Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reflexoterapie - experientele voastre

Recommended Posts

Buna!

Vrem sa le facem lui tataie si mamaie abonament la un centru de reflexoterapie din Constanta (nu spui care, ca sa nu fie considerata reclama). [;)]

Mergem la mare si vrem sa ne simtim bine acolo, dar ei sunt varza cu sanatatea, saracii... Pe tataie il dor picioarele si are varice, iar mamaie are discopatie si din cand in cand, crize biliare.

M-am uitat pe net si am vazut ca ar fi indicata reflexoterapia in cazul lor.

A facut cineva de pe forum reflexoterapie (el/ea sau parintii)? Cate sedinte? Pentru ameliorarea/vindecarea caror afectiuni? A functionat? Care au fost experientele voastre vizavi de acest tratament?

Multumesc! [asia]

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!

http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am facut si fac reflexoterapie de 6 luni ,eu am 38 ani si sant bolnava de spondilita anchilozanta (un fel de reumatism dureros ) durerile mi-au mai disparut (dar daca e vremea rea mai am putine dureri )coloana era adusa si deja am inceput sa o indrept .Dar daca vrei sa aiba rezultate nu te lua dupa ce spune la telvizor ca trebuie 10 sedinte .Le doresc sanatate

dani

Am facut si eu anul trecut vreo 12 sedinte, dupa care o sedinta/saptamana pt intretinere. Mare efect nu am simtit, cum ma durea coloana, tot ma doare. Dar, in cazul meu, cred ca pt coloana ar fi trebuit sa mai fac si exercitii, si fizioterapie. Asa ca merita totusi sa incerci. In orice caz, e foarte placut si relaxant!

Eu am facut 30 de sedinte si dupa m-am simtit foarte bine.Acolo era o doctorita care se ocupa de naturiste si mi-a si recomandat ce ceaiuri si tincturi sa beau.Combinate au dat rezutate foarte bune.

Eu zic ca merita sa le faci abomament.

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Mama face cateva proceduri cam de 2 ori pe an. Anul trecut a sarit sedinta din toamna si s-a plans toata iarna, deci efectele sunt bune dar trebuie consecventa.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Eu am facut in urma cu cativa ani si a avut efecte destul de evidente. Aveam prea multe afectiuni ca sa incerc sa le tratez pe toate deodata cu altceva decat reflexo... Am facut primele 10 sedinte una dupa alta (de luni pana vineri...), apoi trebui sa fac 2-3 pe saptamana, pana aveam rezultatul scontat. De intretinere se pot face cate iti permiti (ca timp si bani), o data la doua saptamani, o data pe luna...

Primele efecte le-am simtit la rinichi si la somn. Astea sunt cele mai rapide si mai vizibile. Deci nu sfatuiesc pe nimeni sa-si strice concediul in felul asta! Sau, daca vrei sa petreci ceva timp cu bunicii, sa nu inceapa in concediul vostru. Iti este somn atat de rau incat n-ai face altceva decat sa dormi toata ziua si toata noaptea! Iar despre rinichi... ma duceam la 20 de minute in timpul sedintei (care dura o ora) cu vezica plina! In rest, doare de mori in zonele din talpa care corespunzdzonelor afectate din organismn. Nu e placut, dar e ok. Iti regleaza tranzitul intestinal, daca i probleme (eu n-am, dar mi s-a zis).

Efecte secundare, acum! N-ai sa te astepti la asta, dar lucrurile stau cam asa (la mine). Am intrerupt sedintele in perioada sarbatorilor de iarna, dupa 3 saptamani de reflexo (daca imi amintesc bine), ca aveau concediu incepand cu 19 decembrie, pana in ianuarie... Toate bune si frumoase, ar fi trebuit oricum sa incep perioada de intretinere, cand le puteam rari. Surpriza: am inceput sa am probleme cu constipatia! Asta a fost cel mai evident. Altceva (reumatism ori probleme ginecologice) nu aveam cum sa verific. Dupa cam doua saptamani in care m-am chinuit cu ce nu m-am chinuit eu in viata mea, m-am reglat. Fara tratament, am asteptat sa-si revina organismul singur. COncluzia mea a fost ca iti echilibreaza organismul minunat, insa iti da cumva un echilibru artificial, care nu apartine corpului tau, intr-o masura... Deci ar trebui sa ai timp si bani de intretinere. Ori eu nu aveam si nici nu-mi place ideea de a depinde o viata de ajutoare din afara. Mi s-a spus (am avut o discutie cu medicul lor) ca nu este adevarat si ca nimeni nu s-a plns de asa ceva.

Eu raman insa la parerea mea, asa sunt eu, mai incapatanata!

Fiecare e bine insa sa incerce pe propria piele. Rau nu face! Si oricum fiecare organism reactioneaza in felul propriu.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...