Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Din ciclul, se intampla in Romania......

Recommended Posts

Medicul pediatru care a deflorat partial o fetitã a scãpat de pedeapsã

Comisia de Disciplinã din cadrul Colegiului Medicilor nu a gãsit-o vinovatã pe dr. Mihaela Fermesanu, de la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului "Sf.Maria", care a dezvirginat partial o fetitã de cinci ani.

Micuta a fost adusã de mamã la spital pe 5 aprilie, pentru cã o durea burta, fiind consultatã de doctorul Mihaela Fermesanu. Aceasta a bãnuit cã s-a format un dop de substante fecale si a încercat un tuseu rectal. Cînd a ajuns acasã, mama fetitei a descoperit urme de sînge pe lenjeria intimã a acesteia, dupã care medicii legisti au constatat dezvirginarea partialã a copilei. Reprezentantii Comisiei de Disciplinã spun cã nu a fost vorba de o abatere deontologicã sau profesionalã. "Este o eroare de tehnicã medicalã nedoritã care s-a întîmplat într-o manevrã de diagnostic", ne-a spus dr. Gabriel Dimovte, presedintele Comisiei de Disciplinã. Mama fetitei poate contesta decizia la Comisia Superioarã de Disciplinã din cadrul Colegiului Medicilor din România. Cu alte cuvinte, medicul a scãpat cu fata curatã, desi a gresit. În urmã au rãmas trauma fetitei si frustrarea pãrintilor, de care însã nu pare sã-i pese nimãnui.

http://www.evenimentul.ro/articol/medicul-pediatru-care-a-deflorat-partial-o-fetita-a-scapat-de-pedeapsa.html

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

..ce-i drept, se intampla, dar nu cred ca numai in Romania

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

"Accidente" medicale se intampla peste tot in lume, unele avand consecinte fatale, din pacate.

Chiar ieri ne spunea un prof ca in Germania, anual mor 50 000 [:0] de pacienti, de pe urma greselilor medicilor. (si tot profu glumea cum ca bine ca medicii mai fac din cand in cand greva [ups] - de vreo 3 luni medicii din Germania sunt in grevaid="size1">).

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple">

Cristina, dar fata nu mai este virgina acuma?

Si eu cred ca se intimpla si in alte parti. Cred ca singura diferenta e ca pe acolo ziarele sint mai serioase ca la noi..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...