kim222 Publicat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 17, 2006 Stie cineva daca pot folosi ATM-ul (un fel de debit card romanesc)de la Citi Bank USA la orice bancomat din cadrul Citi Bank Romania, folosind pentru retragere pinul? Este perceput vreun comision? Dar la alte bancomate ce apartin de alte banci? Se pot folosi in magazinele din Romania, credit cardurile straine? In citeva zile vin in Ro si nu prea vreau sa plec cu cash dupa mine... Va multumesc anticipat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicole2005 Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Pentru card cel mai bine ar fi sa-i intrebi pe cei de la Citibank, ei iti pot spune sigur.Uite adresa lor si le poti trimite un mail sa ii intrebi http://www.citibank.com/romania/. Cu restul chiar nu stiu ca se te pot ajuta, poate altcineva de pe forum stie. nicol [gravi] 31+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicina Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Draga mea noi cand mergem acasa folosim Visacard si Mastercard care poti lua de la orice bancomat si plati la magazine mari dar nu la toate. cicina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Draga kim,poti sa utilizezi cardul in orice distributor din ro(nu conteaza bnca),comisionul este luat de banca care ti-a emis cardul,nu de bancile din ro!!! Noi folosim cardul visa cind venim in ro,ne convine pt ca banca la care sintem ne ia comisioane f mici(ex pt 250 euro retrasi,5 euro comision)! Vacanta placuta Corina si Anna nazdravana!![hop] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
polux Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Iubita bineinteles ca poti sa folosesti debitul in Romania, mai ales ca acum au si sucursale Citi Bank.Si nu numai de la sucursalele lort poti scoate, ci si de la altele.Comisionul e destul de mic.Sigura problema ramane suma pe care o poti retrage odata, dar banuiesc ca scotand de la banca lor, ai plafonul de aici din state. Si deasemenea sunt multe mari magazine unde poti sa platesti cu cardul.Chiar si cu credit cardul, cu singura conditie sa ai pin la el. Eu am platit la OMV, Carrfour, Bila, si am scos de la diferita banci numerar. Singura problema a fost ca nu-mi dadeau decat 2-3 sau 4 milioane deodata.dar faci mai multe tranzactii si gata daca ai nevoie de mai mult.Daca mai ai nevoie de informatii spune-mi.A si eu am mai avut o problema, ca mi-au blocat contul dupa cateva tranzactii, ca nu am anuntat aici ca vreau sa-l folosesc peste granita. De fapt a fost bine, caci ei au crezut ca a fost furat si de asta.S-a rezolvat cu un telefon. Poate trebuie sa anunti si tu, chiar daca au sucursala si in RO. Vacanta placuta. Liliana Poze cu maimutica mea Poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kim222 Postat Iulie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Se pare ca nu toata lumea m-a inteles...eu vorbeam de debit card (deci banii mei..nu credit card) la Citi Bank....normal fiind aceeasi banca si fiind banii mei nu ar trebui sa se perceapa nici un fel de comision... Cit priveste credit cardurile..am inteles! Dar daca eu platesc la magazine cu credit card..de ce imi trebuie pin-ul? Pinul este folosit doar la retragere cash! Sint alte reguli in RO? Am sa scriu si la Citi Bank...dar nu cred ca -mi vor raspunde in timp util... Va multumesc la toate pentru raspuns! edit..cei de la Citi Bank nu pot fi contactati prin email.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Da, in ro se plateste comision chiar daca retragi bani de la ATM bancii care a emis cardul, la absolut orice tranzactie ai facut cu cardul dar.. Daca il folosesti la magazine/benzinarii/etc comisionul il plateste cel care ti-l accepta. Cel putin asa stiam io ca stateau lucrurile acu 2 ani si in aprilie a.c. am folosit card de debit si nu am platit noi nici un comision. Am verificat ulterior. La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kim222 Postat Iulie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Multumesc...este ciudat..dar daca asa sint regulile... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina Postat Iulie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 Draga Kim,ar trebui sa intrebi la banca ta daca ei iau comision cind folosesti cardul in Europa!Cum ti-am mai spus,nu bancile din Ro iau comisionul ci banca care a emis cardul!In Franta asa este!In plus am intrebat in Rom la BRD si mi-au spus ca ei nu iau nici un comision pe un card care nu este emis de ei! Iar codul pin trebuie sa il faci cind cumperi ceva pt securitatea ta,daca cineva iti fura cardul nu poate retrage bani sau cumpara din magazin!Il poate folosi doar pe internet! Corina si Anna nazdravana!![hop] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kim222 Postat Iulie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 17, 2006 M-am hotarit...ma duc la banca si-i intreb...dar stiu de pe acum...intrebari legate de Ro...hmmm..nu stiu.. nu au auzit... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.