Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Atitudine de sef?!

Recommended Posts

Vreau sa propun un subiect care pune in disctie un sef ce prezinta o atitudine frumoasa atunci cand discuta cu tine, dar sa afli mai tarziu ca de fapt te barfeste colegelor tale. Am crezut ca este vina mea sau colegele mele imi spun minciuni, dar pot sa afirm ca aceeasi atitudine o are si fata de celelate fete, barfindu-le in prezenta mea. Oricum, nu cred ca va avea curajul sa -mi spuna sa plec din firma, dar credeti ca acest fals caracter al ei va trebui sa ma determine sa-mi caut altceva sau sa incerc sa tratez ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? Nu pot deschide subiectul spunand ca am auzit discutii la adresa mea, caci fetele ar fi niste" turnatoare". Cum ati proceda voi cu un astfel de sef?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga mea[flo][pup],

Imi pare rau de ce se intampla[V].... sincer si eu m-am confruntat cu astfel de oameni[V]... mai ales in ultima vreme[bang][bang] ..ba chiar pot sa afirm ca din cauza unor astfel de oameni am inceput sa imi pierd increderea in oameni ... poate si in mine , dar asta e alta discutie ....

Eu cred ca cel mai bine este sa il/o ignori ptr ca nu faci altceva decat sa te amarasti si sa pastrezi cu el/ea doar ...hai sa ii spunem prietenie profesionala nimic mai mult .. de barfit ,va barfii orice ai face ..ideea e ca tu sa treci peste asta si sa nu iti pese ..daca colegele tale sunt cu adevarat colege si te cunosc atat profesional cat si ca om atunci nu trebuie sa iti faci probleme sunt sigura ca stiu si ele cu cine au de a face( ma refer la sef/a)...E adevarat ca E USOR DE ZIS GREU DE FACUT ( ma stiu pe mine ...io cu teoria stau bine cu practica....am imbatranit 10 ani in ultimele 5 luni din cauza unor astfel de persoane ...)dar incearca ..spune-ti mereu in gand cand auzi o noua barfa "nu ma intereseaza","eu stiu mai bine realitatea si nimeni nu ma poate pune la pamant"

Daca ai nevoie de un "umar"..stii tu unde sa ma gasesti....[^]...Multiii pupici lui Rares si tie ..capul sus ai o mandrete de flacau[olala] si nimic nu trebuie sa iti umbreasca bucuriile vietii[pup][pup]

Cu drag,

Va [pup] dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE![flo][flo][flo]

Alessia[vampa], Benny [nl](02.03.05) si Sebi (16.01.98)[avion]

Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

As cauta punctele slabe si as specula in favoarea mea. Stai linistita ca un astfel de om nu se mai controleaza, nu are rusine si are senzatia ca s-a nascut si moare sef. Problema este daca e si actionar al firmei. In acest caz ori eviti momentele de "intimitate" si te detasezi de barfele spuse in spatele tau ori pleci.

Ce inseamna "te birfeste"? La nivel personal sau cind vine vorba de evaluari si promovari? Pentru ca poate fi vorba de-o persoana imatura, care crede ca asa trebuie sa faca un sef, ori are in vedere o complet alta schema de angajati si vrea sa va dea pe toate afara si de-aia incearca sa provoace zizanie.. (?)

Eu i-as zice ca-s necajita ca o colega (si evident ca nu dai nume, ca nu esti turnatoare) ma vorbeste frumos in fata si urit de fata cu altii. In treacat. Daca-i doar "sefa incepatoare" poate se prinde si se mai abtine. Ori o sa inceapa sa te urasca sincer.. [:)] Important e sa nu lasi sa te afecteze pe tine. Viata e prea scurta si prea grea ca sa mai bagam in seama si prostioarele astea..

Din pacate sefii ca si rudele nu ti-i poti alege. Foloseste butonul de "ignore" cat poti si daca nu merge cauta-ti alta slujba. Dar din cate am observat asta-i cam o boala printre sefii de la noi....

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

vai, ce urat! urat! urat! [xx(]

trebuie sa iei o mica distanta si sa eviti sa "te dai" de partea cuiva. si mai ales ignora ceea ce s-a intamplat. nu uita ca atunci cand spui lucruri urate despre un coleg, te murdaresti in fata celui care asculta. Vei fi foarte apreciata daca vei fi corecta si echidistanta. In felul acesta sefa ta si-a cam pierdut reputatia de sef...cam trist...

No, vidiazni!id="green">id="size1">

si la mine e la fel![biz][alcool]

cand sunt eu cu el in birou zice de ceilalti colegi ai mei[grup], cand e cu alt coleg zice de mine si de restul...[grup]

io m-am invatat si nu il mai bag in seama, cand incepe sa comenteze ceva schimb subiectul sau ma ridic si plec spunandu-i ca am treaba multa si ca nu mai pot sa stau sa vb!

tb sa te obisnuiesti sa nu ii mai bagi in seama!

eu asa am facut si de 4 ani nu mai am tb cu asta!dar in schimb am altele cu duiumu'!

bafta![;)]

[pup][pup]

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Cred ca e doar o femeie careia ii place barfa. probabil se gandeste ca isi apropie angajatele daca sta la o barfa cu ele separat pe seama celorlate... [alcool] Gandire defecta as zice, si imaturitate. Nu cred ca are intentii rele in fapt. Eu as ignora-o la capitolul asta si gata. Sper sa poti si tu [flo]

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...