lala_ioana Publicat Iulie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 16, 2006 buna la toata lumea, din nou :) mi-ar placea mult sa ma tund. nu foarte fistichiu, dar mi-as dori sa dau de o coafeza sau un "coafez" :P care sa sa imi dea o linie frumoasa parului, sa aiba o idee si despre tendintele in materie, si sa lucreze la un salon cat de cat central, sau in zona drumul taberei, cotroceni, pe acolo. aveti vreo idee? multumesc mult! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onetzica Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Poti incerca salonul Helot. Este pe b-dul Kogalniceanu, aproape de fac. de Drept. Cum mergi spre Universitate, pe partea dreapta. Vis-a-vis se afla o benzinarie Petrom. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denise Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 eu sunt ff multumita de salonul Vogue, la Piata Alba Iulia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lala_ioana Postat Iulie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 27, 2006 Am gasit un loc foarte dragutz, se cheama Intim si e pe Episcopiei nr. 5 (pe langa "La Mama", vizavi de magazinul Chicco). A fost supermisto, a fost exact ce am cautat, superstilista tipa respectiva. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loreena Postat Iulie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 27, 2006 eu iti recomand salonul Yoko Calea Victoriei - intreaba de Razvan Poze cu toata Familia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Iti recomand coaforul de la Carrefour Orhideea. Sunt styliste profesioniste. MIRELA http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirelaionita2006/album?.dir=/dce9re2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 quote:Originally posted by blueeyes2003[hia]Iti recomand coaforul de la Carrefour Orhideea.Sunt styliste profesioniste.MIRELAhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/mirelaionita2006/album?.dir=/dce9re2id="quote">id="quote">Serios? Si pe mine ma batea gandul sa merg acolo, mai ales ca e aproape de mine, dar nu stiam cat de bune sunt.Preturile cum sunt?Crinuta si Rayan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Eu doar m-am tuns acolo si preturile incep de la 25 ron. Restul... MIRELA fotografii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MILESCHRISTI Postat Martie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2007 Bine v-am gasit! Stie cineva ceva despre Salonul Vogue din Romana? (in particular despre doamna Rodica) Daca ati avut experiente, de orice tip, va rog sa mi le impartasiti si mie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violeta70 Postat Martie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2007 Buna seara tuturor, Chiar in seara asta am fost la coafor. Eu va recomand Salonul "Helen" din Piata Rossetti, strada Hristo Botev. Eu acolo ma tund de multi ani, si preturile nu sunt piperate. Salutari tuturor [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.