cu spatele) si o mana sub fundutz - incearca asa si nu de cap. Facem baita la cca o ora dupa ce a papat si in timp util pana la urmatoarea masa, ca sa ne bucuram de baita. Daca-i este fomitza adio baita de placere. Sa nu fie diferenta prea mare de temperatura intre apa si incapere(sa nu-i fie frig cand o scoti din apa). [copil] Andreiaid="red">, ingerasul nostru mic (23.05.2006)id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 dpdv medical luatul bb de cap nu are chiar efect 0...pediatra mea mi.a spus ca desi e o practica babeasca...are efect in a indrepta coloana la bb...dar vazandu.ma pe mine oripilata...mi.a spus ca nu.i obligatoriu[:D] Anca si Alexandra (10 nov.2003) poze: http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Eu sunt oripilata numai la gandul ca l-ai putea scoate de cap. Nu stiu daca doare, nu stiu daca e ok sau nu din punct de vedere medical, dar mi se pare ciudat! Dar inclin sa cred ca ii este frig, de-aia plinge. Sau pur si simplu plinge. Si Radu a avut perioade din astea!Plingea si in baie si cand il scoateam. A avut o perioada lunga cand plingea din apa pana in prosop. Dupa ce se vedea in prosop, data plinsul! Eu si Raducu [hagi] (22.04.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Sa fie apa prea calda in baita? Sau poate ca e obosita dupa baie? Ii e foame? Pana la urma voi doua trebuie sa ajungeti la o intelegere... Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.