Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Negi in talpa

Recommended Posts

M-am trezit cu ei si nu mai reusesc sa scap. Sunt bolnava de probat pantofi. Cumpar/nu cumpar imi bag picioru sa vad "cum imi stau". Si asa cred ca m-am pricopsit cu nenorocitii.

Am incercat o solutie speciala.....duofilm......n-a ajutat.

Frunze de patlagina n-am de unde....nici nu stiu cum arata.

Alte solutii???? Sunt disperata!!!

Ina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Acum cativa ani m-am capatat si eu cu asa ceva; chiar pe "pernita" piciorului, de nu puteam umbla cu ceva cu toc. Am scapat (nu mi-au mai aparut) cu Clavusin picurat, dupa baie, pe negi. In contact cu aerul se face ca varul, si dupa cateva aplicari, pielea de pe margine incepe sa se desprinda, si in cele din urma cade cu totul. Ar fi bine sa nu-i ajuti caderea, pentru a nu ramane cu semn. Nu stiu daca unde esti tu poti gasi asa ceva, dar m-as putea uita sa vad care e substanta activa din solutie si poate gasesti ceva asemanator.

Nume: CLAVUSIN

Producator: Meduman

Prezentare farmaceutica: Solutia pentru uz extern contine acid salicilic 19,3 g, acetona 50,2 g, acid lactic 19,3 g, ago II 8,4 g, alcool pana la 100 g (flacon cu 10 ml).

Actiune terapeutica: Keratolitic foarte activ.

Indicatii: Clavus (bataturi).

Mod de administrare: Pensulare locala.

Reactii adverse: Abuzul poate provoca arsuri.

Rostopasca era nu patlagina!!!!

La asta m-am referit cand am zis ca nu stiu cum arata. De fapt nici nu stiu daca exista in Noua Zeelanda :((

Clavusinul ala s-ar parea sa fie varianta romaneasca la Duofilmul de l-am luat eu si nu a dat rezultate.

Vad ca are acetona multa in compozitie....poate ar trebui sa incerc sa dau cu diluant de vopsea de unghii :))

Ina

Ozi a avut cu zecile pe degetelele de la manuta dreapta si a scapat cu Duofilm dar am dat zilnic timp de 10 zile (deja nu mai suporta ca o ustura). Dupa vreo 5 zile a inceput sa se jupoaie pielea si au disparut si negii. Au ramas initial niste gaurele mici apoi s-au dus si astea. Mentionez insa ca a avut si un neg f.mare vechi care s-a dus tot atunci dar la el am insistat mai mult, frecand si cu piatra ponce sa se duca pielea moarta.

Eu am incercat si cu Duofil si cu Clavusin si cu rostopasca si cu Dr.Scholl....nimic nu am dat rezultate.Pana la urma am ajuns la cauterizare cu laserul.A fost foarte dureros si nu s-au dus de tot.Eu aveam pe maine,nu in talpa.Mi-am luat acum o spray pecial care ingheata negul,dar inca nu l-am incercat.Probabil astazi....

am avut si eu acum cativa ani. erau crescuti inspre interior si se tot inmulteau, devenisera destui de multi. am incercat diverse substante, nimic nu a ajutat. si deodata au disparut de la sine, cand nici nu ma asteptam! dar le-am avut cativa ani.

nu vreau sa zic ca sa-i lasi, dar la mine pur si simplu n-a ajutat nimic.

du-te la un dermatolog! zic eu.

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...