Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ajutor urgent pentru gasirea unui medicament!

Recommended Posts

va rog din suflet sa ne ajutati sa gasim un medicament care nu se afla in Romania si care inlocuieste citostaticul ASPARAGINAZA, medicamentul se numeste (dupa spusele medicului) PEG Asparaginaza (probabil ca exista si alte denumiri afara, va spun imediat ce aflu)

Radu are 3 ani si 8 luni si a fost diagnosticat cu limfom non-hodkin in luna februarie... in urma citostaticelor si printr-un miracol el nu mai are acum celule canceroase dar continua tratamentul de consolidare care dureaza doi ani...

azi dimineata a facut reactie de sufocare dupa administrarea citostaticului asparaginaza si trebuie neaparat sa gasim inlocuitorul acestuia pentru continuarea protocolului!

va spun ca nu e vorba de bani ci numai de aflarea tarii de unde se poate aduce medicamentul peg-asparaginaza!

va multumim din suflet!

Dana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sper sa gasesti aici ce te intereseaza! Ai si un numar de contact pe primul link:

http://www.cincinnatichildrens.org/health/info/medication/o-s/peg-asparaginase.htm

http://www.hosp.uky.edu/pharmacy/formulary/formularydrug.html?PEGASPARAGINASE

Se pare ca poate fi procurat din Statele Unite. Mult succes si insanatosire grabnica!

Zoe si bb David

http://pg.photos.yahoo.com/ph/filiphostiuc/detail?.dir=baefre2&.dnm=54c4re2.jpg&.src=ph

Daniela ,

Pot sa-ti dau acest nume al medicamentului:

ONCASPAR®

Rhône-Poulenc Rorer

Peg-aspargase

Antineoplasic

numele pe care tu i-l ai este de generic,dar mai intreaba.

Eu cred ca Rhone-Poulenc are sediu in bucuresti,cauta pe net.

+31[gravi]SOPHIA =Muza filozofilor

Pegaspargase (Systemic)

Drug Information provided by: Micromedex

ARTICLE SECTIONS

US Brand Names

Description

Before Receiving This Medicine

Proper Use of This Medicine

Precautions While Using This Medicine

Side Effects of This Medicine

back to top US Brand Names

Oncaspar

Another commonly used name is PEG- SMALLCAPSL-asparaginase

am gasit si acesta

+31[gravi]SOPHIA =Muza filozofilor

Fetelor va multumesc mult! pierdusem subiectul!

intre timp am reusit sa dau si eu de denumirea ONCASPAR, se pare ca licenta este la New Jersey dar totusi s-ar gasi si in Germania.

o sa aflam cel tarziu maine!

oricum spitalul trebuie sa initieze comanda chiar daca parintii vor suporta costurile, numai sa fie rapid.

multumesc mult!

Dana

Medicamentul se gaseste in Germania sub denumirea de :Oncaspar Durchstechflasche.Medicamentul costa 1324,01 Euro. Este un produs care necesita a fi tinut la rece si ai nevoie de reteta pentru el. Nu stiu daca poti comanda si din romania. Dar exista si site-uri unde poti comanda si iti trimite produsul in tara. poti gasi mai multe informatii aici:

http://www.medizinfuchs.de/search_result.php?detail=7705324&medikamentenname=ONCASPAR%20Durchstechfl.&packung=1X1ST&hersteller=MEDACSCHER

daca nu te descurci poti sa-mi scrii si te pot ajuta cu informatii.

lili_ka

quote:Originally posted by lili_ka

Medicamentul se gaseste in Germania sub denumirea de :Oncaspar Durchstechflasche.Medicamentul costa 1324,01 Euro. Este un produs care necesita a fi tinut la rece si ai nevoie de reteta pentru el. Nu stiu daca poti comanda si din romania. Dar exista si site-uri unde poti comanda si iti trimite produsul in tara. poti gasi mai multe informatii aici:http://www.medizinfuchs.de/search_result.php?detail=7705324&medikamentenname=ONCASPAR%20Durchstechfl.&packung=1X1ST&hersteller=MEDACSCHERdaca nu te descurci poti sa-mi scrii si te pot ajuta cu informatii.lili_ka

id="quote">id="quote">Lili, multumesc din suflet!cate flacoane are oncaspar in cutie la 1324,01 euro???lui Radu ii trebuie 6 doze!________________________Dana

puteti sa imi raduceti si mie asta:

Art.Nr.: 7705324

Artikeldatenblatt drucken

Lieferzeit: 2-3 Tage

ONCASPAR Durchstechfl. N 1

UVP des Herstellers: 1324,01 EUR

Unser Preis: 1.324,01 EUR

incl. 16 % MwSt zzgl. Versandkosten

Bestell-Nr.: 7705324

Menge: 1X1 St

Anbieter: MEDAC GMBH

Lagervorschrift: Keine Vorschriften.

Privatrezept

Kassenrezept

Kassenrezept befreit

Anzahl:

Legende:

= rezeptpflichtig

* Zu der normalen Zuzahlung können Festbetragsabhängig noch Mehrkosten entstehen, die wir Ihnen gesondert per Email mitteilen werden. Weitere Informationen zu den Arzneimittel-Festbeträgen erhalten Sie hier

Dana

Art.Nr.: 7705324

Artikeldatenblatt drucken

= Tipareste foaie articolului

Lieferzeit: 2-3 Tage

= timp pt trimitere/livrare 2-3 Zile

ONCASPAR Durchstechfl. N 1

UVP des Herstellers: 1324,01 EUR

= pretul recomandat de producator 1324,0

Unser Preis: 1.324,01 EUR

= pretul nostru 1324,01 euro

incl. 16 % MwSt zzgl. Versandkosten

= inclusiv taxe pe valoare adaugate plus costul de trimitere (pretul de trimitere se aduaga la acest pret)

Bestell-Nr.: 7705324

= nr de comanda

Menge: 1X1 St

= cantitate 1x1 bucata

Anbieter: MEDAC GMBH

= oferit de MEDAC

Lagervorschrift: Keine Vorschriften.

= prescriere pt depozitare: nu exista

Privatrezept

= reta privata

Kassenrezept

= retata a casei de asigurari

Kassenrezept befreit

= scutit de reteta a casei de asigurari

Anzahl:

= numar/cantitate

Legende:

= rezeptpflichtig

=legenda: se elibereaza pe baza de reteta (reteta obligatorie)

* Zu der normalen Zuzahlung können Festbetragsabhängig noch Mehrkosten entstehen, die wir Ihnen gesondert per Email mitteilen werden. Weitere Informationen zu den Arzneimittel-Festbeträgen erhalten Sie hier

= la pretul normal (fix) pot aparea alte costuri care va vor fi comunicate intr-un email. Informatii suplimentare despre pretul fix al medicamentului gasiti aici:

id="blue">id="blue">id="blue">

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

quote:Originally posted by aschiutza

Art.Nr.: 7705324Artikeldatenblatt drucken= Tipareste foaie articoluluiLieferzeit: 2-3 Tage= timp pt trimitere/livrare 2-3 ZileONCASPAR Durchstechfl. N 1UVP des Herstellers: 1324,01 EUR= pretul recomandat de producator 1324,0Unser Preis: 1.324,01 EUR= pretul nostru 1324,01 euroincl. 16 % MwSt zzgl. Versandkosten= inclusiv taxe pe valoare adaugate plus costul de trimitere (pretul de trimitere se aduaga la acest pret)Bestell-Nr.: 7705324= nr de comandaMenge: 1X1 St= cantitate 1x1 bucataAnbieter: MEDAC GMBH= oferit de MEDACLagervorschrift: Keine Vorschriften.= prescriere pt depozitare: nu existaPrivatrezept= reta privataKassenrezept= retata a casei de asigurariKassenrezept befreit= scutit de reteta a casei de asigurariAnzahl:= numar/cantitateLegende:= rezeptpflichtig=legenda: se elibereaza pe baza de reteta (reteta obligatorie)* Zu der normalen Zuzahlung können Festbetragsabhängig noch Mehrkosten entstehen, die wir Ihnen gesondert per Email mitteilen werden. Weitere Informationen zu den Arzneimittel-Festbeträgen erhalten Sie hier= la pretul normal (fix) pot aparea alte costuri care va vor fi comunicate intr-un email. Informatii suplimentare despre pretul fix al medicamentului gasiti aici:id="blue">id="blue">id="blue">Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

id="quote">id="quote">Aschiuta, multumesc mult, eu voiam sa vad cantitea dar vad ca scrie 1x1 bucata si nu prea sunt lamurita... stiu ca exista sub forma de flacon, poate ca o cutie sa aiba mai multe flacoane, daca te-as ruga ai puttea afla tu cum se distribuie? ai putea trimite un mail, eu nu stiu o boaba de germana... multumesc!http://www.medizinfuchs.de/search_result.php?detail=7705324&medikamentenname=ONCASPAR%20Durchstechfl.&packung=1X1ST&hersteller=MEDACSCHERin Austria au gasit cu 500 euro doza.... de aia intrebam!________________________Dana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...