laurajr Publicat Iulie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 18, 2006 http://www.desteptarea.ro/articol_3500.shtml Initial am citit acest articol si m-a impresionat profund tragedia tuturor...duminik am vorbit acasa la Bacau si am aflat ca de fapt pe aceasta mamica o stiu oarecum....avea copiii la mama mea la gradinita... Este o poveste tragica care se putea intampla oricarei dintre noi !!! Sotul a plecat la munca si cica s-ar fi incurcat cu o mandra prin Spania...ok, iti refaci viata, nu e singurul, dar cum a putut sa-si paraseasca familia si mai ales copiii fara nici un cuvant ? Doar stia atunci cand a plecat ce greu se descurcau cu banii... Mama a incercat de una singura sa tina piept tuturor greutatilor : fara familie ( mama, tata, frati ) cu datorii la camin, la intretinere, la chirie... Gazda o anuntase ca nu mai putea sa o tina fara sa plateasca...si colac peste pupaza, Electrica, marea firma la care lucra, s-a gandit sa o restructureze pe dna inginera...da era inginera, o fata care-si facuse vise ca viata ei va fi lina si frumoasa ... Ma simt pustiita si ma gandesc doar la copilasii aia care au stat o zi si o noapte cu mamica moarta in casa...le-a fost poate foame, cald, vroiau la baie si mama dormea prea mult...a murit mai rau ca un caine .... Ce nu pot pricepe in ruptul capului : cum poti da afara o mama unica intretinatoare de familie ? Cum este posibil asa ceva ? Banii pe care deja i-am trimis in tara nu inseamna decat o picatura in oceanul nevoilor pe care il au copiii...imi pare rau ca nu am o situatie mai buna sa ii infiez . Sper totusi ca o familie cu suflet mare sa o faca ! Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi ! Laura [gravi] 20 sapt si Ioana Nazdravana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaluD Postat Iulie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 18, 2006 Din pacate, nu-i putem infia, dar spune-ne cum altfel ii putem ajuta. Multumesc mult. Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina Ajutati-l pe Andrei sa traiasca! http://www.point.ro/andrei/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiquelle Postat Iulie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 18, 2006 In Romania? Nimeni. Cui i-a pasat ca era unica intretinatoare a familiei? Si chiar daca stiau, la cata rautate exista in tara asta, invidie, ma pot gandi la orice. Este nedrept pentru acei copilasi sa intre in viata asa, singuri, departe pentru totdeauna de o familie adevarata, lipsiti de dragostea adanca a parintilor. Ei sunt de fapt victimele. Dumnezeu sa o ierte pe mama luptatoare, iar de copilasi sa aiba grija! _______________________ IUBESC VIATA! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurajr Postat Iulie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 RaluD, frumos din partea ta, ca te oferi dar eu fiind aici departe, nu stiu cum i-am putea ajuta...doar gasindu-le o familie... Educatoarele si parintii de la gradinita copiilor au strans ceva bani si am trimis si noi ceva . Durerea mea este injustetea vietii, obtuzitatea si lipsa de umanitate de care au dat dovada sefii ei ...stiu atatea persoane care lucreaza acolo, freaca 2 hartii si nu au fost restructurati , dar ea, mama singura, a fost data afara ! Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi ! Laura [gravi] 20 sapt si Ioana Nazdravana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaluD Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Stii un cont unde sa putem trimite niste bani? Sunt convinsa ca nici un ban din lume nu le-ar putea inlocui mama, dar altceva nu stiu ce sa fac... Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina Ajutati-l pe Andrei sa traiasca! http://www.point.ro/andrei/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aelita Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Mai bine zis: cine protejeaza copiii cu mame singure ?????? Pacat,mare pacat.. Sotul,se spunea ca e de negasit,de une se stie ca are o mandra pe acolo si si-a parasit familia ? E sigur de asta?Daca se stie asta,inseamna ca se stie si unde este . Trebuie sa se faca responsabil de copii,de acum. Nu ii poate infia nimeni,pt ca acesti copii au un tata . Nu stiu cum,din atatea rude nu s-a gasit nici un suflet sa ii ia ,si s-au oferit mai repede cunostintele . Nici eu nu pot intelege cum pot da afara o mama singura, eu cred ca asta se putea ajunge la tribunal,dar acum e prea tarziu... Tatal,daca e adevarat ca i-a parasit de buna voie,si nu i s-a intampalt si lui ceva,sa ii aiba pe sufletpe toti trei !! Sa nu aiba pace toata viata lui,si la batranete sa aiba si el aceeasi soarta,cand copiii nu ca vor fi neputinciosi si nu vor deschide usa de la baie,ci nu vor dori sa o faca ! Cine sa se gandeasca la ea si la copilasii aia amarati,statul?Daca propriul tata,sange din sangele lor nu s-a gandit,cine altcineva ???? Copiii astia vor ramane traumatizati pe viata,si nu stiu daca vreodata vor putea intelege cum au fost lasati singuri ,la o varsta la care ei nu se pot apara si nici ingriji. Sper sa gaseasca oameni cu suflet in jurul lor,nu doar acum,ci pt multi ani de acum incolo,care sa le umple din golul ramas din tragica lipsa a mamei,si din lipsa tatalui... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurajr Postat Iulie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 RaluD, daca vrei ma pot interesa de un nr de telefon la Bacau la colega mamei care strange bani la gradi pt copii . Toti sunt socati de ce li s-a intamplat copiilor dar din pacate, nu am auzit sa se ofere sa ii ia cineva . Probabil vor merge la un centru de plasament . Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi ! Laura [gravi] 20 sapt si Ioana Nazdravana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaluD Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 Mai bine un nr de cont sau o adresa unde se poate trimite un mandat telegrafic (pt mandat am nevoie si de nume si CNP). Nu pot sa-i dau telefon doamnei, m-as simti tare aiurea... Ce sa-i spun... nu am cuvinte. Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina Ajutati-l pe Andrei sa traiasca! http://www.point.ro/andrei/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurajr Postat Iulie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 Draga RaluD, Ti-am trimis pe privat adresa doamnei la care poti sa trimiti banii pt copii. Iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la ei si Dzeu te va rasplati . Eu tot sper ca o familie buna ii va infia si va termina cosmarul din viata lor . Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi ! Laura [gravi] 23 sapt si Ioana Nazdravana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.