Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

anti clipul de la YouTube: defectele romanilor -

Recommended Posts

• Administrators

Sunt romanca deci intru si eu in discutie.

Ma plicitiseste lirismul video-urilor ce circula pe internet despre calitatile si inventiile romanilor. Imi suna a propaganda ieftina.

Acum ca tot stim ce calitati avem - ce defecte avem?

Sau nu avem deloc?

poftiti la discutiune :)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns
ba io zic ca se vorbeste mai mult si mai des despre defectele noastre decat despre calitati (hoti, cersetori, spaga, maidanezi, rromi, sa moara si capra vecinului, a ne fura caciula, snobi, samd). probabil acum se vehiculeaza mai mult partea buna, pentru ca se incearca branduirea Romaniei si era si cazu.

da...mi-e sila de cersetori, de hoti, de canalii, de mincinosi, dar mai scarba mi-e de cei ce scuipa in propriul neam si asta gratis [:D]...asa ceva n-am mai vazut la nici un popor din lume, ne furam singuri caciula si dam cu ea de pamant...halal...wtf is Marius Nicolescu?

No, vidiazni!id="green">id="size1">

quote:Initial creeata de desprecopii

Acum ca tot stim ce calitati avem - ce defecte avem?

Sau nu avem deloc?

id="quote">id="quote">

Defecte [alcool] ?

Nu stiu ca vreun roman sa aibe defecte [:-)))] ......

Apropo, faptul ca nu stiu ce sunt acelea defecte.... e un defect [^] ?

Adrian

My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Occidentul ne stie ca pe cei mai hoti si mai saraci dintre toti europeni. Oare e nevoie de un clip care sa ne infiereze mai rau?

Cnd le-am aratat videoclipul original, acela cu reclama Ursus, celor de la servici, au fst super mirati. Nu stiau nimic bun despre noi. Tot timpul se gasea cate unul mai tzoparlan care sa faca glume cool pe seama romanilor.

Le-am aratat cu acel videoclip ca avem si noi partile noastre bune.

Cum insa o stire de scandal face o mai buna vanzare unui ziar, nu am speranta sa vad prea curand o lauda la adresa romanilor. Nu ar interesa pe nimeni..

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

id="right"> id="size1">

Acum cateva zile am vazut la tv ceva socant ...televiziunea noastra face reclama Bulgarie la greu ...de ce oameni buni ?Atatia ani au venit turiti de pretutindeni la noi in tara si sa-u bucurat de peisaje, de preturi mult mai mici decat in alte tari ,au fost bucurosi sa cunoasca romani si au fost primiti ca nicaieri in lumea asta de bine.Cum de totul s-a schimbat asa peste noapte ...doar pt ca vrem sa infloreasca turismul altor tari ?doar pt ca vrem sa ne tragem singuri la fund? Dupa ce ca ne fura statul la greu ,se trezesc si altii sa ne fure si ultimul strop de demnitate cu care candva mergeam pe strada...de ce vreti sa mai descoperiti niscaiva defecte ?nu aveti cu ce sa mai parati acest neam prin tari straine ?

Ahhh si ca spuneam de antireclama ce ne-o facem cu televiziunea...filmau de la bulgari ,frumoasele floricele,tasnitori ,fantani si toate cele ,in locurile cele mai frumoase...iar de la romani dadeau de undeca de la 1 mai,unde se strangea spuma aceea galbena a marii,erau si cateva sticle de plasti ...o zona oricum nepopulata(nu cred ca Bulgarii nu au asa ceva...verisoara mea a stat in faimoasa Grecie si si acolo erau stfel de locuri).De ce nu au filmat si la noi in Mamaia ,Neptun...sau multe alte statiuni care arata foarte bine?De ce vorbim doar de hotii din Romania cand stim foarte bine ca nu dor romanii fura.Am un prieten in State ,care anul acesta se duce in Bulgaria la mare ,are un coleg bulgar si l-a invitat...el i-a spus ca ar vrea sa treaca o tura si prin Romania sa viziteze cateva locuri de care a auzit ....stiti ce i-a spus bulgarul?sa nu treaca granita la romani ca o sa fie jefuit ziua in amiaza mare,ca o sa i se dea in cap si sar toti romanii haita pe el ,ca sunt numai tigani aici si ca ce a auzit el ca e frumos,defapt sunt niste daramaturi pe care noi nu am avut bani sa le restauram si tot felul de alte "reclame".

M-am lungit aiurea ...dar zau ca sunt suparata...nu spun ca nu sunt multe nereguli la noi in tara ,foarte multe fata de alte tari care au trait inca de la inceput in democratie ...dar prea ne sapam singuri groapa...mai rau e ca ne si place[xx(]

gogomarla

Bun, asta cu reclama e cu totul alta discutie. Nimeni nu zice ca noi nu avem defecte [:D] Adica le asumam, insa cautam sa aratam ca avem si calitati. :-)

Litoralul din Bulgaria chiar are succes ! Si pe buna dreptate. Nu cred ca e o solutie sa incercam sa ne valorizam coborandu-i pe ceilalti.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...