Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ajutor urgent pentru gasirea unui medicament!

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by aschiutza

Am gasit ca e vorba de o sticluta cu 5 ml de solutie in care sunt 3750 I.E. L-Asparaginase http://72.14.221.104/search?q=cache:5Kz0z7dUgAUJ:www.extra.pharmatrix.info/pdf/fipdf/fiEkbjrmkNRlM.pdf+oncaspar+medac&hl=de&gl=de&ct=clnk&cd=15 .Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

id="quote">id="quote">nu reusesc sa intru pe nici un link, imi cere autorizarea... deci e o singura doza de fapt...ai putea sa ma ajuti sa caut si o alta forma a medicamentului ERWINIASE...? eu tot incerc, desi cred ca se gaseste in Franta acesta... poate fetele din Franta ne vor ajuta!________________________Dana
Distribuie pe alte site-uri

ai putea sa ma ajuti sa caut si o alta forma a medicamentului ERWINIASE...? eu tot incerc, desi cred ca se gaseste in Franta acesta... poate fetele din Franta ne vor ajuta!

Dana

Meicamentul se cheama ERWINASE si din cate am citit pe net in Germania nu se mai comercializeaza. Oricum mai caut.Ce am gasit este ca pe piata din Germania se comercializeaza doar produsele medac: Asparaginase medac si Oncaspar

lili_ka

Singurele informatii gasite despre Erwinase sunt din 2003 (in germana) si vorbesc despre retragerea unui lot de pe piatza din cauza unor probleme de sterilizare. Alta pagina vorbeste ca numai doua medicamente Oncaspar si inca unul tot de la Medac mai sunt de gasit in Germania (asta e insa in 2004 scris). Erwinase nu l-am gasit pe paginile germane ale farmaciilor.

Aici inca o data despre Oncaspar. De fiecare data am gasit cel mult infomatia ca este sticluta de 5 mL.

http://www.deutscheinternetapotheke.de/med_details.html?pzn=7705324

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...